самостоятелни стаи Дора, Каварна

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
нос Калиакра
Добрич    12.8 км
На море в Балчик
Добрич    14.8 км
Плажове в близост
плаж Болата
Каварна    12.1 км
Балчик - централен плаж
Балчик    14.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
toni0611 (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.06
21:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стаите на Дора, са чисти. Но Ви очаква едно непрекъснато преследване какво включвате, дали сте в квартирата или сте навън. Ако мислите че щте самостоятелни това не е така. Тя е там и следи всичко. Иска без разходи да си вземе парите. Не държи на уговореното от нея! Разбирам я че е на възраст, но човек отива за да си почине, а не за да се натовари психически! И не може да се сравнява със условията в хотелите, за да иска по голяма сума пари.

Съжалявам Дора! Очаквах извинение от Вас!

dora_kavarna2010.08.12 12:11
Уважаема Антония Трифонова,
Вие ползвахте самостоятелна стая стая под наем на 03; 04 и 05 август 2010г. По 10 лева на човек на ден. Бяхте трима души. Освен вас в апартамента бях само аз. На паркинга винаги имаше място за колата ви. Винаги имаше топла вода в банята. Изцяло на ваше разположение беше напълно оборудвана кухня. Хладилник, печка, всички необходими прибори за готвене и хранене. Вие донесохте допълнително скара и сандвич тостер. Ползвахте ги когато и колкото ви бяха необходими. Не съм ви поискала нито една стотинка допълнително. Не съм ви налагала никакви ограничения. Не съм ви притеснявала по никакъв начин. Ако лично Вас ви е „натоварвала психически” мисълта за моето присъствие някъде в апартамента, трябваше да наемете квартира без хазяи. Самостоятелната стая не изключва присъствието на хазяи или други наематели в други стаи в жилището.
Вие знаехте предварително какви са условията от bghotelite.com. Дойдохте, видяхте, харесахте и останахте.
Това са фактите.
Дора Христова
Драгомир Райчев
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.15
18:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет от Плевен уважаема госпожо Христова

Много ви благодарим за приятните дни ,които изкарахме във вашият апартамент, в красива Каварна. Много благодарим за всичко.За прекрасните условия любезност и приятелско отношение.


15.09.2009 г. привет от:Теменужка,Стефания,Димитър и
град Плевен Драгомир Райчеви


Други хотели в КаварнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share