къща за гости Дражев **, Обзор

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Обзор
Бургас    0 км
На море в Бяла
Варна    6.3 км
Плажове в близост
плаж Обзор
Бяла    0.6 км
плаж Бяла
Бяла    6.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
LEFTEROVA (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.16
21:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Безотговорни ! Хора които не си държат на думата .!
Аз се обадих да си запазя стая за мен и моето семейсва една седмица напред . Какво мислите че стана .
Имахме уговорка с г-н Дражев да му се обадим сутринта като тръгваме , но аз реших да му звънна от вечерта и какво мислите се оказва ,че той си е намерил вече наематели , а аз и моето семейство останахме без квартира .Как се обяснява на деца .Преполагам знаете !
Пиша за това да знаете , ако някой реши да си запазва квартира ,че може да бъде излъган. Подминавайте вила ,,Дражеви '' ЩЕ СИ СПЕСТИТЕ НЕРВИ ! Непрофесионални и безотговорни !

Drazhko2011.07.28 12:52
Драги съотечественици, източно-православни, турци, помаци, власи, гагаузи, войнствени македонци, недотам войнствени македонци и кротки македонци,
през лятото получаваме стотици обаждания и запитвания по е-майл. От тях само около 10 % са реални резервации. За такива считам предварително капарираните и потвърдени от мен.Повярвайте ми бил съм много пъти лъган и разочарован за да стигна до убеждението, че точно този е подхода.
Госпожа Левтерова не е резервирала при мен.
Не вземайте всичко за чиста монета, чрез тези коментари всеки може да те очерни, дори и недоброжелателните съседи
tenisha2011.08.21 19:32
Лефтерова проблема явно е при вас, аз вече трета година ходя в Дражеви и до момента не сме разочаровани. Лошо е когато някой като вас прехвърля своята вина за дадено недоразумение върху друг човек. Аз лично каквато уговорка съм имал с г-н Дражев винаги е била спазена и така че не се притеснявам да препоръчам хотела и на мои близки и познати. Вашия коментар е най-меко казано неуместен и мисля че не му е мястото там. Ние бяхме на почивка в Дражеви през периода 22.07.2011г. - 28.07.2011г. Желая на всички летуващи приятна почивка и не оставайте с лошо впечатление заради коментар като този, (на Лефтерова), който даже не е сигурно и дали въобще е истински. Не пропускайте къща за гости Дражев - Обзор, ще останете доволни.
tenisha (2)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.26
19:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Две години подред ходим в гр.Обзор и в частност гостуваме на къща за гости Дражев и ако трябва да съм честен бих отишъл и трета. За мен басейна е с прилични размери (басейн с олимпийски размери не съм очаквал естествено). Басейна е много чист и добре поддържан. По мое лично мнение стаята ни беше нормална като размери (тройките) ние бяхме с изглед към морето и сутрин е много приятно да си пиеш кафето и да наблюдаваш морето. Също така ползвахме и барбекюто което осигурява домакина на своите гости. С две думи цялото семейство сме доволни. Почивката ни беше за периода 07.07.2010г. - 13.07.2010г. Ами от нас това, на всички почиващи желая хубаво лято а г-н Дражев успех в бизнеса.


metsko (1)
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2010.07.20
14:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Басейна е хубавичък макар и малко малък но за игра на децата е ОК.
Не ми харесаха стаите обаче имам в предвид тройките, тясно е. Иначе наистина си подържат чисто хората. Всеки ден се чисти.

tenisha (2)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.10.27
21:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съгласен с мнението на г-жа Maya Markova ,написанато от нея отговаря на истината.Прекарахме една приятна почивка цялото семейство,имаме дете на 6 год. което се радваше изключително на басейна.Гостувахме на сем.Дражеви през периода 25.07.2009г. - 31.08.2009г.На всички ви приятно лято! Сем.Стоянови.
Трябваше да пиша ТУК но се обърках.


Maya Markova
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.10
11:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мили хора, препоръчвам ви тази къща на 100%. Наскоро се завърнахме от там и искам да ви кажа, че това е едно страхотно местенце, наи-вече за семейства с малки деца. Стаите са широки с достатъчно място за игра на малчуганите.Всяка стая разполага с телевизор и хладилник, а освен това със собствен санитарен възел, като за наша изненада топла вода имаше постоянно.Особено ни впечатли басейна, които има детска част. там след като децата ни се събудеха от следобеден сън падаше голяма игра (тъй като да се върнем на плажа вече е твърде късно).До басейна има и лятна кухня оборудвана с газов котлон и барбекю, и всевъзможна посуда, която дава възможност да си приготви човек нещо за хапване. Чистотата се подържаше изключитено на ниво - всеки ден след като излезем на плаж една изключително приятна жена ни почистваше стаите. А бе незнам какво друго да кажа, освен че това е наистина едно изключително място на разумни цени и силно ви го препоръчвам. На всички ви приятно лято! Сем. Величкови

Светлана Тодорова
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.18
11:08
коментар

Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share