хотел Елени Палас *, Елена

Рейтинг:  5 star rating  4.5 / 5 (23 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Глухите камъни
Хасково    18.1 км
Тракийска гробница при с. Мезек
Хасково    28 км
Светилището на Нимфите (с.Каснаково)
Хасково    30.2 км
Перперикон - свещен древнотракийски град
Кърджали    30.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
lili kraeva (1)
отседнал Ноември 2017 за 3-5 дни с приятели
2017.12.02
01:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съжалявам,че престоят ни в хотел " Елени палас" беше толкова кратък,защото тук е идеалното място за релакс и отмора на изключително приемливи цени и невероятно вкусно, обилно и разнообразно меню.Персоналът ни прие като скъп и очакван приятел,с готовност да изпълни всяко наше желание,за което сърдечно благодарим.
А възрожденския дух на града ни изпълни с гордост,че е съхранена българската история и култура.Чудесен град!
Отново ще бъдем тук.Препоръчвам на всеки да се възползва от гостоприемството на хотел "Елени палас" в град Елена

Saevar (1)
отседнал Април 2017 за 3-5 дни с група
2017.04.23
23:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
бяхме на Великден 2017 година, група от 9 човека с 5 стаи,
Ресторант-обслужване-храна = много добре (забележка към закуската малко повече креативност, някои от нас не бяха доволни)
Рецепция-обслужване-чистота-басеин-сауна = много добре
Минусите за хотела и то по точно към поддръжката:
1.всички външни врати скърцат, ако имате малко дете което спи няма как да не се събуди при отваряне на вратата.
2.матраците имат нужда от смяна, шумни са и не много удобни, някои от климатиците също са за смяна.
3.в баните с вани няма завеса нито дръжка около ваната, пръска се вода навсякъде и може лесно да стане инцидент.

ivi_08 (1)
отседнал Ноември 2014 за 1-3 дни с група
2014.11.22
08:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Беше много хубаво!Хотелът е прекрасен.Басейнът беше много дълбок,но ние все пак можехме да го използваме.Храната беше много вкусна,обслужването беше прекрасно.Много благодарим на хотела,че ни пусна да отседнем заедно с кученцето ни!

darko72 (1)
отседнал Ноември 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.11.13
12:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно местенце! Персонал, храна, чистота всичко беше на ниво. Единствено банята ни беше малко тесничка, но пък за сметка на стаята, която беше много просторна. Басейнът е дълбок 1.70м, а аз като човек, който не плува не можах да използвам

karloson (2)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.11.22
08:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Забележката ми е към ZaHotelite.com, а не по отношение на прекрасния хотел Елени Палас.
Става дума за град Елена, който се намира на около 30км от Велико Търново. На картата е показано селище Елена, което се намира някъде около Хасково и няма нищо общо с "Елени Палас". Съответно - и посочените забележителности "наблизо" - също. Моля, коригирайте информацията си!

BELA (1)
отседнал Ноември 2013 за 1-3 дни семейно
2013.11.16
11:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи път сме на почивка в Елена и в този хотел.Това бяха едни от най-хубавите ни дни.Хотелът е много добре стопанисван-чисти и много топли стаи с прекрасни гледки от терасите.Персоналът е винаги усмихнат и много любезен.Спа услугите са много приятни-басейн,фитнес,сауна.Басейнът може да се използва и от деца.Искам да кажа с голямо възхищение,че тук в ресторанта ядохме най-най-вкусната храна,която се предлага в огромни количества на много добри цени.Поздравления за майсторите-готвачи и за вечно усмихнатият персонал в ресторанта.Благодарим за прекрасната почивка.Отново ще отидем за
една страхотна почивка.

desislava_miteva (1)
отседнал Октомври 2013 за 1-3 дни семейно
2013.10.27
16:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е прекрасно място за почивка! Храната, която предлагат в ресторанта е много вкусна, стаите са чисти и поддържани, а хората от персонала са усмихнати, отзивчиви и любезни с всички гости. Ако аз и семейството ми ходим пак в Елена, отново ще отседнем в хотел Елени Палас.

rosido20 (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни възрастна двойка
2013.08.25
11:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ДОВЕРИХ СЕ НА РЕКЛАМАТА ВЪВ FACEBOOK И НАПРАВИХ ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ЗА ПОЧИВКА.ОСТАНАХ ПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНА ОТ ОБСЛУЖВАНЕТО ВЪВ ХОТЕЛА И РЕСТОРАНТА-ПОДЧИНЕНО ЕДИНСТВЕНО В УСЛУГА НА КЛИЕНТА И НЕГОВОТО ПРЕБИВАВАНЕ.ИЗРЯДНА ЧИСТОТА-СПАЛНОТО БЕЛЬО И КЪРПИТЕ УХАЕХА НА ПЕР.ПРЕПАРАТ,БЗАВЕЖДАНЕТО В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ.В РЕСТОРАНТА НИ ПОСРЕЩАХА,БСЛУЖВАХА И ИЗПРАЩАХА,КАТО ЖЕЛАНИ ГОСТИ.ХРАНАТА БЕШЕ МНОГО ВКУСНА,ОБИЛНА И НА ДОБРА ЦЕНА.ПРИ ОТСЕРВИРАНЕТО СЕ ВИЖДАШЕ МНОГО НЕИЗКОНСУМИРАНА ХРАНА В БЛЮДАТА-НЕ ЗАРАДИ КАЧЕСТВОТО.НЕ Е ЛИ ВЪЗМОЖНО ДА СЕ НАПРАВЯТ ДВА ГРАМАЖА-МАЛЪК И ГОЛЯМ,КАКТО ПРИ ПИТИЕТАТА-ПО ИЗБОР.ГРЕХОТА Е ДА СЕ ХВЪРЛЯ ХРАНА,ПРИ ТОЛКОВА ГЛАДУВАЩИ И РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ.СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА Г-ЦА ПЕПА ПЕТКОВА,ОТ РЕЦЕПЦИЯТА,ЗА ВНИМАНИЕТО ,С КОЕТО СЕ ОТНЕСЕ КЪМ ПРОБЛЕМА МИ, КАТО ИНВАЛИД.САМА ПРЕДЛОЖИ ПОДХОДЯЩАТА СТАЯ И НАЙ-ВЕЧЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА ДА СТАНЕ С УСТНО ДОГОВАРЯНЕ,С КОЕТО МНОГО МЕ УЛЕСНИ.ОТЛИЧЕН СЛУЖИТЕЛ!БЛАГОДАРЯ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО НА ЦЕЛИЯТ ПЕРСОНАЛ НА ХОТ. КОМПЛЕКС. ТАКА СЕ ПЕЧЕЛЯТ КЛИЕНТИ-БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

karloson (2)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.12
20:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да благодаря на управителя на хотел "Елени Палас" и съпругата му за жеста, който направиха за нас! Скъсах гумата на колата в един бордюр близо до "Елени Палас", където бяхме отседнали. Хората извикаха майстор-гумаджия, който по принцип почиваше в този ден, гумата ми беше сменена с друга, а управителят и съпругата му не позволиха да платя и стотинка за ремонта, макар че вината за скъсаната гума си беше само моя. Съжалявам, че в цялата суматоха забравих да попитам за името на управителя, затова искам тук, на тази страница, отново да му благодаря за човешкото отношение, а така също на съпругата му Вили и очарователната им дъщеричка Александра!

bibiana (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.06.24
17:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, бяхме гости на хотела през периода 15.06.2013-18.06.13г. Препоръчаха ни го наши приятели, които са отсядали там преди няколко години. Мога само да споделя,че останахме леко разочаровани и не бихме го посетили отново определено. Относно персонала на рецепция нямам забележки. Хотела изглежда хубав, но за съжаление само на пръв поглед. Бяхме си запазили стаи още през април 2013г. като още тогава уточнихме,че ще има и 1-годишно дете. Първо бяхме настанени на последния етаж, докъдето няма асансьор. Що да не си мъкнем количката нагоре-надолу... После стаите НЕ бяха добре почистени. Навсякъде имаше паяжини и то не само на тавана. Банята миришеше ужасно на канал,ама ужасно. Въпреки 3-те ароматизатора вътре... Стаите ни не се почистиха нито веднъж през 4-дневния ни престой. Трябваше сами да си изхвърляме боклука!!! Басейна е дълбок и за по-нисички хора /1.68-жена съм/или деца за съжаление не става изобщо. Мисля да спра до тук с негативите, тъй като все пак говорим за хотел с 1 звезда, което разбрах в последствие./моя грешка /За ресторанта мога само похвали да кажа. Страхотно обслужване, кухня и обстановка! Благодаря на персонала му,че направиха престоя ни там по-приятен!

adonisa (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни семейно
2013.02.15
10:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте и от мен.Останахме много очаровани от хотела и неговия персонал.Всичко е от класа,учтиви сервитьори,персонала на хотелската част също.За стайте: много чисти и добре подредени,даже и като отидохме климатика беше пуснат за да се затопли стаята.За ресторанта: Както казах по горе ,мн учтив персонал.Менюто много богато и най вкусно от мн други хотелчета в околноста.Цените са си савсем нормални даже ниски сравнение с моя град,който живея Варна.Абе общо взето мн добре си изкарахме. Само за басейна да вметна нещичко,малко беше хладка водата,можеше с 1,2 градуса да е по топличка.Препоръчвам го за почивка на всеки,ние ще повторим пак .Поздрави.


Galina Yordanova (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.10
17:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е прекрасен,а персонала е чудесен.Едно от малкото места на които ще се върнем със съпруга и сина ми с удоволствие.Само положителна неща мога да кажа за всички,невероятно учтиви са като се започне от рецепция,премине се през ресторант,камериерки и управленския състав.Цените за август месец са ниски.Едно от малкото чисти места в България.За храната ........... толкова вкусни неща готвят,че ще ме е страх да се кача на кантара като се прибера Нещата от кухнята са истински ако ме разбирате.Градински домати примерно на много малко места ще ти сервират, за сиренето думи нямам. Закуската която ни е включена в цената на пакета е обилна и почти всеки ден не можем да я изядем.Басейна също е много чист.А стаята ни ....... е с олимпийски размери.За първи път виждам толкова голяма стая в хотел.Навсякъде другаде щяха да ме убеждават че това е апартамент.
Препоръчвам на желаещите да посетят хотела и да прекарат незабравими моменти в него!

esstela (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.03
18:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Izkluchitelno sam vazmutena ot tozi hotel.Tova koeto mi predlojiha za novogodishnata vecher beshe ujasno...niakakva gadna puika i kiselo zele,a "orkestara" i "pevicata"biaha pod vsiakakva kritika,napravo zaspahme na masata,sitrinite chakahme dosta dalgo ,dokato zakusim,obiadite sashto,kam zakuskata ni se polagashe chai ili kafe,koito sled tova plashtahme otnovo,prosto ujasno,a servitiorite sa gi izbirali ot "mahalata",molia ne otivaite tam nikoga!!!!

iron4i2011.01.05 11:43
Здравейте, мила Esstela!
Приемаме критиката относно нашата работа като се стремим да изгладим негативните моменти. Не приемаме квалификации от типа, които сте дали за персонала на заведениерто, които са показни за липсата на възпитание. Всеки има право на мнение.
От Управител
Rospop (5)
отседнал Септември 2010 за 3-5 дни семейно
2010.11.16
10:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място за почивка. Обслужването , особено от единия сервитьор беше като за 5 звезден ресторант. Храната невероятно вкусна. при самото ни пристигане, посетихме друго хвалено заведение, където се разочаровахме. След това, не сме се хранили на друго място освен в ресторанта на хотела. За обедното меню нямам думи. А панирания сом............ мммммм още си го спомням!
Стаята бе голяма, ухаеща прекрасно. Само басейна беше студен за мен, но пак поплувахме.


rradeva (1)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.10.26
23:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

~Чудесен Хотел"Елени Палас"-изкарахме си страхотно-чудесно обслужване,невероятен изглед,великолепен ресторант с чудно вкусно меню!Заслужава си!Съжалявам че не останахме повече дни!До следващия път...Поздрави на персонала и дерзайте...


Гледка От терасата ни
stiv73 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.08.23
12:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесно място за няколко дневна почивка! Особено добри думи трябва да кажа за ресторанта - цени и качество без конкуренция - няма да забравя най-вкусния таратор, който съм ял някога на заведение (цена в обедно меню - 90стотинки!). Хотелската част е на ниво - не мога да си обясня едната му звезда? Големи стаи, удобни и стилни. Единствено слабо място ми се струват малките бани - можело е да са по-големи за сметка на наистина прекалено големите стаи.Но това е, както се казва бял кахър. Като цяло, ако решите да отделите 2-3 дена за Еленския край - това е мястото.

Ирена Ангелова
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.02.21
20:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На празника на Влюбените 14.02.10 посетихме хотел елени Палас в гр Елена,бяхме приятелска група,останахме очаровани от обслужването,всичко беше на ниво,цени много приемливи,стаи топли и уютни,много сме доволни и мислим пак да го посетим,струва си цената,много приятно местенце за отдих!


хотела
Светлозар Захариев
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.02.15
20:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,бяхме на свети Валентин(Трифон зарезан)всичко беше супер.Персонала беше на ниво цени без конкуренция

Димитринка Цветкова
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.02.15
10:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела за Св Валентин.Прекарахме незабравими дни.Очакванията ни бяха надминати-добра кухня,обслужване на ниво и приемливи цени.Музиката беше добра,като препоръка мога да кажа, че би било по-хубаво,ако репертуара е по-богат и тез барабанчета да правят по-голяма почивка,но общо взето бе добре.Хотелската част е перфектна- повярвайте ми!Стаите бяха чисти,уютни и топли.Басейна,сауната и фитнеса бяха на разположение постоянно-супер!Имаше само един сервитьор-мургав /вероятно не е българин/,който бе любезен,но недочува другите бяха супер! Всичко беше перфектно,при следващ удобен случай пак бих го посетила.Българите наистина не познаваме нашата родина,ходиме по Гърция,Турция и т.н а в такива малки градчета,като Елена наистина можем да намериме нещо което си заслужава- НА НИВО!

Vanq Kostadinova
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.24
10:52
коментар
Г. Василева
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни семейно
2010.01.04
13:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е доста добър , чист и с хубава база, но не съм доволна от обслужването в ресторанта. Бях в хотела за Коледните празници имаще много добра организация, вечерите бяха много богати и пакета беше на съвсем прилична цена , но сутрин на закуска може да чакаш по 40 мин да ти донесат закуската или на обяд да ти объркат половината поръчка , иначе храната наистина е вкусна и богата , вечер не беше така , но сервитъорите вечер бяха повече и може би затова нямаше проблеми .Бих препоръчала хотел,но с малка уговорка ръководството да обърне внимание на дневния персонал в ресторанта защото е жалко да разваля прекрасното преживяване на гостите.

Милена Стефанова
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.09.16
09:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!!!Останахме много доволни от хотела :стаите бяха чисти,ваната страхотна ,храната вкусна,а цените много приемливи.При първа възможност ще го посетим отново.

radostina nedel4eva
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.09.02
23:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много сме доволни от хотела.бяхме там за великден голяма компания.сауна и басеин - страхотни, вклю4ени в цената.храната беше на ниво,стаите сьщо.

ivan zagorov
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.18
08:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

уютно място за отдих.рядко съчетание от приветливи и усмихнати хора.кухнята е вкусна на прилични цени.посетете откритият басейн на собственика(единственият,който ни хареса в елена).
пак ще се върнем.

Росица Йорданова2009.07.31 14:07
Тук всички коментари са писани от един и същ човек. Как да им повярвам и да посетя този хотел?!
Петър Митков2009.08.04 13:43
Сами си правят реклама. Бравооооооо!!!! Май няма да отидем защо ли.
Мария Йотова2009.08.09 16:14
Преди броени часове се върнахме от този хотел, бяхме за 3 нощувки, хотелът предлага специални пакети с цени, та за 3 нощувки имахме намаление. Много сме доволни, изкарахме чудесна почивка! Персоналът е много учтив, усмихнат. Кухнята е много хубава и не е скъпа; стаите са много удобни и комфортни! Пак ще отидем!
elena ivanova
отседнал Юни 2008 за 2 седмици с приятели
2008.08.13
09:31
коментар
petra иванова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с приятели
2008.08.13
07:51
коментар
Ралица Йорданова2008.09.13 12:58
отговор

Други хотели в ЕленаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share