хотел Азуро ***, Слънчев бряг

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (10 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
suzuki (1)
отседнал Юли 2012 за 2 седмици семейно
2012.07.26
14:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Азуро едно прекрасно място за почивка ! Аз и моето семейство сме за втора поредна година във този хотел и мога да кажа ,че изкарахме една незабравима почивка. Всичко във хотела е на ниво храната ,чистотата спокойствието и най вече любезния персонал.Благодаря на Александър за любезното посрещане и не на последно място благодаря на Калоян Дживанов.Пожелавам много щастливи мигове на всички във хотел Азуро

Dabova (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.07
21:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не бих препоръчала хотела и няма да отида повече там на почивка. Направих резервация още през март за цялото ни четири членно семейство, платих 100% веднага цялата сума за 7 нощувки. На рецепцията /младо момиче, което беше напълно неадекватно/ ни събра личните карти без да има това право. Явно там не са чували за Закона за защита на личните данни. Парко местата са малко-мисля че са 8, а когато успееш да се добереш до тях трябва задължително да си оставиш ключовете на рецепцията.Настаниха ни в стая която навсякъде-тавани, коридор, гардероб и баня бяха в мухъл. На всичко отгоре камериерките явно опитвайки се да прикрият миризмата и видимите черни петна бяха напръскали със "Саво" или нещо подобно и вонеше на хлор и плесен. Оплаках се естествено и ми обещаха на другия ден да ме преместят. На втория ден ни преместиха след дълги разправии с управителя и другата служителка на регистратурата. Така си мислехме че кошмара свърши, но нищо подобно-вечер, когато се прибирахме от плажа между 18:30 и 19:30 часа топлата вода свършваше /просто спира да тече/ и както си сапунисан чакаш и благославяш. За храната не съм придирчива, но това е пародия на ALL INCLUSIVE. Част от алкохола свърши на третия ден и така и през другите останали 4 дни не заредиха. Водка имаше -явно защото преобладаваха руснаци. Храната беше безвкусна и отвратителна/дъщеря ми си отяде на пържени картофи/.Камериерките на четвъртия етаж бяха любезни,а единствения свестен и загрижен за клиентите младеж от персонала в ресторанта -Андриан /мисля, че така пишеше на баджа му/ беше постоянно нахокван от чичкото с очила, който следеше да не се изнася храна от ресторанта. Миналата година бяхме в хотел Магнолий -Албена и не може да стане и дума за сравнение-нито храна, нито обслужване.

Jordanka Deleva (2)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.07
20:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Определено не сме доволни от престоя-т.е от условията,които се предлагат в хотела.Първо няма паркинг,8 паркоместа за цял хотел,домакините любезно ни предложиха да си паркираме колите в някой друг хотел срещу около 10 лв на ден.Те нямали повече места и съжалявали.Чистотата не е на ниво-съмнително бели кърпи,за чаршафите може да се каже същото.Чистачките бяха любезни,но това не важи за другите от персонала.Присъединявам се към мнението на предишния коментатор и мога да похваля наистина Андрей,момче за всичко-отзоваваше се любезно и с усмивка при нужда,но биваше навикван от ,по-висш" персонал!?!Храната- никакво разнообразие-малки, развалени портокалчета и круши биваха почти всеки ден предлагани...незнайно защо?!Скара-почти няма,на 3-4 дни някакви кюфтета.С две думи-беден избор за немалкото пари ,които си платихме.От къде тези три звезди?Там няма да идем,но няма и да го препоръчаме.

hedone (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.07
14:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е ужасен, бяхме там август месец, не знам откъде да започна.
Персоналът се състои от някакви малоумни пубертети, които се държат ужасно с туристите. Особено в ресторанта персоналът беше много нелюбезен, държат се като пъдари, общо взето развалиха ни престоя /единствено изключение прави момче на име Андрю, което винаги беше любезно и услужливо/.
Храната е отвратителна, всеки ден почти едно и също, сготвено като в стол - блудкаво, почти няма месо, в редки слуаи изкарваха някакво пилешко филе в сос, но всичко беше гадно - принципът им е възможно най-евтиното, пък ако ще и да не става за ядене. Никакво разнообразие, никакъв избор, не си заслужава изобщо парите.
Чистотата - доста съмнителна, навсякъде беше мръсно всичко, дори като се нанесохме за първи ден в стаята беше мръсно, та си измих сама толаетната чиния.
Рецепционистите - някомпетентни лелка и бабичка, които освен да дават ключове и да се карат с туристите за нищо не стават.
Топлата вода следобяд спираше и се налагаше както си се сапунисал да чакаш едн час да тръгне.
Ракията свърши на втория ден и след това до края на престоя ни не заредиха изобщо, въпреки, че всеки ден питахме.
Има и още много, много за разказване, но това е в най-общи линии.
Бяхме четири семейства, всички останаха много недоволни и само ходиме да се разправяме ту за едно, ту за друго, пълен кошмар...

spas66 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.26
12:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел. Всички удобства в стаята. Чист и добре поддържан басейн. Вкусна и разнообразна храна. Отлична чистота. Отзивчив персонал. Специални благодарности на Калоян Иванов - един от мениджърите на хотела и Валентин - един от тримата бармани.


latino (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.05.08
17:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубав хотел, на хубаво място , изобилие на вкусна и разнообразна храна , любезен персонал, чист и поддържан район, чист басейн.

apssalex (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици семейно
2010.08.12
12:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволен! Чудесен хотел - осигурява спокойствие и условия за пълноценна почивка. Обслужването от персонала е на високо ниво. Предлаганата храна задоволява и най-претенциозния вкус.Като качество на получената услуга бих дал категория на хотела повече от три звезди.

надя иванова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.30
23:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен. Предлага много добри условия , хубава храна , чистота е на ниво, персонала е любезен. Много сме доволни от престоя там.

Kiril Stoev
отседнал Юли 2008 за 1 седмица млада двойка
2009.05.20
09:33
коментар
Petar Shopov
отседнал Август 2008 за 1 седмица с приятели
2009.02.10
09:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е прекрасен. Бях отседнал там с приятели и определено ще се върна това лято отново в Азуро. Стаите са просторни и удобни. Персоналът е винаги любезен. Храната е на ниво. Бих дал на този хотел повече от 3 звезди.

михаела петрова
отседнал Август 2008 за 3 седмици семейно
2008.08.29
23:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много съм доволна чудесен хотел прекрасен персонал заслужава си подържа се идеална чистота предлагат се качественни храни много богата блок маса супер сте


Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share