къмпинг Ямна, Рибарица

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Гложенски манастир
Ловеч    16.8 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    20.4 км
пещера Съева дупка
Ловеч    22.9 км
крепост Боженишки урвич
Плевен    29.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Selin Ra (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.09.18
12:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Selin Ra
Гостувала съм много пъти в къмпинг "Воденицата". Чета коментарите и не мога да повярвам на написаното. Последно бях през август т.г., когато летуваше и доста отговорна личност - българин в чужбина. Няма да правя реклама, но! Такава храна, която е ИСТИНСКА, не се продава в никоя от големите световни вериги! Тук набавянето на палмово масло е НЕВЪЗМОЖНО! Тук кокошките няма как да са напомпвани с хормони! Просто няма как! Месото, което се поднася, няма как да е опасно за децата и възрастните хора. Просто НЯМА КАК! Храната е прекрасна и може да й се довери и да й се наслади всеки, който МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА ОТИДЕ ТАМ! Останалото е злоба и завист и неотчитане огромния труд на стопаните! Всъщност - те не канят никой - хората отиват сами! ПО НЯКОЛКО ПЪТИ В ГОДИНАТА!!!

scorpia2013.10.31 19:59
Леля/баба Катя пак се е вживяла в някой друг. И това го чухме, когато бяхме при теб - че отсядат важни клечки, та се повтаряш... Подписвам се под всяка моя дума, написана в предишния коментар. Български тарикатлък на гърба на обикновените хора.
scorpia (9)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.27
17:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Може би съм малко строга в оценяването си и сигурно не съм съвсем обективна, но просто съм изумена от сметкаджийството на хората, които държат въпросния къмпинг. Мястото е чудесно като цяло и ако собствениците бяха добри хора можеха да го превърнат в доста приятно място за отсядане, но ламтежът им да печелят пари е взел връх. Опитали са се да запазят мястото самобитно и девствено, но цените им надхвърлят всякакви норми на нормалност в този затънтен край. Оправданието беше - всичко е домашно, но се съмнявам. Яла съм домашни домати и знам вкуса им. Бирата не беше домашна, но тя също беше на "добра" цена. Като гледам от предишните постове менюто им не е мръднало и на йота - все същите пълнени чушки, тиквени кюфтета и пр. Би трябвало да се засрамят.

катерина дончева
отседнал Февруари 2009 за 1 седмица с приятели
2009.03.02
11:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

там е като в приказка . ако отидеш няма да искаш да се върнеш . има река , три бунгала с по две легла вътре и чудно вкусна храна. ще кажа че всичко е приготрено домашно - баница , сърми , тиквени кюфтета , боб в гърне , пита в подница , скара , домашно кисело мляко и сирене и т. н. и т. н.отидете и няма да сгрешите


Таня Колева2009.07.31 13:33
Лелю/бабо Катя, този, както и останалите форуми са създадени, за да могат клиенти да изкажат своето мнение и впечетление за дадено място, продукт, услуга и распективно да препоръчат или предпазят бъдещи потенциални клиенти/потребители. Ти като собственик, т.е като стопанка на това място си правиш реклама, което е некоректноспрямо потребителите на форума 9естествено ще напишеш само хубаво за обекта си) Нека хората си кажет мнението, което със сигурност ще е по-обективно и реално от Вашето!!!!!!
Петър Петров
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.12
09:48
коментар

Други хотели в РибарицаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share