хотел Арена **, Созопол

Рейтинг:  1 star rating  1.1 / 5 (4 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
pinelopi (1)
отседнал Август 2018 за 1-3 дни с приятели
2018.08.05
06:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В този хотел се бяхме настанили аз, майка ми и още 3 нейни приятелки. Бяхме взели две стаи една двойна стая и още една двойна с допълнение трето легло. Бяхме запознати, че за гостите на хотела се полага по едно намалено паркомясто на стая. Попитахме за такова място и ни се отговори, че хотелът разполага с 30 стаи и само с 10 парк карти и предположение, че ние вместо с 2 коли дойдохме с една и бяхме предупредили, че ще идваме с коли и въпреки това трябваше да паркираме на нормално платения паркинг. Преди плажа решихме да похапнем в ресторанта на хотела обедно меню От 3 части за 6 лева. Първо сервитьорът ни се навика като дойде на нашата маса и ние помолихме да поръчаме, а той отговори троснато, че имал да взима други поръчки и да взима пари от други Маси и да сме били почакали малко. Качеството на храната беше покъртително. След това отидохме на плажа, където първият ден нямахме никакви проблеми, но на втория човекът, който обикаляше и записваше колко човека и от коя стая ползват шезлонгите и чадърите(за които знаем, че се полагат безплатно на гостите на хотела) направи забележка на едната от приятелките на майка ми, че разваляла комплекта(
под комплект се има в предвид два шезлонга и един чадър) а ние бяхме 3ма човека в стаята и на нея също се полагаше шезлонг, но той първо щеше да я изгони от него и второ накрая я премести да се гъчкаме 3ма човека под един чадър, за да не разваляме комплекта.
След това решихме да си направим масаж като масажистките ни казаха, че имаме намаление и всеки масаж е по 27лв. на човек, а след масажите ни искаха по 40лв на масаж и също табелата, на която имаше описани цени не беше изобщо съвместима с истинските цени. Решихме да се качим на водно колело(което също бе упоменато за безплатно и поне то се оказа такова) и в момента, в който влязохме мАлко по навътре в морето колелото стана неуправляемо и завиваше накъдето си иска, въпреки че управлявахме с руля. В крайна сметка се измъкнахме някак и казахме на спасителите, че колелото е било неуправляемо, при което те отговориха “А да то имаше едно такова” тоест те са знаели и въпреки това са ни го дали. Никак не сме доволни и няма да повторим.

flavanche (1)
отседнал Септември 2015 за 3-5 дни с група
2015.09.23
04:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещнати бяхме с изключителна неприязън от страна на т. нар собственик. Арогантно поведение, никакво зачитане на гостите като личности, стаите не бяха почиствани по време на престоя, кърпите не бяха сменяни, матракът изтърбушен, телевизорът може да се ползва по-скоро за радио или трябва да стоиш изправен за да гледаш. Кухнята в заведението определено може да се критикува, скоростта с която се изпълняват поръчките е под всякаква критика. Опитите да сервираш за десерт нарязани една ябълка, един банан, парче диня и парче пъпеш за общо 6- 8 човека на маса няма да коментирам.
Цялостоното отношение към гостуващата групата беше ужасно.
Господин шефът не приема обратна връзка, въпреки, че твърди обратното и винаги опитва да те изкара виновен за нещо.
Плюсовете са, че има безплатни шезлонг и чадър и някаква малка отстъпка при ползване на водните атракции.
Ако искате да си изкарате едно хубаво лято, то аз лично не ви препоръчвам този хотел.

portokal (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.20
08:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, пиша тук, понеже само тук намерих коментари за хотела и искам да кажа и аз две думи, за да знаят хората къде попадат. Наскоро посетихме хотела, съвсем случайно, без препоръки и без мнение от някои... Няма такъв хотел... Хигиена 0, в стаята имаше паежина, която не мръдна през целия ни престои, не се сменят чершафи, не се сменят хавлии, не се изхвърля боклук, не се чисти, стаите са ужасни, пердетата черни от мърсотия. Не ходете там!!! Единственото хубаво беше, че не плащахме шезлонги и чадър на плажа и гледката към морето.

tainova ignaova
отседнал Януари 2006 за > 4 седмици сам турист
2008.08.20
10:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пиша тук, за да ви разкажа каква небивалица преживяхме този уикенд в Созопол!
Наложи ни се да отидем на рожден ден до Созопол. Казвам "наложи ни се", защото от последните 5-6 години въобще не обичам да ходя по южното черноморие и се насочвам на северното или към Гърция. Бяха ни запазили стаи в хотел Арена в Созопол. Той е част от станцията на Български Червен Кръст, точно на централния плаж. Настанихме се в петък следобед, показаха ми едно място за паркиране на колата, което било "местата за паркиране на гостите на Арена". Всъщност си беше част от градинката, но хайде ....
Стаята не беше кой знае какво - две легла, бюрце, малки шкафчета. Телевизорът е поставен толкова високо на стената, че и да легнеш не може да го гледаш.
Климатикът работи, но дистанционното за него - не. Добре че в съседната стая беше сестра ми, та използвах нейното дистанционно.
Хладилникът работи, но е ужасно мръсен. Сигурно не е почистван от началото на сезона.
В банята - мръсно, мръсно, мръсно. По вратата имаше черна мръсотия. Явно и тя не е мита никога.
Но, нали сме само за две нощувки ... казахме си, майната му, ще издържим.
Пък и цената не е чак толкова висока - 72 лв. на вечер на двойна стая със закуска. Голяма работа.
На другия ден по обед дойде и майка ми (за нея нямаше стая още от първия ден). Паркира си колата до моята - нали това са местата за гости на хотела. Към 5 следобед тръгнахме на рождения ден, за който бяхме дошли. Оказа се, че колата й е вдигната с паяк. Естествено, направихме скандал в хотела, как така едните коли се вдигат, другите - не. Теглихме им още една майна (този път в очите) и си отидохме на рождения ден.
Към 1 през нощта (действието се развива събота срещу неделя) се прибираме аз, моя приятел и майка ми. Във фоайето на хотела ни причакваха администраторът от дневната смяна (която отдавна е свършила), нощният администратор, охранителят от дневната смяна, управителят и още някакъв човек. Ние в началото не им обърнахме никакво внимание и тръгнахме да се прибираме по стаите. Тогава дневният администратор извика "Алоооо, госпожа, ела да си платиш сметката". Майка ми им каза, че ще платим на сутринта, както е обичайно по хотелите по целия свят. Те казаха, че е политика на хотела да се плаща при настаняване. Не им отговорихме, а си продължихме. Последва "Ей, дърт боклук! Идвай веднага да плащаш, че иначе ще те закарам на Маркуджиците". На коментара на майка ми, че той едва ли е ходил някога на Маркуджиците, управителят взе от ръката й купената преди малко палачинка с ягодово сладко и я метна по нас. Моят приятел се намеси с думите "Недейте бе хора, глупости правите", и оттам се започна едно меле. Смазаха ни от бой - мен (аз съм жена на 30 години), майка ми (на 57 години) и моя приятел (който е висок 165 см и тежи 73 кг).
Естествено, никой от събралите се сеирджии не дойде да ни помогне.
После, като се замислихме, те просто ни бяха направили засада. То си беше чиста проба умишлено причакване с цел побой.
После от полицията разбрах, че собствениците на хотела се разследват за източване на 40 милиона ДДС, с които е купен хотелът.
Не вярваме в правосъдието, за това няма да подаваме жалба. Иначе ще почне едно дело, ще се проточи 5 години, ще ни викат в Бургас, и накрая ще ги глобят с 500 лв. Няма смисъл. Битият си е бит.....
Единствено се надявам по форумите да се разнесе славата на този хотел и хората да не ходят там.


Мариана Димитрова2008.10.30 11:03
за този пансион ли ми говориш той този хотел не отговаря на никакви изисквания там персонала боядисва и чисти хотела а за обслужване да не говорим камериерките са администратори той тоя не им дава заплати и постояно крещи психопат за собственика говоря половината му персонал няма и средно образувание даже а камоли да е вежлив и да чисти те български половината даже не знаят и тов меле не е единственото ез присъствах на едно с едни чужденци той тоя психопат персонала си прибива от бой а какво остава за другите там е като филм на ужасите истински кошмар
Мариана Димитрова2008.10.30 11:12
и каде му е интернета че немога да се сетя. Пък за паркинг да не говорим.Няма място за повече от 3 коли.Барбекю също няма това са пълни лъжи. А ако една проста пицария може да се нарече ресторант то това е ресторанта на общежитието.

Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share