къща за гости Велека **, Синеморец

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (14 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
panterra (1)
отседнал Август 2019 за 1 седмица млада двойка
2019.08.17
12:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Храната в заведението е великолепна (3 пъти вечеряхме там). Стаите отговарят на снимките. Не са луксозни, но има всичко необходимо и са доста просторни. Поради скромното количество контакти в стаята, при пристигането си помолихме за разклонител и ни осигуриха веднага. Wifi-ът беше доста добър (1.2 MB/s). Хотелът се намира на улицата, по която се излиза от селото, и нашата стая гледаше към нея, но въпреки това при затворена врата на терасата нямаше никакъв проблем с шума.

roni82 (1)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни млада двойка
2016.07.25
09:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доста некоректно и лошо отношение към клиентите,бях миналата семдмица за 5 дни и такова нешо държа да кажа не бях виждал,различни цени от обявените,неградско отношение от Гергана ,разкарваха ни по стаи,местения ,само по 1 контакт на стая/апартамент,не точно добра хигиена ,част от стаите имат гледка към морето само от прозорчето на банята....абе пълен смях!Дебело подчертавам отново и за некоректността и грубото неградско държание на патронката!Некоректната реклама създава очаквания у клиентите ,които няма как да не бъдат разочаровани от реалността...като цяло не заслужават тези хора да имат клиенти!!!

Blashko (1)
отседнал Юли 2014 за 3-5 дни с приятели
2014.07.22
13:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотела съм вече втора вечер, остават ми още две и се чувствам Супер! Бях доста притеснен за условията, предвид коментарите по-долу, но не останаха разочерован. Обзавеждането в стаите не е нищо особено, но е приятно и напълно достатъчно. Терасата е страхотна! Гери - момичето от рецепцията, е много любезна. Още когато правих резервацията се уговорих с нея за стая с гледка и стаята ни наистина има страхотна гледка към северния плаж на Синеморец. В момента съм на терасата, вечер е и чакам луната да изгрее точно над плажа. Оставям ви с мисълта за тази гледка.
Хотелчето е супер и аз съм много доволен, че ще прекарам почивката си с тук!


Гледката от апартамента на 3-тия етаж Гледката от апартамента на 3-тия етаж
kurkerov (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2014.06.17
02:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е подобен на американските мотели - без никакъв уют, почти общи балкони, малки прозорци, без двор, направо на пътя. Неприятни собственици, не бива да се пилеят пари там.

2009.06.22
13:50
коментар
Нед и Пепа
отседнал Юни 2009
2009.06.22
11:56
коментар
Мария Петришка
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.07
14:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
със сестра ми бяхме в хотел Велека миналата седмица-от 01.09 до 06.09ю Първото, което ще кажа - пристигнахме в 5 сутринта. Тъй като н епознаваме града, се наложи да звъннем на собствениците къмп 6.30 сутринта, за да ни упътят. И о,чудо - Ники,единият от собствениците, не само че ни вдигна телефона и ни упъти, но и в 07.00 сутринта ни настани. При условие, че настаняването е чак в 14.00 следобед. Нашата стая също не беше с изглед към морето, но честно да си кажа, не усетих никакъв шум от автомобили и камиони. В интерес на истината нямаше жива душа, която да ни притеснява. Плажа е на 10 минути от хотела и определено е едно от най-красивите места в България, които съм виждала. Просто чета последното мнение и недоумявам какво може да се е случило, че Веси да е останала с такова впечатление. Лично по мое мнение хотела е много красив, тих и спокоен. Стаите са чисти и много хубави.
Никой не поиска от нас да си уредим предварително сметките, напротив ние със сестра ми настояхме да си платим предварително. Що се отнася до цените - определено са много изгодни. Само да кажа на госпожите от долу - който иска смяна на чаршафи и кърпи всяка сутрин - плаща за хотел 5 звезди. За справка вижте цените например в Слънчев бряг.
Мястото е прекрасно, лично аз пак ще дойда още другото лято.
Препоръчвам го на всички.

Веси - Русе
отседнал Август 2007 за 3-5 дни семейно
2008.08.28
13:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Гледам и недоумявам над думите, написани тук от собствениците на този хотел... Вместо очакваното извинение за провалените мечтани почивки на толкова хора, продължават с агресивното си и некоректно държание....За млади хора, които е редно да имат гъвкаво и прогресивно мислене е изненадващо! Може би това е съвременния тон на българския хотелиер? Явно докато не се промени манталитета на собствениците не е необходимо изобщо да се говори за условията в хотела. В привлекателния и изкушаващ сайт са пропуснали да покажат реалната действителност.
Мисля, че в коментара си от предната година съм била доста въздържана. Със съпруга ми пътуваме често и отсядаме на различни места, но никога не сме си тръгвали от никъде така обидени, огорчени и възмутени. Харесахме си хотелчето от интернета, след няколко разговора по телефона, в които единственото ни условие беше стаята да е с изглед към устието и морето, без претенции за цена и дата, резервирахме, преведохме съществена част от сумата, променихме първоначално плануваните дни за отпуска...и бяхме готови за мечтаната почивка. Възникнаха ни неотложни ангажименти и се наложи да отложим с ден отпътуването си, като се обадихме седмица предварително да променим резервацията.... отговора беше - "няма проблеми". И от тук нататаък започва огорчението... Стигнахме късно в хотелчето към 22 часа, помолиха ни преди да се настаним да си оправим сметките. Заплатихме съответно и деня в който не сме били /приехме го като възмездяване за пропуснати ползи за хотелчето/. Качихме се в стаята въпреки всичко въодушевени и попитахме къде е морето, като собственичката ни обясни, че сега в тъмното няма как да се види и трябваше да дочакаме сутринта. Шока в утрото беше когато се събудихме от шумотевицата на улицата, движението на колите и камионите.... и изгледа към морето и устието се оказа на противоположната страна на хотела..... Оказа се, че нещо ние не сме разбрали при резервацията?!
Останалото премеждие от почивката съм описала в предишния си коментар... За разлика от Диди от София, аз си направих труда да запечатам в кадри "чистотата" и "уюта" на стаята и терасата, които винаги с готовност бих споделила и тук...и където е редно! Уникални са за хотелче с претенции за 2 звезди и конкурентните условия в туризма. Подкрепям Диди, че цените са безумни за условията и хигиената, които се предлагат. След тази почивка, подведена от разкошния сайт на хотела, никога не си позволявам да прекося България без да съм прочела коментар за хотела. Радвам се, че има възможност да споделиш впечатленията си в такива форуми. Може би това е начина да се ограничи печелбарството в хотелиерството и да се спести разочарованието на много туристи. Надявам се, както ни уверяват собствениците да има много промени в положителна насока в хотела тази година, желая им от сърце успех в нелекото начинание в тази сфера... и дано гостите им, отпатувайки от този красив край си тръгват с мисълта да се върнат отново в същото хотелче...., а не носейки болката и огорчението от провалената жадувана почивка.

Диди от София
отседнал Август 2007 за 1 седмица с приятели
2008.07.22
14:36
коментар
Хотел Велека
отседнал Юли 2008
2008.07.16
19:20
коментар
roni822016.07.25 09:28
отговор
Диди от София
отседнал Август 2007 за 1 седмица с приятели
2008.07.14
23:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година бяхме в този хотел, никога повече няма да се върна на тези цени, а и въобще.Канала на банята беше запушен,тоалетните хартии ги слагат по пода и на кофите за боклук.Върха беше,че ни преместиха в друга стая( без климатик-ние знаехме)но ни свалиха чаршафите от предишната стая след 6 нощувки.За 30 лв. на легло мисля,че могат да сменят бельото,иначе замитат виждала съм.Ако пишат,че ги сменят,то сигурно имат предвид,че е от смяна на смяна.

Хотел Велека
отседнал Август 2008 за > 4 седмици семейно
2008.06.04
17:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искаме да подчертаем, че непочистването на стаите в този хотел е недопустимо, както и това, че не се сменя бельо и хавлии. Колкото до общият балкон-взехме под внимание, че създава некомфорт на клиентите ни и вече има прегради за всяка стая. Всички технически проблеми са отстранени за сезон 2008.
Поздравяваме Веси от Русе и Деница и Младен, както и всички бъдещи наши клиенти.

2008.01.01
21:51

Искам да потвърдя коментара на Веси от Русе, това лято (2007) бяхме в този "хотел" - след скандал на петия ден ни дадоха 1 чиста кърпа на 2-ма души, стаята 1 път не я почистиха за 7 дни(нощувки) нито смениха чаршафите на леглата.
Вратата на балкона ни не се заключваше, а самият балкон е общ за етажа! Слава богу нямаше последствия от това.

Предполагам, че положителните коментари си пише собственичката сама.

2007.08.30
14:44

Хотелът е малък и уютен, създава спокойствие и комфорт. Храната в бистрото е много вкусна, приготвена с любов и сервирана с финес. Идеално място за хората, които търсят тишина и спокойствие, далече от градския шум и суета. Морето е кристално чисто, както и свежият въздух на Странджа планина, уникално съчетание на климат.
Но стига съм философствала, удебете се сами....

kurkerov2014.06.17 02:24
отговор
2007.08.21
13:40

Хотелчето се оказа пълно разочарование. Обещания изглед към морето се оказа през едно неотваряемо прозорче отрупано с паяжини. Чаршафите и кърпите не се сменят. Тераските са тясни, общи и почти неизползваеми. Със съседите съжителствате почти съвместно. И преди да тръгнете към хотелчето се заредети с препарати за да си почистите банята и тоалетната за да могат да бъдат използваеми. Мебелировка почти няма. Предимството е, че неуютното хотелче ви предизвиква да не бързате да се прибирате в стаята си до късните часове и да се насладите на великолепната природа на този край.

2007.07.30
15:43

Хотелчето е супер готино. Чисто и уютно. Собствениците много гостоприемни и внимателни. Храната в бистрото е превъзходна. Вчера тръгнахме от там, прекарахме си страхотно. Не ни се тръгваше, за това след две седмици се връщаме пак. Посетете това място! Ще останете доволни! И задължително хапнете там, ще сте очаровани!

kurkerov2014.06.17 02:47
отговор
2007.06.29
11:26

Хотелът е чудесен, а съдържателите са много гостоприемни и приятни хора. Стаите са чисти и просторни, а изгледа от терасата е прекрасен. Изкарахме голям късмет, че намерихме този хотел и успяхме да си починем много добре.

2007.02.21
16:10

хотелчето си е супер това лято бяхме там и не ни се тръгваше. отидете няма да съжалявате


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share