самостоятелни стаи Дом Сотирови, Созопол

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Созопол - стария град
Бургас    0.3 км
На море в Созопол
Бургас    0.8 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.5 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    1.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
parapanova (1)
отседнал Юни 2011 за 2 седмици семейно
2011.07.08
13:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на юни бях със семейството си в дом Сотирови условията са прекрасни ,разполагахме с всички удобства като интернет кабелна и др.Хазяите също са страхотни,относно чистотата нямам думи ,стаята ни се почистваше всеки ден.Гледката е невероятна наистина!Останахме много доволни от всичко с нетърпение чакам да се върнем в този прекрасен дом!


Мариета Иванова
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.14
23:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубаво място с прекрасна гледка към морето.Цената за апартамент с две стаи и 3 легла е 60лв.Има кабелна телевизия.Хазяите са много мили.Много е чисто.Банята е с душ слушалка,тоалетна и мивка.едната стая е преходна и е със спалня.Другата стая е с 2 едини4ни легла.Има държена дограма.В едната стая има красиво перде,а в другата щори.Всичко е дърво.2 шкафа,един от които с огледало.

Ваня Шенева, Мартин Иванов2008.09.10 14:43
Споделяме впечатлението. Чудесно място. Квартирата е много добра и удобна, с отличен изглед към морето. Обзавеждането е напълно прилично. На човек не му се тръгва оттам, когато почивката свърши.

Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share