къща за гости Градина в рая **, Синеморец

Рейтинг:  3 star rating  3 / 5 (10 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
neli zarova (1)
отседнал Юни 2016 за 1 седмица семейно
2017.08.10
07:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

това изобщо не е рай,собственичката е отвратителна не ходете там.Стаите са ужасни ,иначе Синеморец е прекрасно място за почивка

martika (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.05
13:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мили хора, ако имате свободен дух, обичате децата, природата, животните, посетете това място. Двете боксерчета са част от обстановката. Без тях не е същото. Много мили и сладки животинки. Децата доста ги тормозят. Градината е рай, забравете за скъпите ресторанти. Собственичката е много приятен човек и е в услуга на гостите си. Не се колебайте...


ivonaah (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2012.08.28
16:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Избрах този хотил за да отседна там със семейството си. Това което грабна мен и съпругът ми беше красивата градина.Представете си какво беше разочарованието ми когато се настаних там с две малки деца едното на 4 години , а другото на 4 месеца и разбрах , че в този прекрасен градински рай се разхождат свободно две кучета порода боксер.Собствениците на хотела изобщо не се впечатлиха от това , че им беше казано , че имам панически страх от кучета , прибраха ги колкото да вляза и да се настаня и чак тогава ме уведомиха , че те ходят свободно , но нямало нищо страшно, защото били много добри и дори малки деца постоянно си играят с тях. Аз не вярвам в добрите кучета , особено след кото всеки ден четем за хора нахапани от иначе "добри" домашни любимци. Нарушени бяха правата ми като клиент. Дори да бях еденствената , която се страхуваше , тези кучета трябваше да ги няма.!!!!

Радостина Аврамова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.10
16:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Супер е! Много ни хареса и догодита пак ще отидем.
Това беше истинска почивка. Страхотно обслужване.


Ева Неизтърпяла
отседнал Август 2009 за 2 седмици с приятели
2009.08.10
16:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах в този хотел само преди няколко дни. Бързах да споделя впечатления, защото искам да предпазя други туристи от "райските" забавления, които предлагат там. Това наистина е градина в рая, но в нея освен растения има и една голяма и отровна змия - собственичката. Тази жена се усмихва само докато ти вземе парите, веднага след това става зла и заядлива и започва да си търси всякакви поводи да се зяжда с туристите. За отрицателно време ни изнерви всички. Наложи ни се наложи да сменим хотела, защото не искахме през почивката си да търпим подобно отношение.
Няма да продължавам да пиша за нея, защото и сега се изнервям от спомена за нея.
Стаите са сравнително просторни, но не се почистват и са все още недовършени. Никой не пази тишина на гостите - чука се и се трака в градината, пуска се прахосмукачка точно във времето за обедна почивка. Кучето си се разхожда където си иска и си лае когато си иска. Понеже с нас имаше деца, които се страхуват от кучето поискахме да го завържат/ кучето е порода боксер/, но само като чу молбата ни собственичката едва не ни изхвърли, защото не сме съумяли да разберем колко е кротко то и колко много държат останалите гости докато се хранят то да се върти под масата и около столовете.
НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!!! В СИНЕМОРЕЦ ИМА МНОГО ДРУГИ ХУБАВИ МЕСТА ЗА ПОЧИВКА!!!!!

penata732011.07.25 15:55
Най-хубавото място на което съм бил.Ходим със семейството ми от 5 години и си изкарваме прекрасно, а на тия които не им харесва да отидат на друго място и да не пишат глупости. Само така Павлинке и не се предавай.
Светослав Станойков
отседнал Август 2008 за 1 седмица с приятели
2009.06.22
21:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На всички ни хареса много, има много зелинина, кучета, папагал/говорящ/готви много хубаво и сме доволни от всичко.
На тези който очакват лукс и са с големи претенций не го препоръчвам .
Водата спира от време на време и кабелната също,действително не е довършен хотела но стайте са хубави и чисти,до резервата е точно и е много приатно, р.Велека е близо и за риболов и разходка, две години подред ходим и ни харесва .


гледка от стята изгрев папагала /кралско жако/ гледка от стята изгрев
Ангелина Стоянова, гр.Пловдив
отседнал Юни 2008 за 2 седмици с приятели
2008.09.10
22:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много красива градина. Стаите са просторни и чисти.Управителката има едно голямо сърце, пълно с много любов. Ще посетя хотела отново с голямо удоволствие.

anonimanoooooooo
отседнал Януари 2007 за 3-5 дни сам турист
2008.08.28
11:49
коментар
Злати Костадинова
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.27
14:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За "доброто обслужване" изобщо не споделям мнението. В стаите наистина е много горещо сутрин, няма дори плътни завеси да намалят поне малко топлината. За парите, които искат, не е нормално да няма хавлии, никой да не чисти по стаите и да няма никаква вода по няколко часа следобед. Освен това за тези неща никой няма дори да ви намекне, като се настанявате. Колкото до кухнята, нямат никакви разрешителни, въпреки че предлагат храна и алкохол, нямат дори касов апарат. Иначе мястото се държи от една бабичка и дъщеря й - дано на никой не му се налага да се разправя с тях ... след като ти вземат парите, те изобщо не чувстват отговорност към теб ... ако се оплачеш от нещо или поискаш обяснение, жив ще те одерат.

Цветана Василева2008.09.10 08:50
Пропуснахте за споменете за кучетата, които се разхождат в кухнята между печките и готвачките. После в ресторанта между масите с посетителите, по етажите и накрая оставят по една визитка пред вратата на някой от гостите.
Но иначе кучетата са помагат в домакинството, защото им предлагат да облизват остатъците храна по чиниите.
Това наистина е Градина, но не в рая, а в ада
тУРИСТКА ТЪРПЕЛИВКОВА2009.08.09 09:58
Какво да кажем-не можем да подредим мислите си-толкова негативизъм има в тях.Нещото трудно може да се нарече хотел-недовършени стълбища,събрани от немай къде вещи за обзавеждането на стаите-например покривка с дядо Коледа-да не би да ви липсва през лятото.Самата стопанка и нейното куче-невероятна комбинация-ви преследват и пухтят по ваш адрес.Кой е по -зъл--сами преценете!!Препоръчваме ви този "хотел"-невероятно преживяване-толкова невероятно отношение никъде другаде няма да получите-просто ще се чудите от къде извира тази злоба и гадост и какво отношение има тя към вашата почивка-хахахахах-ОТВРАТ
Явор Миланов
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.27
12:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела наистина е нов, но е толкова нов, че дори не е довършен. Според мен в момента работи незаконно. Стаите наистина са доста приятни на пръв поглед, но и те не са довършени - в баните няма никакви поставки, закачалки и т.н. Сутринта в стаите става ужасно горещо и няма начин да спиш до по-късно от 7 часа. На третия ден от престоя ни се прибрахме от плаж и нямаше никакво налягане на водата и така и не успяхме да се изкъпем. Опитахме се да говорим със съдържателите, но те се държаха ужасно арогантно. На въпроса защо се получава проблема с водата ни отговориха - "Ако искате да ви заведем да говорите с кмета на Синеморец, това не е наш проблем". Имаше и реплики от рода - "Не ви взимаме скъпо, какво толкова искате?" Решихме да се преместим в друг хотел и си поискахме парите и те ни заявиха, че ще си удържат по една нощувка глоба - за какво, за това че искаме да се изкъпем?!?!?! Накрая успяхме да си вземем парите и се преместихме в друг хотел, в който "учудващо защо" го нямаше "глобалния за Синеморец" проблем с водата, а и всичко останало беше доста по-добре. В никакъв случай не бих се върнал в този хотел, не препоръчвам и на никой друг да ходи там.

наталия николова2008.09.17 23:14
кътче от рая,наистина вълшебно,всеедно си в гората,жаби квакат,щтурчета свирят,прекрасно,чудесна храна,стаи широки и конфортни,благодаря ви
Наката , Ирена и Емо
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.25
20:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наистина Райска градина!
Хотела е нов,чудесно обзаведен и чист.
Добра кухня,отлично обслужване.
Ние се чуствахме като у дома.
С удоволствие ще почиваме отново там!


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share