хотел Терма ***, Стара Загора

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Августа Траяна - античен форумен комплекс
Стара загора    13.6 км
Тракийска гробница в Казанлък UNESCO
Стара Загора    16.4 км
Храм "Рождество Христово" - Шипка
Стара Загора    27.6 км
Павел баня – балнеолечение и минерални извори
Стара Загора    30.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
diana.6012 (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.08.12
21:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е на тихо и спокойно място,стаите са чисти,просторни и удобни,басейна е с разкошна минерална вода и е чист.Персонала е сравнително любезен и отзивчив.В ресторанта обаче цените са неоправдано високи.

leidi_ (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни по бизнес
2011.07.11
12:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много жалко за хубавата минерална вода.Персонал под всякаква критика.Откритият басейн буквално гъмжи от мухи и комари.

violeta zagorova
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.24
20:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Внимавайте!когато оставите колата си на паркинга пред хотела.Има опасност да ви окрадат колата.В нашият случай липсваше емблемата и надписа на задния капак на колата.

ОЩЕ 24 ПРЕЦАКАНИ ПОСЕТИТЕЛИ
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.01.02
23:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен.Бяхме заели всички стаи.
Обслужването обаче е НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНОТО което някога съм срещал и не съм си представял, че може да има такова. НЕ ХОДЕТЕ освен ако не сте решили да калявате нерви.

nikol nikolowa2009.05.31 01:05
самата истина това е хотела и обслужването а кухнята е под всякаква критика ужас ако искате да го посетите не си заслужава много лъжат не само в сметките
Прецакан Посетител
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.10.20
11:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е първообраз на хотела от оня страхотен английски комедиен сериал "фолти тауърс". Персонала така и не знае къде се намира.Пълен хаус. Освен чистотата/навярно заради липсата на посетители/, всичко е сбъркано.
1.Водата в басейна е студена и вратите постоянно отворени към двора?!
2.В ресторанта обслужването е някакво приключение - бързо ви носят сметката и след това се почва едно чаканееееееее, абе за 3 часа може и да се обядва. Вероятността да ви поднесат това което сте поръчали клони към 0/поне ние за три обеда и две вечери не успяхме да хапнем това което поръчваме .
3.На рецепцията се подвизава един елемент който 3 пъти ни посети в сауната за да проверял нещо?!?
4.Всичко се върти около предварителното заплащане без изобщо да има гаранции за някакво сносно обслужване. Да се вземат само пари не е хотелиерския бизнес бе селоооооо.
5.Не очаквайте и почистване на стаята или поне подмяна на мокрите хавлии - това те не са го чували.
6.нема смисъл да се хабя повече - пълна скръб от към обслужване .

kalin ivanov ganev2008.10.24 11:44
след двуседмичен престои в този хотел мога да кажа че хотела е чудесен Цените са нормални обслужването е перфектно.Аз съм много доволен.В стаите има топла минерална вода в басеина температурата на водата е 34 35 градуса. Лично аз се излекувах Este hotel es una maravilla
Лазар Япаджиев
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.29
21:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Базата е перфектна! Обслужбането е супер! Струва си да посетите хотелски комплекс "Ягодите" .
Пожелавам на собствениците успешен бизнес.

Иван Георгиев
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.07.31
02:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е просто прекрасен !
не сам имал вазможноста да го посетя до сега но в наи скоро време мисля да го направя.

АНГЕЛ АНГЕЛОВ2009.01.26 14:25
Хотела е чист и много приятен.Водата в басейна е перфектна!Кухнята е много добра!Обаче сервитьорките обслужват с цел да накажат клиента!!!!Бяхме заели целият хотел по нова година ,но такова обслужване не сме очаквали!!!!Всички бяхме изненадани от отношението на сервитьорите!УЖАС!Много моля собствениците да помислят по този въпрос!От двадесет човека компания един не е на друго мнение!Имайте предвит имаше и собствиници на магазини и завединия! И те бяха втрещени!!1
nedovolen posetitel2010.01.10 17:41
какво да кажа освен "не ходете" и да го подкрепя със следните аргументи:
1) мръсотия - мокетите са набити с прах и други боклуци, във ваната не бих се изкъпал, влагата по неизмитите прозорци е спомогнала да се образува плесен; за басейна се съмнявам, че ползват каквито и да е дезинфектанти
2) сервитьорът - един за 3 дни престой, който е работил само в 5-звездни хотели и е наясно с всичко, ни пробутваше какви ли не номера (от това, че цените в менюто са едни, а после стават други в сметката, до това, че за закуска решил, че искаме айран и после ни го включи в сметката за вечеря)Закуската е тип "Министерство на народната отбрана" - яйце, кашкавал, сирене, масло. Някои "щастливци" от групата имаха и руло, за плодове и зеленчуци само можехме да мечтаем.
3) масажистът - всъщност, човекът, който заместваше масажиста не бе наясно каква козметика ползват; двойното тарифиране на масажите също остава в сила
сем.Мачеви и сем.Ванчурови2010.02.01 11:34
В отговор на написаното по-горе ние ще кажем ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА РЕЛАКС!!! Изкарахме един прекрасен уйкенд! Хотелът и спа центъра са чудесни! Навсякъде е чисто, топло и ухае приятно. Басейнът - топъл и се чувстваш на седмото небе. Масажите - професионални. Ресторантът - готвят бързо и вкусно. Единствената препоръка е да се помисли върху закуската, цените в ресторанта и да се помисли за някаква музика вечер...
БЛАГОДАРИМ НА ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ на хотел Терма за вниманието с което ни обгрижваха през нашия престой!!! Ще се върнем отново!!!

Други хотели в Стара ЗагораЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share