парк хотел Европа ***, Св. Константин и Елена

Рейтинг:  2 star rating  2.4 / 5 (6 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
anita6606 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни сам турист
2010.09.15
22:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕДОВОЛНА СЪМ от обслужването и условията

Единственото хубаво нещо в хотела са реновираните стаи. Имат приличен вид, без екстри. Нови мебели, работещ климатик....Банята е семпла. Няма вана. Душ, обикновена мивка и тоалетна чиния.

Но това не е проблем. Проблемът са хората, които ще ви обслужват. Изключително муден и незаинтересован и некомпетентен персонал. Когато имате проблем, управителката се крие.

Басейна е пълна скръб! Прилича на гробница, защото са наслагали едни плоскости с дупки между тях в едната му половина.

СПА центъра, ако може да се нарече такъв, е от по-миналия век....Да не говорим, че няма кой да Ви обърне внимание.....Обслужването го коментирахме вече....

Фитнеса е потресаващ.....Моите фитнес уреди в къщи са по-добри от тези. Заличката съдържа бягаща патека, от каменната ера. С топчета, като детско сметало!!!;

сглобяемо уредче за коремни преси....от ТВ-шоп и гирички!!!

Ресторанта... е приличен....., но повечето от нещата от менюто ги няма.....За какво им е меню тогава?!

С две думи- ако искате да прекарате почивката си в носталгия от бившето соц. време- ПАРК ХОТЕЛ ЕВРОПА е за вас,.....

Той е на светлинни години от доброто европейско обслужване!!!

Аз останах един ден....

И сега вече 2 седмици ми късат нервите, крият се, не вдигат телефоните и не ми дават инфо кога все пак ще ми върнат парите за провалената ми почивка!!!

Angelin_1 (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.30
00:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът наистина не е от най луксозните , но за тези които не са свикнали на много удобства - става. Близко е до морето - това за мен беше важно, понеже съм с малки деца и нося много багаж за плажа. За цената си отговаря на качеството.

marianakn (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.17
19:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

този хотел е един много много голям УЖАС-направо не е за вярване че може да има такива измами за такива пари !първо искам да кажа че хотела е на едно прекрасно място на самия бряг на пръв поглед изглежда и доста добре а и как се зарадвах като ми казаха цена за ол инклузив само 130 лв направо супер!Бяхме смачкани от път и от раз намерихме желания хотел хем на хубаво място хем не много скъп супер - но каква беше изненадата ми като стигнах до стаята само като зърнах вратата -стара брава с лувт 2 см нещо ми се стори съмнителна тази работа ..........но вътре -вътре беше нещо невиждано и всичко това 3 звезди, не може да бъде - кои дава тези звезди на тези хотели - странна работа -сега ще ви опиша гледката -30 годишни мебели , легла с пружини и душези , 30 год паркетче а в/у него лежи старо дрипаво персийско килимче пердетата ...........направо бях забравила , че много много отдавна и в нашите домове имаше такива ,
просто защото по магазините имаше само такива, а банята пък беше просто ,,луск"-сигурно в хотела са искали да направят колкото се може по приятна атмосверата и нарочно са създали този ретро стил интериор пласмасово душче и казанче а вана ?-не е нужна, някога преди 30 години не сме знаели какво е това вана!И сега най -интересната изненада от вън се вижда хубава дограма със слънчеви стъкла но от вътре си стои старата дограма с раиберчета така се затваряха крилата , направо супер давам 6 на този който е скалъпил тази хитринка и е сътворил това страхогно уютно местенце с 3 звезди !За храната няма смисъл да давам точни обяснения пълна порнография!Просто искам да споделя че по голяма мизерия с3 звезди не бях виждала ,като се има в предвит че винаги сме отсядали точно в такива и то доста хубави Едно е сигурно , това място ми развали цялото настроение и създаде лошо впечетление за този курорт !ЕИ хора не мамете почиващите на такава цена това вашето не заслужава повече от 10-15 лв , бунгалата на ахтопол са на същото ниво и взимат 7 лв, за нощ , а за ол инклузива искам да попитам знаете ли какво означава това ...........много сте далече от истината с тези две тенджерета и нятолко чиниики с намачкано зеле и скапали домати просто срам ! не само че няма да стъпя в този хотел а заради него намразих и целия курорт .Хора не ходете там освен ако не си падате по ретрото и ако имате излишни пари !

From Germany
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.09.24
14:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През Юли бяхме със семейството ми в Хотел Аzалиа и от стаята ни се откриваше прекрасен изглед не само към морето, а и към природната идилия на Парк Хотел ЕВРОПА. През Септември решихме с приятелка да пренощуваме няколко дни в ЕВРОПА.

Изхождайки от Internet Web-Seits на хотела, направихме малко скептично резервацията, но отзовавайки се на место очакванията ни се оправдаха приятно.

Парк Хотел ЕВРОПА е едно прекрасно място за отдих и морски активитети. Стаята задоволи напълно потребностите ни. Просторният балкон е с красива гледка към морето, на която и дъщеря ми от Германия всяка вечер по Skype се наслаждаваше, благодарение на достъпният интернет в целия хотел.

Храната, макар и не-многообразна беше вкусна. Бих желала да спомена, че хотелът разполага със собствена оранжерия за плодове и зеленчуци, което в днешно време, при консумацията на диверзни витамини с непознат произход, не е за пренебрегване.

Улучихме страхотни летни дни и не успяхме да стигнем до тенискортовете или до басейна, но се надявам през следващата година да уважим и тях.

Късните летни вечери в Парк Хотел ЕВРОПА бяха много приятни!
Собствениците на хотела полагат големи грижи с любов към детайла за поддържането на горския кът. Великолепни стари дървета хармонират с тропически палми и морски бриз. Интересна атракция са и стотиците чуруликащи птички накацали в ранната утрин или вечер по тези огромни дървета... Невероятно удоволствие е да ги наблюдаваш!

Ако човек не си е преразвил СУПЕР-ЕГО-то и знае какво точно му е нужно за да погали душата си, е Парк Хотел ЕВРОПА едно чудесно кътче за да почувстваш и единството с природата ;-О))

Цените: За разлика от Хотел Аzалиа са цените в Парк Хотел ЕВРОПА съобразени с квалитетa на предложения service.

Колкото до обвиненията за непрофесионалност към персонала от други гости на хотела …...за неприветливостта в българския туризъм се чете много често в чужбина ... в Аzалия бяха също груби дефицити в нивото на обслужване( Hotel ****+) .. В България се е оформило като синдром да не се усмихваш на непознати…...самосъзнанието в туристическото обслужване е за съжаление тепърва в процес на израстване....

Позволявам си един коментар към камериерката, която за 5 дни не благоволи да ни смени хавлии/кърпи в банята, въпреки че демонстративно оставяхме употребените на пода: "Уважаеми Ангел на чистотата, ако случайно четете, посланието беше на интернационален език и важи за санитарен възел във всеки хотел. Кърпа лежаща на плочките в банята означава че е нужно да се смени....."

Fazit: "Парк Хотел ЕВРОПА с удоволствие бихме го препоръчали и се надяваме за възможността през следващата година отново да гостуваме!"

На семейство Павлови благодарим сърдечно за приятното пребиваване!

Красимир Пенев
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.04
12:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Който има излишни пари, нерви и липса на достойнство - моля да заповяда в този хотел. Аз и семейството ми при никакви обстоятелства няма да повторим грешката си!

rojba petrova2010.03.08 18:58
отговор
Пламена Йорданова
отседнал Септември 2008 за 2 седмици с група
2009.03.16
13:52
коментар
Юлияна Димитрова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.03.16
13:43
коментар
Анета Никова
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2009.03.16
12:33
коментар
Росица Павлова
отседнал Януари 2009 за 3-5 дни по бизнес
2009.03.16
12:23
коментар
Юлияна Димитрова2009.03.16 13:28
отговор
Наен Хамдиева
отседнал Октомври 2008 за 1 седмица сам турист
2008.10.27
12:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

искам да споделя неадекватното отношение на персонала на хотела към гостуващите и по-специално на "сервитьорката" в ресторанта на хотела. не разбрах как за една седмица един път не мина без гафове от нейна страна: винаги пита дали желая хляб, който като го поднесе най - накрая, се вижда че е от една седмица, нарязан е на дебели и несъразмерни филии, ако е препечен ще е като въглен, ледено кафе за закуска, ако е поръчан чай, то той ще е задължително студен или пък ще е с две пакетчета, които 20най-вероятно са останали от предишни клиенти, сметката, която тя подготвя за 30 мин. всеки път ще е различна за едни и същи услуги, ще обърка поръчката с тази на други посетители, след което най-безцеремонно ще вземе вече наченатата от теб порция ..., а и да не забравя, че закупения от мен вестник от рецепцията вече беше четен и целия в мазни петна. приятно прекарване

mira minkova2009.01.06 18:36
бе остави сервитьорката. иначе хотела как е, че мисля да ида за няколко дни...сайта им е един...нищо не разбрах за хотела
Пепа Карагитлиева2009.03.16 13:39
отговор
Наталия Димитрова2009.04.21 14:16
Хотелът е стар, но запазен Стаите са просторни, терасите-големи и гледат към плажа.
Обаче! Аз лично никога повече няма да стъпя там, заради абсолютно непрофесионалното отношение на част от персонала, особено на девойката в ресторанта: това момиченце е много зле...половин час сутрин чакахме закуска, още половин час да ми донесе филийка хляб; а бяхме ЕДИНСТВЕНИТЕ ГОСТИ В ХОТЕЛА (този Великден)! Е, разбрах, защо бяхме единствените. всеки ден измисляше нови цени, правеше ужасно кафе - кафява вода; а между другото в закуската не е включено кафе, само чай!! Кафето се плаща допълнително!помолих я веднъж за мляко какао-отврат детето ми само го близна, след което коментара и беше: "ами то не става всеки път добре; нищо, следващия път" :О да се смееш ли, да плачеш ли...
Храната не беше вкусна с изключение на парче торта. Останалото - изсъхнали краставици, водниста супа с разварено филе, чушки с ориз, които изглеждаха претопляни за 10ти път и т.н. А на един обяд ми донесоха паниранни филета пиле, които отвътре бяха сурови, добре че ги видях преди да дам на детето си.
Но това което ме потресе, беше самото отношение, може да си мислите че няма да ви се отрази, ами пробвайте, аз не бих стъпила там отново, но виж, Константин и Елена е прекрасно кътче, така че пак ще отида там, но в друг хотел!тези тотално ме изгубиха за клиент.
nikola aleksandrov2009.09.17 21:47
бях в хотела и повярвайте беше ад!21 век а такива мизерни условия!
gergana ivanova2009.10.14 19:38
само мога да каза 4е този хотел е узасен мири6е на мухал обслузването не е на ниво персонала трябва да си гледа пове4е работата
olga gerieee2010.03.08 19:10
отговор

Други хотели в Св. Константин и ЕленаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share