парк хотел Рилена ***, Китен

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Китен
Бургас    0.2 км
На море в Лозенец
Бургас    3.9 км
Плажове в близост
Китен - Южен плаж
Приморско    0.4 км
Китен - Северен плаж
Приморско    0.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Иван Пеев
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.15
16:10
коментар
Георги Русев
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2009.02.04
11:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотна почивка изкарах в хотел Рилена и пак ще отида. Отлично съчетание от обслужване, персонал, чистота в стаите и паркова среда, където децата могат да играят.

Гост Гостенов2009.07.11 19:29
Много сме разочаровани от хотела. Няма асансьор, персонала в голямата си част е недружелюбен, невъзпитан и дори неадекватен, груб. Искат парите предварително, което е една голяма глупост. Човек може да отиде с намерението да изкара 4 дни, а после да ги удължи, но може и да му се наложи да си тръгне по-рано от плануването. Това се случи при нас и накрая не ни възстановиха цялата сума за оставащите нощувки, с оправданието ".... такава ни е политиката". Да, все пак върнаха нещо, но далеч не това което трябваше !
Гергана Георгиева2010.01.08 01:11
Аз бях на почивка и с двете си деца .Площадката за децата беше ужасна в никакав случай не беше като по снимките .В пясьчника нямяше пяськ а на пьрзалката бяха счупени перипетите .През цялото време ни сваляше персонала.Няма асансьор а ние бяхме на последният етаж, в апартамент които беше уникално мальк, хладилникьт не работеше .А кабелната хващташе само 2 програми .И много е шумно на обяд докато малката спеше се чуваха письци от басейна понеже всички стай са с такьв изглед.Това е панелна сграда с наклонени тераси имаш чуството че всеки момент ще поднат доста стара панелка.И жените до толкова чистеха че се налагаше ние по тях да бьрсаме с подрьчни материяли ..мокри карпи.. защотот имаше пяськ .Пише че има ИНТЕРНЕТ НЯМА.И никаде не е написано че като си платиш предварително и решиш да си трьгнеш един ден по рано няма да ти вьрнат НИЩО .Няма го в условието .Това го няма в нито един хотел освен в този.при нас се получи по сьщият начин.На рецепцията ни питаха за колко време ще отседнем.И ни поискаха парите предваретелно.Децата се разболяха и се наложи да си трагнем на 4-ят ден .Не ни вьрнаха за останалите 3-ри дни .

Други хотели в КитенЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share