хотел Аметист *, София

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (3 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Софийска синагога
София    0.1 км
Руската Църква ”Свети Николай”
София    0.9 км
Храм "Св. София"
София    1 км
Храм-паметник "Св. Александър Невски"
София    1.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Йордан Стефанов
отседнал Юли 2009
2009.07.11
16:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е изключително приятен. Стаите са почистени, банята е цялата в плочки и персоналът се отнася много добре с клиентите. Невероятно тихо е вътре в стаите и шумът на вънка се усеща чак като излезете от самия хотел. Халите и Тропс-а са на 1 крачка път, така че ако ви се наложи да ходите в София - препоръчвам.

katia petrova
отседнал Декември 2008 за 2 седмици по бизнес
2009.03.02
08:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

госпожо,не говорете глупости,явно сте от конкуренцията от близкия хотел,където вие отговаряте на тези критерии,живея на близо имам фирма и редовно настанявам гости в хотел аметист,хотел сега дори има ремонт на полвинта от стаите,с ламинат,пребоядисани стени,луксозните спални са напълно обновени,има малко приятно ресторантче,с добре кухня,и паркинга е за околко 5-6 коли.за до колкото за за старите сгради по Симеон повечето сега се реновират или малко по малко се строят кооперации и новите бизнес сгради!

Радка Стоянова
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.29
13:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В околността е само с порутени сгради. Хотела е доста мръсен и мизерен. Стаите са много малки и тесни, баните също и канализацията мирише лошо. Одеалата не бяха прани от много отдавна. Паркинга, за който се споменава всъщност е задно дворче с място за 2 коли.


Други хотели в СофияЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share