квартири Дом Далакманови, Созопол

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Созопол - стария град
Бургас    0.1 км
На море в Созопол
Бургас    0.6 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.4 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    1.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Почиващ лято 2009
отседнал Август 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.08.17
16:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме резервирали квартирата за три нощувки, като предплатихме първата. Като пристигнахме, се оказа, че стаята ни е заета, не били разбрали, че ще спим 3 нощи (в документа издаден от банката пише датите). Спахме в една отвратителна стая, миришеща на мухъл и старо. Бяха ни казали, че имат стая със спалня и самостоятелен санитарен възел, нищо подобно. На следващия ден ни преместиха в друга ужасна стая, а отношението беше рязко, казаха "не стига че ви осигурихме място за спане, а вие не сте доволни". Естествено, ние сменихме кавартирата, но съветвам почиващите да не ходят там, за да не си развалят настроението със селските изцепки на Дом Далакманови.

tidy2009.08.18 13:55
Дават резервация за една дата, а идват на предната в един часа след полунощ и ни обвиняват че ние сме обаркали резервацията, а до сега такъв проблем не е имало никога, и въпреки това им осигурихме стая, където да пренощуват. А можехме и да ви оставим на улицата нали? Във всяка обява е уточнено, че стаите ползват общ санитарен възел. В страницата ни в инернет ясно е опоменато с какво разполагаме стаите и с какво не. И господин Атанас Колев научете се да четете обявите като искате да почивате на морето, а не като видите обявата и направо да звъните, а колкото до селските изцепки - извиняваите ГРАЖДАНИНО!!!
tidy (1)
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.06.13
13:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Идеално място за почивка през лятната ваканция, цени достъпни за всеки, подходящо дори за по-любознателните

Александров
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с приятели
2008.07.23
17:01
коментар

Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share