апарт хотел Реджина Маре ****, Царево

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Царево
Бургас    1.5 км
На море в Лозенец
Бургас    7 км
Плажове в близост
къмпинг Нестинарка
Царево    0.5 км
Царево - Централен плаж
Царево    1.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
nelly64 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2012.02.23
16:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година летувахме там. Обичайната за БГ смесица от добро разположение, големи апартаменти и куп недомислици наоколо. Пътчето дотам е слалом заради множеството хотели, без да е мислил някой за паркиране. Стаите се чистят как да е, понякога добре, зависи кой е на смяна. Изчезват прибори и посуда от и без това спартанското обурудване на кухнята. Два пъти спира тока, водата спира по-често, като пуснат помпите на басейна. Обичайният персонол се мотае наоколо по анцузи, на плажа веднага те нападат юнаците да си платиш солено за чадър, защото хотелът не е резервирал територия, едно капанче вдига шум до бога, обикновено след полунощ, чак тогава започва купона и т.н. Огромната част от гостите са руснаци, собственици на апартаментите. Не е зле, не е скъпо, но в никакъв случай не е 4 звезди.

petya (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.09.19
14:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,бих желала да ви посъветвам да НЕ ходите в този "четири звезден"хотел. Да близо е до плажа ,но обслужването е под всякъква критика. На третия ден ги подсещахме да се оправя стаята и някоя от шевките ми каза че хотелът бил четири звезди но стайте НЕ.Е тогава за какво плащаме по 60 EUR нап вечер? НЕ ХОДЕТЕ ХОРА!!!!!!!

YAnnie (2)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.07.21
09:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ми хареса Реджина Маре! Чудесно местоположение - направо си е на плажа и е далече от всяка шумотевица, което лично аз оценявам дълбоко ) Студията са готини,чак може и да си готвите, ако сте мераклии. Минусът за сега е, че в близост няма къде да се обикаля и да се вечеря. Ако сте с кола си решавате проблема с разходка до центъра на Царево, Лозенец или Китен. Италианският ресторант в градината е добър,но все пак омръзва за няколко дни. Плажът също е добър, дори учудващо има къде да си боднете чадър,без да плащате на концесионера.


Други хотели в ЦаревоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share