къща за гости Орхидея *, Поморие

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (6 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Emilina (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.05
18:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В момента сме отседнали в къща за гости "Орхидея" в гр.Поморие. Искам да съм в помощ на всички, които си търсят място за почивка в Поморие. Мястото на хотела е чудесно, близо до плажа и до центъра на стария град. Собствениците са много любезни, сутрин черпят гостите си с кафе и винаги поздравяват с усмивка. Най-хубавото поне за мен е невероятната чистота навсякъде. Това е нещо, с което никога не бих направила компромис! Обзавеждането е много симпатично и точно, както са снимките в интернет. Има и много кокетна градина, в която може да се релаксира. Бих го препоръчала на всички, които търсят спокойствие и уют. Бихме дошли с удоволствие отново тук!

danushkata (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.08.15
17:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние днес се вьрнахме от хотел Орхидея.Бяхме за един уикенд само ,но сме много доволни.Посрешнаха ни много любезно.Почерпиха ни кафенце и сок,настаниха ни бьрзо.Двойната стая много ни хареса .Има и изглед кьм морето и вечер се чуват вьлните.Много чисто беше .Има асансиор,а в двора градина за отмора .Другата година отново с удоволствие ще бьдем там .

ivelinanikolova (1)
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2010.03.19
14:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела найстина е направен с вкус , но има много неща с които немога да се съглася.Неможе гостите на хотела да се заключват вечерно време.Другото ,което ме ядоса страшно много е че по телефона се разбрахме за една цена а ,като отидахме собственичката ми каза ,че трябвало да платя още 5лв. на ден заради детето, като я попитах защо тя ми отговори че децата много се къпели и да си платя водата.Другото ,което е много важно за 10 нощувки не ни смениха веднъж чаршавите.Просто съм потресена при такъв хубав хотел а такова държание си мисля ,че е недопустимо.

Orhidea Pomorie2010.05.29 10:58
Здравейте, за да бъдат избегнати всякакви спекулации и невярна информация, искам да обърна внимание на следните неща:
1. По законови изисквания, обект "Къща за гости" две звезди трябва да покрива набор от критерии, които са съвсем различни от тези за хотел. Въпреки това, камериерката е инструктирана за смяна на спално бельо и не можете да ме убедите че вашето не е било сменено.
2. При резервация, туристите биват запитвани за точния брой на посетителите (включително и деца), тъй като цената е различна. Това че г-жа Василева умишлено е посочила 2-ма човека, вместо семейство с дете, не означава че не трябва да заплати определената цена.
3. За да се запознаете с реалните условия и актуалните цени, моля разгледайте уеб-сайта на къща за гости Орхидея,
където се вижда от коя година са телевизорите и че цената на двойна стая е 45 лв, а 90 е цената на студио за 4-ма човека.
ivelinanikolova2010.06.12 20:44
Здравейте от Орхидея.Мислех да не отговарям но много ме ядосахте като писахте ,че съм прекрила че имам дете за да ми излезе по-евтино.За ваше сведение ,ако искам да ми излезе по-евтино няма да ходя в хотел ,като вашия а ще ида на някоя квартирка.И мога да кажа с ръка на сърцето ,че всичко ,което съм написала е истина.Хотелът ви найстина е обзаведен с много вкус и е много уютен единствената ми забележка е да си промените селското мислене.УСПЕШЕН СЕЗОН.
Славка Недялкова
отседнал Юли 2009 за 2 седмици млада двойка
2009.07.30
15:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, във връзка с коментара на госпожата преди мен че телевизорите били от 64 г., искам да кажа, че това съвсем не е така, чисто нови са си, а освен това има и безжичен интернет, дори в момента го ползвам. Наистина няма кухня, но с моя приятел сме почитатели на храненето навън и без това наоколо има прилични места за хранене. Нашите впечатления са положителни за обекта.

Иван Иванов
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.22
20:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На мен тази година ми беше за втори път гостуването в Орхидея. Искам да изразя задоволството си от изключително подобрената инфраструктура в района, вече има асфалтирана улица, паркираме си пред хотела и колите са на сигурно,далече от върлуващия в целия град "паяк" (така спестихме по 10лв за паркинг всеки ден). Аз лично съм много доволен, а и децата се радваха че гледат морето от терасата. Цените също са привлекателни - платихме 60 лв за цялото семейство в спалня с диван и 2 тераси, а иначе двойната стая е 40 лв.

василка Молева
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.11.27
14:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На нас също много ни хареса хотела само кадето е много шумно и кално .И цените са малко високи ,няма кухня .

veselka ivanova
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.21
08:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

въпреки шума от заобикалящите ни строежи отвън ,си прекар ахме чудесно.Персоналът е дискретен,макар и с малко опит,н о така е във всяко начало.Във всеки случай много се стараят.

соня petrowa2008.10.11 14:01
отговор
Silviq Antonova
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.20
17:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мога да се оплача от хотела.Направен е с вкус.Хубави и нови мебели.Но за 90лв на вечер,смятам,че трябва да има кабелна тв.И телевизорите да не са от 64година,(както се казва).Няма сейф.
Човек,който може да си позволи по 90лв на вечер,смятам,че ще има неща,които искат да му се запазят на сигурно място.
В самия хотел няма кухня и пътя от главната улуца до хотела е в дупки и строежи.Това са минусите.
За обслужването-доста добро.Почиства се всеки ден.И персонала е доста любезен.Има климатик,широк балкон и е на 3мин от плажа.Това са плюсовете на хотела.
И все пак,при всички минуси,които изброих-си прекарах чудесно


Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share