хотел Божур & Божурленд ***, Банско

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.8 км
Добринище
Благоевград    5.8 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    5.8 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    6.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
fifi2011 (2)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни с приятели
2013.01.10
16:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Група приятели решихме да посрещнем 2013 година заедно и поради това, че част от нас бяха скиори избрахме Банско и се спряхме на Божурленд, заради спа-центъра.
Апартаментите и студията, в които бяхме настанени баха много добри, персонала в ресторанта на хотела и рецепцията макар и малко муден беше любезен и отзивчив .
Спа-центъра като база беше повече от приемлив: срешу 10 лв. на човек ползваш хавлия, сауна, парна-баня, фитнес, зона за релакс и плувен басейн / приблизетелно 13/6 м./.
Първите 2 дни в спа-центъра беше супер, може би защото бяхме не повече от 3-ма , 4 ма възпитани души. Басейна беше с температура около 27-28 С и като огромен ++++ отчетох табелата с правила за ползване на басейна /, която беше на български и английски и допълнително онагледени с картинки/, а именно:
1.Задължително ползване на душ преди басейна.
2.Забранено скачането в басейна.
3.Забранено ползването на басейна без джапанки и плувна шапка.
4.Забранено ползването от деца под 18 години без придружител.
5. Забренено влизането с обувки в зоната на басейна.
6.Забранено ползването от лица със заразни болести и употребили алкохол.
БЕШЕ НАПИСАНО, ЧЕ БАСЕЙНА Е НЕОХРАНЯЕМ, въпреки че там от време на време се появяваше едно МЪЖЛЕНЦЕ в анцунг, явно изпълняващ функцията на РАЗСИЛЕН.
На 31.12.2012 г. около 15.00 ч. реших отново да се възползвам от спа-услугите на хотела, започвайки с плуване, но се натъкнах на следната ситуация:
В средата на басейна гологлава МУТРА с множество татуировки по гърдите, гърба и ръцете крещеше с цяло гърло на 2 други мутрафончета / на видима възраст около 15-17 години и тегло 90-110 кг./ и на още едно кльощавичко, на което обясняваше как да се качи на раменето му, за да скочи в басейна... Две жени с децата си се бяха свряли в зоната на джакузито /оформено с преграда в единият от ъглите на басейна/, баща седеше на шезлонг и обяснаваше на 2-си деца /7-10 г./, че сега не бива да влизат в басейна, а т.нар. РАЗСИЛЕН седеше на стол в един от ъглите и гледаше безучастно и апатично на случващото в и около басейна.
Опитах се да направя поне една дължина, но се оказа почти „мисия невъзможна”, защото трябваше да се пазя както от скачащото от гърба на мутрата кльощаво мутрафонче, така и другите 2-ма , показвайки стил „ Бай Ганьо в банята”.
Излизайки от зоната на басейна посочих на МУТРАТА табелата с правилата...!!! ГРУБА ГРЕШКА ОТ МОЯ СТРАНА!!!!!
След като ползвах сауната и парна-баня и респ.душ реших отново да се пробвам с плуването с мисълта, че може би мутрите вече са се уморили..... Ситуацията не беше се променила ....Видимо мокра се насочих към стълбичката и ООООООООО ЧУДО, РАЗСИЛНИЯТ почти прелетя по катетите за стигне до мен крешейки, как няма да ползвам басейна, защото не съм позвала преди това ДУШ.. Обясних, че аз ще взема душ в НЕГОВО ПРИСЪСТВИЕ, НО ТОЙ ЩЕ направили ЗАБЕЛЕЖКА НА МУТРИТЕ, КОЙТО ПРОДЪЛЖАВАХА ДА СКАЧАТ В БАСЕЙНА, БЯХА БЕЗ ПЛУВНИ ШАПКИ И БЕЗ ДЖАПАНКИ , А ДРЕХИТЕ И ОБУВКИТЕ ИМ БЯХА ОСТАВЕНИ НА ШЕЗЛОНГИТЕ ДО БАСЕЙНА?
РАЗСИЛНИЯ повтаряше като рефрен как аз трябва да взема душ, а те били повече от 2 часа в басейна.....Изненадох се с каква ЯРОСТ и ХЪС апатачиня до този момент РАЗСИЛЕН бранеше 4-те МУТРИ.....Междувременно получих личното разрешение от ГЛАВНАТА МУТРА да ползвам басейна....
Отказах се от плуването и си тръгнах ..Пред мен от зоната на басейна излязоха и всички останали НОРМАЛНИ, явно и те бяха разбрали, че са платили по 10 лв. за Шоуто на „МУТРИТЕ „ а не за спа-процедури?!
Аз имам следните въпроси към мениджърите на Божурленд:
Ако във Вашият комплекс има часове и зони за „VIP” персони, защо не информирате по подходящ начин простосмъртните гости , за да не плащат за ШОУ, което не искат да гледат?
Ако това е самоинациатива на РАЗСИЛНИЯТ, то би следвало да предприемете нужните действия, за да не се уронва имиджа на комплекса Ви?


И. Катерски
отседнал Март 2009 за 1 седмица семейно
2009.03.11
11:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно място! Наехме апартамент в комплекса и сме много доволни (от самия хотел нямам наблюдения). Е, има някои недомислици, но като цяло съотношението цена-качество е отлично! Изключително любезен и отзивчив персонал!!! Мястото е добро (има някоколко незавършени "блока за продажба" в съседство, но за Банско това за съжаление вече е нормално...), съвсем близо е до центъра, а до кабинковия лифт предлагат безплатен транспорт. Басейнът е супер! Определено бих препоръчал Божурленд и бихме отседнали там отново!

B. Parvanova
отседнал Декември 2008
2009.01.12
09:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Общо взето хотела беше добър.Но много лошо впечатление ми направи мъжа на входа на спа хотела Къща А.Този човек не му е там мястото,нещо се е объркал там е на работа ,а не на почивка.Заради персонал като него повече не бих посетила този хотел.

Ani Todorova
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.12.22
20:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Върнах се днес (22/12/0 от 3 дневен престой и съм изключително доволна. Цената за апартамент беше 80 лв, значи по 20 на човек. В апртамента беше ново и чисто,имаше кухня и телевизор. Към хотела имаше безплатно басейн и превоз до лифта. Предполагам че ниската цена е заради това че престроиха и хотела беше почти празен, като повечето други хотели в Банско

mjordanova (8)
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.01
10:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уффф,ами откъде да започна?Бяхме в хотелската част на комплеса,не мога да дам мнение за вилите, но честно казано хигиената не беше на особено ниво.От 4 дни престой само веднъж ни посети камериерка - съдя по изхвърления боклук, не по нещо друго.И стаята ни беше без климатик или някаква вентилация и общо взето беше даста задушно.За сметка на това персонала беше доста любезен и приветлив, но само това няма да ме накара да отида там отново.


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share