вила Залива, Царево

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Царево
Бургас    2.6 км
На море в Лозенец
Бургас    3.1 км
Плажове в близост
плаж Арапя
Царево    0.3 км
Царево - Попски плаж
Царево    1.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
SISSI54 (1)
отседнал Юни 2012 за 2 седмици семейно
2012.08.06
10:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бих искала да споделя удовлетворението на цялото ми семейство от почивката ни във вила Злива тази година от 22.06 до 07.07.Изключително отзивчив и търпелив персонал!Много гостоприемни и симпатични собственици!Съпруга ми е италианец и беше впечатлен от изключителното отношение.Майка ми е на 86 години и беше в еуфория от доброто място и чудесните хора от персонала както на вилата,така и на ресторант-бара.Всички бяхме изумени от уменията на младия готвач. С две думи - за нас всичко беше чудесно и ще се върнем там и следващата година.


Владо от софия
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.09.03
11:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За Арапя и за вила Залива
- За Арапя - моя коментар би бил различен, ако спазя препоръките на дългогодишните "арапейци" таща както самите те се наричат (старите къмпингари). С две думи това не е курорт, а просто много приятно място за почивка, за свободното използване на времето през което си там - няма задължения, няма задръжки - просто свободно поведение, но разбира се - такова държание, което подхожда на интелигентните хора - търсещи себе си в природата. Плажа, до който се намира хотел Вила Залива - е основно детешарски - т.е. основно беше населен със семейства с малки деца (за по -големите над 5г., няма много развлечения, но все пак ако си имат компания ... става ) - сравнително хубав пясък, но плажа е под концесия и предната линия на плажа е заета от чадъри на концесионерите, а цената им е доста солена - 7 лв. Морето е плитко, понякога след вътрешно вълнение излизат разни работи - пликчета, бутилчици и др. боклучета, но къде ли ги няма... по нашето черноморие - абе въобще залива е много приятен и сравнително по-безопасен за много малки деца
- За Вила Залива - само най-добрите думи - хотела е нов, не предлага разкош, но е уютен, тих (е в зависимост от туристите), има необходимите удобства, ситуиран е на самия бряг и плажа, предлага се само това което е нужно, без излишни луксове. За първи път и за първа година сме на Арапя и мисля, че и в бъдеще ще ходим там. Бяхме за две седмици през м.юли със семейството ми (Мишо на 1г. и 9 месеца и майка му) и със съпругата ми сме много доволни от избора си. Собствениците са и управтели на хотела казва се -Тони (семеен бизнес), има много опит (до построяването на хотела са имали бунгала на същото място) и проявява много добро отношение към туристите. Хотела има собствен ресторант, който работи от рано сутрин до късна вечер.
- Въобще много ми хареса - но както казват арапейците - трябва навсякъде да казвам - въобще не е хубаво!!!


Други хотели в ЦаревоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share