хотел Яна ***, Поморие

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Поморие
Бургас    0.2 км
Поморие – балеолечение и спа, лечебна кал
Бургас    2.8 км
Плажове в близост
Градски плаж на Поморие
Поморие    3.2 км
плаж Сарафово
Бургас    7.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
desiva (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.01
11:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

чудесно място за почивка.почивахме там семейно с още едно семейство за 6 дни и изкарахме страхотно.хотелът е прекрасен с много удобства-чист и подреден с много прекрасни цветя.децата не излизаха от басейна - сприятелиха се с много от децата почиващи там и си прекараха приятно.плажът е много наблизо.всичко си беше на ниво.собствениците са мого приятни хора-отделяха внимание на всички гости.догодина можеби пак сме там.живот и здраве - ще се видим.


хотел ЯНА
koko_ (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.27
14:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесно място за хора които наивно вярват че прочетеното в нета е истина.Идеалното място за хора които обичат да гледат телевизия в общо помещение на етаж,заедно със всички баламурници,клъвнали да си платят и останат.Не ви ли е срам бе хора едно цветно телевизорче е 50 лв (секънд хенд)каквото е и зялото ви обзавеждане-минибарове,дивани,легла...Избивате го само от 3 нощувки на човек???Интернета,който е уай-фай е само на първия етаж на рецепцията на обикновен допотопен комп.
За връзка с лаптоп от стаята,просто забравете.Благодарности на комшията Марио,който има супер силен нет и срещу 5 лв ни даде паролата за неговата мрежа!Топлата водица е само от две нещастни соларни батерии,вероятно за по евтинко,ако се къпете пръв за деня,добре,ако не на следващия ден ще чакате слънцето пак да напече.Капака на всичкото бе,час след настаняването ни,когато прислужничката спусна едни маркучи от покрива и почука като каза ,че трябвало да полее цветята....поне да ни нямаше,че да не гледаме поредния резил.Опеделено ни харесаха вратите на стаите-тежки,масивни врати с лакиран фурнир от канцелариите по бай тошово време....навяват спомени по хубавото минало...Живи и здрави да сте хазяите,има и по-зле от вас!

Ния и Жоро
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.07
11:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искаме да споделим , че почивахме за 3 дни в "хотел Яна " и останахме много доволни. Имат всички необходими удобства , предлагат и закуска и кафе. По отношение на гостоприемството на домакините можем само да кажем "Много благодаря"!
Ще допълня само, че къщата е на 2 мин. път пеша от плажа. Освен това е в тих и спокоен район, няма дискотеки например или други дразнители .
Препоръчвам на всички да почиват в "хотел Яна", Ние догодина пак сме там !!

Plamo2011.07.18 12:51
Споделям мнението на Ния и Жоро!Много приятно място е хотел Яна.Усмихнати и гостоприемни домакини,които заслужават уважение!Едно от най-добрите места на българското черномерие е "хотел Яна" Поморие!Благодаря!

Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share