къща за гости Старо Скандало **, Априлци

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (5 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Мария и Васил Спасови
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.06
14:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно място с много мили домакини! Там човек се чувства извън времето - далеч от града, сред фантастична природа, приказна градина и много възрожденски уют - ретро романтика отвсякъде Изкарахме си страхотно. Домакините - Хриси и Руди ни водиха на горски разходки. Набрахме промишлено количество гъби и си спретнахме царска вечеря в съврменно оборудваната кухня на къщата. А през деня се препичахме в градината сред красиви цветя и аромат на печено месце. С удоволствие пак ще посетим "Старо Скандало", само чакаме да натрупа сняг, за да бъде приказката ни този път зимна

Даниела и Здравко
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2008.09.25
19:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Възхитени сме от съчетаването на автентичното и съвременното. Убедени сме, че това място много трудно може да бъде описано с думи. Посете го и Вие и усетете гостоприемството и уюта. Отдаде ли ни се възможност ще оседнем пак на това място и с добра компания. Благодарности на домакините - любезни и мили хора!

ГЕРГАНА ИВАНОВА, гр. СОФИЯ
отседнал Август 2008 за 1 седмица с приятели
2008.09.20
13:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЗДРАВЕЙТЕ на всички любители на тишината, чистотата и спокойствието!!!!! Искам да споделя моите впечталения от това китно старопланинско селце "Старо Скандало" и от приветливите ни и гостоприемни домакини! Престоят ни там беше невероятен- къщата е уникална, тъй като е съчетала в себе си духа на автентичното, а в същото време има всички модерни удобства за един качествен престой и почивка. Лично мойто мнение е, че това е едно от малкото места в България, на които можем наистина да си починем на 100% -невероятен Балкан, в същото време супер чиста река, а домакините бяха на максимум!!!! Просто трябва да отидете да видите - НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ!!!!!!!! (НИЕ СМЕ ПАК ТАМ ДРУГАТА СЕДМИЦА)! ;-))))))))

Наталия и Даниел
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.09.07
20:15
коментар
Румяна Иванова
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.31
12:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ОСТАНАХМЕ МНОГО ДОВОЛНИ ОТ ЦЕЛИЯ НИ ПРЕСТОЙ В КЪЩАТА . НЕВЕРОЯТНА ЧИСТОТА И ПРИЯТНА ОБСТАНОВКА . ДОМАКИНИТЕ СА МНОГО ПРИЯТНИ ХОРА . В БЛИЗОСТ ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА РЕЧНИЯ РИБОЛОВ ИМА РАЗКОШНА РЕКА ПОДХОДЯЩА ЗА КЪПАНЕ И РИБОЛОВ. САМОТО СЕЛЦЕ Е МНОГО КИТНО И ПРЕДРАЗПОЛАГА ЗА ИСТИНСКИ РЕЛАКС. ПЛАНИНАТА Е БЕЗКРАЙНА И МНОГО КРАСИВА. ОТИДЕТЕ НА ТОВА МЯСТО И СИ ИЗКАРАЙТЕ НЕЗАБРАВИМО .

марияна миленова
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2008.07.21
16:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата и двора са подредени с много вкус.Собствениците са изключително гостоприемни. До къщата има невероятен плаж на реката.Идеално място за всички които искат да си починат от градския начин на живот. По възрастните ще се върнат в детството си, а по младите ще разберат какво е да се къпеш в река , а не в басеин.Планината е божествено красива.


Други хотели в АприлциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share