вила Морска среща **, Св. Константин и Елена

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (14 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Аладжа манастир
Варна    5.6 км
Римски терми (Варна)
Варна    7 км
Плажове в близост
плаж на залива Св. Яни - Евксиноград
Варна    1.1 км
плаж Летовище - Евксиноград
Варна    1.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
V.P.I (1)
отседнал Май 2015 за 3-5 дни сам турист
2015.06.06
09:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очарована съм от почивката си във вила Морска среща.Хубава природа всички удобства и невероятно гостоприемство.Пожелавам на сем. Иванови много здраве и много гости!Можете и сами да се убедите!

mtsolov (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.11
07:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятни хора, приятно местенце, удобство и непретенциозна обстановка. Препоръчвам с две ръце за хора, които искат почивка в истинския смисъл на думата.

Сем. Иванови,
Догодина ни чакайте с бебе

kamibg2000 (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица млада двойка
2012.08.21
10:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Лятото е слънчев сезон
и ти се иска от грижи и работа да избягаш на бегом.
Куфари стягаш, към морето летиш
и се чудиш, коя част да посетиш...
Много не му мисли,
а към вила " МОРСКА СРЕЩА" поеми.
Там чакат те усмивки мили,
думи топли и разговори бъбриви..
На уют домашен ще се насладиш
и ще искаш своята почивка ти да удължиш..
За това не му мисли,"МОРСКА СРЕЩА" нбери
и много доволен ще бъдеш ти.......

sofia_md (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица сам турист
2012.07.08
09:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарах една чудесна седмица при сем. Иванови!!! Условията са отлични ) Препоръчвам на всички, които искат да прекарат почивката си спокойно, комфортно и сигурно да не се колебаят да изберат това място.
Сем. Иванови, благодаря Ви най-сърдечно за гостоприемството!
Поздрави,
Софи

polina.dimitrova (8)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.19
13:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От: Пламена Лишер

Това е перфектното място за почивка! Вилата е невероятно уютна с градина, където прекарахме незабравими вечери в компанията на домакините, сем. Иванови, които вече са наши приятели! Изключително дружелюбни и гостоприемни хора, които те карат да се чувстваш у дома си! Препоръчвам вилата на всички, решили да посетят Св.Св. Константин и Елена!


Rali (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.21
13:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там за седмица в края на юли с дъщеря ни, която е на 4г. Много хубаво си изкарахме. Наистина е много уютно и спокойно, а домакините - сем.Иванови са невероятни хора. Чудесно е и за малко дете, защото те предлагат чудесни условия и невероятно отношение към децата. Наистина ще си прекарате страхотно. Сем.Иванови, поздрави! Йоли, Ники и малката Моника

stmar (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.02
12:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако искате да попаднете в райска приказка,то това е вила"Морска среща".Уют,гостоприемство и приятелства,които остават за цял живот.
сем.Михайлови

irencheto (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.08.29
21:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Гостувахме за 7 дни във вила "Морска среща". Това е много красиво, тихо и спокойно място на нашето Черноморие! Обстановката е уютна и предразполага към страхотна почивка.
А на вас, сем. Иванови, сърдечно благодаря за вашето гостоприемство, любезност и търпение!

Галя и Веселин
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.28
09:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вила "Морска среща" предлага невероятно спокойствие и уют - намираш се в курортен комплекс, а всъщност си обграден от зеленина и тишина. Домакините - Славка и Иван Иванови- са невероятно лъчезарни и гостоприемни, във всяко тяхно действие личи желание да накарат гостите да се почувстват удобно, като у дома си. Ако имате възможност да отидете до вила "Морска среща" в Св. Св. "Константин и Елена", не я пропускайте!

Елмира и Стойчо Стоеви
отседнал Юли 2008 за 3 седмици семейно
2008.09.05
19:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако искате да си починете и възстановите силите си, да се заредите само с положителни емоции и да се почувствате като в рай това е мястото - вила " Морска среща ". Там ще съзадете и много нови приятелства. Китна бяла къща, двор обсипан с цветя, тишина, уют и спкойствие. Всичко това е създадено от двама СЛЪНЧЕВИ ХОРА СЛАВКА И ИВАН ИВАНОВИ. С пристигането си попадаш в друг свят свят на внимание любов и разбирателство. Обслужват те мили, лъчезарни, любезни и отзивчиви хора, които ти създават атмосфера, която я няма в нашия напрегнат живот. Винаги можещ да се обърнеш към сем. Иванови за помощ и на минутата те да ти помогнат. Това могат да го направят само хора с ГОЛЕМИ СЪРЦА. В този дом ти можеш да ползваш всичко. Създадени са всички условия за почивка: самостоятелни стаи със сервизни помещения към тях; всяка стая със самостоятелен балкон от който можеш да наблюдаваш морето; голяма тераса обособена за почивка от която също се вижда морето, а колко са красиви вечерите там ...; какви приказни компании, какви песни се разнасят, смях и веселба.Сигурно като четете си мислите, че Ви разказваме приказка. Пожелаваме Ви да отидете. Ще попаднете в РАЙ - МОРСКИ РАЙ.

Петя, Петьо и Вили
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.29
17:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Знаете ли, това което преживяхме неможе да се опише, трябва да се види! Спокойствието и уюута, който е създаден от г-жа Иванова те кара да се отпуснеш и отпочинеш от забързания, динамичен работен ден. 100% релакс. Удобствата, услугите, чистотата - всичко е на ниво. А за хазяите, какво да ви кажем - супер са, никъде другаде няма да ви обърнат такова внимание освен при сем. Иванови. Посетете вила "Морска среща" и ще преживеете незабравими моменти!

Елена Георгиева
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.25
00:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За пръв път попадаме на такова място-където за почиващите се прави всичко на тях да им е добре-в смисъл ние вече им взехме парите нататък да се оправят/става въпрос за други квартири където сме ходили/.Тук те поемат с услугите си от 1мин.и е така до последната на престоя във вилата.Говоря за хигиена ежедневна,за ползване на всички уреди които притежават-пералня,кафе направено от тях и сутрин те чака топло,за барбекю на наше разположение-където дтново ни помагат,за всичко свързано с една кухня което можеш да ползваш-но...... ВСИЧКО ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПИШЕ ТО ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ ЕДИНСТВЕНО ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ.МНОГО ПОЗДРАВИ НА БЪДЕЩИТЕ СЪКВАРТИРАНТИ И ТОГАВА ЩЕ ПИШЕТЕ ДА ВИДИМ ВАШЕТО МНЕНИЕ-ЦЕЛУВКИ....


ВИЛА ВИЛА ВИЛА
Теа Жекова
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.08.25
00:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно спокойстжие, тишина и уют. Къщата е чиста, поддържана и добре оборудвана. Стопаните са много мили, лъчезарни, любезни и отзивчиви хора и успяват да създадат непринудена и много приятелска атмосфера сред гостите, която подпомага за една отпускаща, приятна и весела почивка!

Нели Бузова
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.08.18
16:19
коментар
Любосвет Стоев
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.09
10:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно е! Неповторимо е! Заслужава си да се види. Къщата е много хубава и е много чисто. Стопаните и са гостоприемни, успяват да придадат добра обстановка и атмосфера по време на целия престой. Стопаните са много лъчезарни хора. Престоят там не може да се опише - трябва да се види.


Други хотели в Св. Константин и ЕленаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share