хотел Централ **, Кранево

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Кранево
Добрич    0 км
На море в Златни пясъци
Варна    6.5 км
Плажове в близост
Кранево - Централен плаж (Ванила Бийч)
Кранево    1.2 км
Нудистки плаж - резерват Балтата
Кранево    1.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Ема Василева
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.11.18
19:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днеска бях така навикана от един велик "частник", че се сетих за прекрасната си почивка през август и не мога да не направя паралел. Бяхме за 10 дни в хотел Централ с дете на 2 год. Трябва да ви кажа, че съм абсолютно приятно изненадана, че на фона на всеобщото недоволство от всичко в България, все още има такива хора като собствениците на хотела.Абсолютна чистота-и в хотела , и в ресторанта, стаите се почистват всеки ден, сменят бельо и кърпи на 3 дни, винаги има гореща вода/за разлика от много други места дори и с 4 звезди/.Ресторантът е супер, дори правиха за детето неща, които ги няма в менюто, нямат никакви полуфабрикати. Хванахме нещо като летен грип, вдигахме ги хората посред нощ, водиха ни в спешното, лекарства ни даваха. Много сме благодарни за отношението и спокойствието ! Догодина пак сме там.Даже с копания !

Симеон Василев
отседнал Септември 2008 за 1 седмица с приятели
2009.01.28
19:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел! Бях там с няколко приятели есента.Хотелът е чист и нов, собствениците и персоналът са страшни професионалисти, а ресторантът е превъзходен.Препоръчвам го на всички посетители на Кранево.Аз лично пак ще отида.

Мария Атанасова Русе
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.01.26
10:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имахме удоволствието да нощуваме в хотел Централ Кранево по време на кастингите за Мюзик Айдъл. Хората са много добри, честни и отзивчиви. Хотелът е много чист и приятен.

христофор тодоров севлиево
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.16
16:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел,осигуряващ всичко необходимо за пълноценна почивка.Персонала е на отлично ниво, действайки с нужния професионализъм.Заслужава си напълно да се посети.

venecia.s (1)
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.26
08:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е разположен на тихо място в центъра.Всичко е чисто,ново и свежо.Персоналът е на ниво,много учтив и любезен.Ресторантът предлага страхотни класичеси ястия,едно от които е рибена чорба.Останахме очаровани.Благодаря на персонала за обслужването!


Други хотели в КраневоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share