къща за гости Вени **, с.Шипково

Рейтинг:  5 star rating  4.6 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беклемето-Троян
Ловеч    10.8 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    16.7 км
Троянски манастир
Ловеч    18.3 км
Клисура
София    22.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
teodora 78 (1)
отседнал Декември 2013 за 3-5 дни с група
2014.03.26
20:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От самото начало на създаването на тази прекрасна къща, за почивка,моето семейство и комапнията сме там на всеки 2 месеца.Смея да кажа,че децата ни са отраснали там и има прекрасни условия за престой.Топлината не само,която излъчваше отоплителната система,а и топлата усмивка на собствениците,който са естествени,типични балкански хора и с годините ни станаха близки.Условията в стайте,който са предвидени и за хора с деца,и за двойки са изключително удобни.Кухнята,където на всяка една жена и е приятно да готви и с радост се събираме там,за да направим вечерята или да кажем някоя друга клюка,докато мъжете ни печат месо на външната скара,а и по междодругото пийват някое винце за настроение.Децата тичат по коридорите и намират,все някое кътче,където да се забавляват.С нетърпение очакваме наша записана дата,а когато си тръгваме,едва ли не се разделяме със сълзи.В тази къща сме прекарвали хиляди вечери,изпълнени с много усмивки,танци и песни.Имаме много спомени там,който ни карат да продължаваме,да ходим все по-често.Няма смисъл да ви казвам,че го препоръчвам от думите ми се разбира,за какво райско кътче става на въпрос.

desi 73 (1)
отседнал Януари 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.03.26
12:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасна къща.Просто съм очарована от прекрасните домакини.С приятели ходим там от няколко години.Всичко е на на много високо ниво.Винаги е много уютно и чисто.През зимата е толкова приятно навън е студено,а вътре е топло парното работи непрекъснато постоянно има топла вода.През лятото е много красиво има прекрасна веранда където се любуваме на гледката.има и басейн където в следобедните часове можеш да се охладиш от жаркото слънце.Просто прекрасна къща и прекрасни домакини винаги усмихнати и приветливи.Ще продължавам и занапред да ходя там за да си почивам от градския живот.Ако имате тази въможност посетете и вие това райско място.

bogdana (1)
отседнал Февруари 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.03.26
11:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къща за гости "Вени" е едно прекрасно, райско място, място на което се чувстваш свободен, и добре!Разполага с всички удобства, както за отдих, така и за купон!Стаите са чисти, добре обзаведени и светли, кухнята е огромна и дава възможност да се развихрят в нея желаещите да приготвят вкусни ястия.С наши приятели посещаваме тази вила вече 7 години, веднъж на 2 месеца за уйкенда и винаги сме били посрещани перфектно от прекрасните домакини на вилата.С годините съответно се сближихме с тях и винаги ходим с удовлствие там!Препоръчвам тази вила в Троянския балкан горещо на всеки който се двоуми дали да я посети!

Chrisadeff (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.12.04
00:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Самата къща за гости е страхотна, но некомпетентността на нейната собственичка едва не провали изкарването ни през миналия уикенд. Въпросният домакин беше направил резервация за две групи по 25 човека на една и съща дата, и час след настаняването ни бяхме помолени да се изнесем, защото в малкото й тефтерче бяха записани имената на друга персона, независимо от това, че резервацията ни беше от преди 3 месеца, и пристигането ни беше потвърдено седмица преди инцидента. Тъй като повечето от нас вече бяха консумирали алкохол, успяхме да обедим домакинът ни да им потърси друго място за ношуване след кратък разговор върху това, че след заплащането на вилата не получихме касова бележка. Скандалите от нейна страна продължиха и в следващите два дена, въпреки опитите ни да я обедим, че ние сме спокойни, нормални хора които искат да си прекарат добре,а не да вдигат скандали. След обаждането ни относно факта, че няма нито топла вода, нито парно, тя пристигна с мъжа си- 160 килограмов вол с лек говорен дефект, и започна да ни обвинява в всевъзможни простотии, като преместването на едно 30 сантиметрово декоративно прасе от едно място на друго, и ни забрани да палим камината в общото помещение- единственото останало отопление в къщата. Обясни ни също, че вътре не се пушело, 2 часа след като самата тя пушеше в нея, вдигна скандал за това, че сме оправили счупената дръжка на хладилника й, и ни каза, че походните легла, които са включени в гореопоменатите 28 места, не трябвало да ги ползваме. Приключението ни завърши с коментари от типа "Да го духаш" от нейна страна, изречени пред невръстни деца, защото минахме близо ( 30 санта, без щети или инцидент) до колата й. Смятам, че при възникнала грешка заради нечия некомпетентност, решението не е да се обвиняват клиентите, а да се реши проблема. И решението със сигурност не е спирането на парното на горния етаж.

Snejana Mihova (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.06
13:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте. Каквото и да се каже за тази къща ще е слабо. Къщата е прекрасна. Направена е и е обзаведена с много вкус. Всичко е супер функционално и удобно. А за семейства с деца е невероятно заради големия двор. Отношението на собствениците е топло и гостоприемно. Просто си заслужава да се посети. Почивката, която ще прекарате там ще е незбравима за Вас и смейството Ви.

Силвия Минкова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.07
15:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейството ми и с едно приятелско семейство бяхме за една седмица там и сме много доволни.Това ,което искахме беше да си починем на спокойствие, далеч от шума и жегите в големия град.Вилата е страхотна, собствениците са млади и много готини хора.Децата се наиграха на воля, къпахме се в басейна, има и барбекю и наоколо няма никой, на който да пречим. С удоволствие ще отидем отново!

Николай Ангелов
отседнал Август 2008 за 1 седмица възрастна двойка
2008.08.13
00:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къща "Вени" ли? Ако имате нужда от спокойствие, от тишина и релаксиране, то позволете си почивка във "Вени". Тя се намира в горния край на курорта, нова и предлагаща различни удобства. Ако желаете да си приготвите нещо по ваш вкус ще имате тази възможност. Със съпругата ми си направихме резервация и при потвърждението собственичката ни обясни, че ще ни вземе от спирката на автобуса. След недорузомение със шофьора слезнахме по-рано, но тя дойде с личния си автомобил и ни закарав хотелчето. Няма повече да ви разказвам, само ще споделя, че за финал ни закара до автогарата в Троян. Това бе много голям жест и ни трогна много. Може би това е най-голямата причина да напиша това. Нашето БЛАГОДАРЯ!


Други хотели в с.ШипковоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share