семеен хотел Белведере **, с.Аспарухово

Рейтинг:  2 star rating  2.3 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
крепост Овеч
Варна    23.9 км
Древноримски град Марцианополис
Варна    34.9 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Слънчев бряг
Свети Влас    44.8 км
Камчийски пясъци
Бяла    46.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
bilyanastefanova (1)
отседнал Април 2016 за 1-3 дни по бизнес
2016.04.11
04:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да започнем с това, че по телефона получихме абсурдния регламент да плащаме по 2 лв на човек за употреба на посуда. Решихме, че е вероятно да има проблем да използваме хладилник. След като зададохме въпроса, последва сумтене и издразнен отговор - нищожно на фона на това което последва. Приготвихме си вечерята и седнахме да се храним в ресторанта. През цялото време госпожата домакиня беше с опънати събути крака на съседната маса и дремеше. До нея спеше един от невръстните и внуци, а другият гледаше телевизия на висок звук и усилваше все повече с напредване на вечерта. Стигна се до момент, в който чувахме анимационните филмчета в пъти повече от музиката, която си бяхме пуснали за фон. Да оставим настрана, че бяхме и доста потресени от факта, че подлага и нас и внуците си на това мъчение. Към 22:30, след като почти се бяхме примирили, че явно ще ни вардят цяла вечер, въпросната госпожа се обърна с въпрос “Няма ли да си лягате?”. Шокирани от въпроса, последваха 1час и 30 мин в абсурден спор. Между аргументите на госпожата присъстваха твърдения като ”Вие не сте казали, че ще стоите цяла вечер - това на нищо не прилича” и “ знам ли ви какви ще ги вършите като изляза - ще ми откраднете пос терминала”. Да подчертая, че се бяхме събрали с идеята тийм билдинг - 10 момичета и 2 момчета на по 25-30г. Не знам каква е таргет групата на хотела, но силно препоръчвам да пуснат реклама във вестник “Трета Възраст”, тъй като явно това е по-скоро старчески дом. Жената заплаши с полиция, след като ние вече се водим гости на хотела - бяхме дали капаро и личните си данни. Стигна се до там, че започнахме да звъним в полунощ на съседни хотели, тъй като тя упорито не пожела да ни остави да се забавляваме и продължаваше да настоява да се прибираме по стаите. Слава Богу, съседен хотел се отзова и се преместихме. Посрещнаха ни топло и бяха пълна противоположност на Белведере. Както можете да предположите, не си получихме капарото обратно, въпреки, че не пренощувахме там. Белведере, изумена съм как изобщо съществувате като бизнес!??!?

GabsGr (1)
отседнал Април 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.04.11
04:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Неоправдано високи цени за лошото състояние и мръсотия в стаите. Ужасното обслужване и отношение от страна на персонала. Най-вече е обидно лошото и грубо държание от страна на собственичката, което ни принуди да напуснем преждевременно и да се преместим в съседна вила. Не бих посетила отново това място.

skitttles (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.07.08
09:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Бих искала да споделя своя опит с този хотел. Стаята струва 60 лв. /без включена закуска/ но не отговаря и на половината от цената. В едната от стаите течеше вода като вали.
Цените в ресторанта са сравнително високи, като сервитьори няма, трябва сами да си сервирате. Вечерята поръчахме още от обяд, а дойде с 3 часа закъснение и ядохме пържоли, защото другото било трудно за приготвяне.
Въобще цари пълен хаос в този "хотел". Препоръчва се за хора с издръжливи нерви!

Nasenceto (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с група
2010.12.15
13:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По- добре си изберете друго място за почивка! Персонала поне да бяха съгласували една и съща версия за нещата, които ги питат. Всеки се оправдаваше с нещо различно. Топлата вода там бе мираж! Одеялата сигурно не бяха прани, от първата им употреба. "В комплекса има ресторант и дискотека, събиращи по 40 човека. След изпълнения с позитивни емоции ден може да отдъхнете в успокояващата сауна. Комплексът разполага и с безжичен Wi-Fi Internet." И този Интернет изчезна още като влязохме в комплекса уж по вина на доставчиците.
Собствениците се държаха надменно и приеха критиката с насмешка ....

baller46 (1)
отседнал Февруари 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.11.10
00:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Какво да коментирам хотел, чийто ръководство не се съгласува по никакъв начин. Говорих с "уж" управителката за 8-ми Декември - всичко беше наред и точно няколко дни преди да внеса капарото, тя ми прати мейл, че хотела бил вече зает и "съжалявала, че не съм капарирал навреме" и се оправда с шефката. Тя била "виновната". Така малко преди празника прецакаха мен и колегите ми !

dacito2 (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.09.08
13:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

разочарована съм от гостоприемството,стаите бяха в окаяно състояние, не почистени,кухнята е мизерия,накараха ни сами да си изхвърляме боклука,няма ресторант както пише и лодка за разходка се плаща допълнително.едно се уговаряме с управителката на комплекса,като отидохме се оказа ,че жената която е там ни иска допълнително пари.прехвърлят ли си топката един на друг не разбрах,но няма да повторим.единствено зимната градина и това което се вижда навън ни хареса.условията не отговарят на цената.

alex (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.15
17:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ходихме няколко уикенда този месец с моя приятелка и сме много доволни. Цените са хувави, басейнът е чист, стаите са уютни, а храната е много вкусна. Прекарахме чудесно и откровено се смаях като прочетох коментарите тук-жените от персонала бяха мили а басейнът беше далеч от "эеленясал".Горещо го препоръчвам!

Атанасова от Айтос
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.29
09:20
коментар
Една група от Шумен
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с група
2009.08.27
11:34
коментар
Иван Георгиев
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.01
17:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е едно прекрасно място,тук можете да съчетаете плалнински и воден туризъм също може да се ловува риба на воля

Диана Спахиева
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с група
2009.07.12
13:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Цените са високи, храната е лоша, персоналът е нелюбезен и нацупен, не чистят всеки ден и аз съм много разочорована!

aleks ivanov2009.10.07 19:17
абсолиутна мизерия.не правете грешката да отивате там......

Други хотели в с.АспаруховоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share