къща за гости Крайморие **, Бургас

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
itso_mitev (1)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2011.06.20
17:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Разположено на морския бряг, Крайморие е завършено туристическо селце с широка гама модерни услуги и удобства – ресторанти, дискотеки, фитнес, Интернет клубове, супермаркети и разнообразни магазини.
Със своето местоположение и ниските си цени Крайморие е перфектно за вашата екскурзия до региона на Черно море. То е разположено на 10 км от Бургас и на 20 км от Созопол и е едно от малкото места в Европа, заобиколени от влажни зони с международно значение за птиците.
Защитената местност “Пода” се намира на 2 км от Крайморие, в близост са и бургаските езера – Атанасовско, Поморийско, Мандра и Вая, където гнездят редки птици. Като допълнение можете да направите романтична разходка с лодка до най-големия остров на Черно море – Света Анастасия, която отнема само около 20 минути.
Къща за гости Крайморие е само на 200м. от уютния залив в Крайморие. Предлагаме 4 стаи за гости, разположени на третия етаж, на четвъртия етаж има апартамент с 2 спални, хол, климатик и голяма тераса. Всички стаи са с ново обзавеждане и TV.
Селището разполага с общо две плажни ивици, всяка от която е различна сама по себе си. Тук може да намерите, както спокойни самотни плажове, така и оживени. Подходящите температури Ви дават възможността да се любувате на морето до късни нощи.
Уникалното разположение на Крайморие предлага широка плажна ивица, съчетана с невероятно красиви полегати скали подходящи за плажуване


ПЕЦАТА ВЪРВЕЖНИЯ
отседнал Юли 2009 за 1 седмица сам турист
2009.08.09
23:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Селото е много яко. Петел те буди,комар те хапе. Инфраструктурата също я бива има кафене книжарница та дори и бакалия. Препоръчвам ви го ще останете доволни. Аз ще отида пак там ама друг път. Иначе къщето е много фешън. Хазаите са супер. Те не са виновни че са се родили там.
Тихо е даже и спокойно.Абе няма никой.Плажа си го бива.Има малко мазут във водата ,но при наличието на баня това не е проблем.Пожелавам ви приятна почивка и яки селски емоции.


Това си заслужава да се види

Други хотели в БургасЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share