хотел Лиани ***, Слънчев бряг

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Слънчев бряг
Бургас    0.3 км
На море в Несебър
Бургас    4.4 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Слънчев бряг
Свети Влас    1.6 км
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    2.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
svetylka_1 (1)
отседнал Септември 2013 за 3-5 дни семейно
2013.09.19
14:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Единственото за което съжалявам е ,че нямах възможност да почивам по дълъг период в този хотел/един малък оазис/ .Това е хотел който е с по малко звезди от колкото заслужава,чистота ,услуги ,удобства отлични много рядко срещано съчетание,а за персонала нямам думи това са най милите хора ,които всеки момент са готови да откликнат.Много благодаря за приятната почивка!

memeto99 (2)
отседнал Септември 2012 за 1 седмица млада двойка
2013.07.24
16:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Определено бях доволна от престоя си. Тогава бяхме само със закуска, шведска маса горе-долу едно и също но аз лично бях доволна, плодове, кафе, сокове,пържени филийки и още и още. Гладни не сме оставали даже напротив. Много чисти стаи, чистеха я доста често. Супер е хотела препоръчвам го

yanitsa_86 (1)
отседнал Август 2011 за 2 седмици семейно
2011.12.13
19:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година през месец август бяхме за 11 дена със съпруга ми в този хотел. Много просторни, уютни, стилно обзаведени стаи с всички необходими екстри, много хубав басейн, лятна градина... с една дума всичко беше на ниво.

nasko1414 (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.29
17:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невроятно тих,уютен и на прекрасни цени хотел. Прекрасни големи стаи. Невероятно за BG обслужване! Личния контакт със собственика те кара да се чувстваш като у дома . Най ми харесва , че е само на 50 м до уникалният р-т "Джани" и центъра , а спокойствието и уюта са направо илюзорни ! Почивах в ЛИАНИ през август и пак бих отишъл там - само да имах отпуск . сем . Георгиеви от Хасково

Potarpevshi
отседнал Август 2009
2009.08.13
15:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За разлика от изказаните мнения,мога да споделя, че след като платих предварително капаро, запазих стая и отидох на място в хотела, посрещането беше с въпроса "Кога ще платите" В този хотел искат предварително да заплатите нощувките си в разрез с туристическата и хотелиерската практика на всякъде по света. Мисля, че се плаща, когато човек си тръгне и покрие всички сметки по стаята си. Поискаха ни 2 лева за ползване на ютия-дори не коментирам, толкова е абсурдно. Персоналът е абсолютно арогантен и очевидно не много квалифициран. Само да споделя, че с карта не се плаща, защото този метод е непознат за блестящия хотел Лиани. Изгониха ни, тъй като отказахме да платим преди да е приключил престоят ни.
Чухме невероятни думи след себе си. Включително и че ние сме в тяхната къща и те определят правилата. Въъщност КОЙ Е И ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ КЛИЕНТА?

Хотела не е нищо особено, стаите гледат в прозорците на стари общежития, улицата не е асфалтирана е меко казано.

Завършвам с това, че управителката лично потвърди, как тя обучава персонала, как да се държат с клиента и как да го преценяват.

Вие преценете сами поредния абсурд на нашето Черноморие и нашите хотелиери.
300 пъти съжелявам, че се наложи да прекарам уикенда там.

tanchetka2010.04.27 08:41
Не зная какво се случило но аз съм много доволна от хотела ,условията и персонала, а пък управителката е точно такава каквато си представям че трябва да бъде един съвременен управител на хубав хотел в курорт от такава класа.Не се колебайте а отидете и вижте.Пак ще отидем там.Поздравявам собствениците и персонала.Дано се сетят коя съм.
elena_662011.03.30 02:34
Като клиент на хотела бих оспорила вашите негативни впечатления относно квалификацията и обслужването на персонала и начина на заплащане.Съгласна съм с управителката,че всеки хотел си има правила,определящи се не от клиентите.А що се отнася до ютията,скромната парична такса е единственият начин ютията да не остане в нечия стая по-дълго от приемливото.Тази година за трети път имам планове да прекарам седмица със семейството си в хотел ''Лиани'' и това ме кара да не приема коментара ви за достоверен.Така че подкрепям останалите доволни от хотела и пожелавам на тези,които не са го посещавали сами да се уверят в думите ми.
Елена
Andjela2011.07.06 17:24
Лично почивах в този хотел м.юни 2011 г.Персонала на мен лично ми се видя изключително учтив. Относно плащането ,бяхме превели по банков път капаро, когато пристигнахме нямаше проблем с резервациите ,попитаха ни кога ще платим, но не платихме предварително. Според мен като условия хотела отговаря на категоризацията си / Ако някой очаква повече лукс да почива в 4 или 5 звезден хотел на много по-високи цени.Наистина има не асфалтирана улица до хотела,но от терасите тя не се вижда и не мисля че е работа на хотела да поддържа пътната мрежа на Сл.бряг.Всичко което се вижда в рекламния сайт на хотела е точно такова каквото изглежда / стаите, басейна, двора/. Хотела се намира на около 600 метра от плажа / не много близо/, но пък за сметка на това е чудесен за почивка с деца, защото е много по-тихо и спокойно.
dimitar cvetkov
отседнал Август 2007 за 3-5 дни семейно
2009.06.09
17:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

hotela e neveroqten imat vsi4k
i uslovia za maksimalen odih
obslujvaneto v hotela e na
mnogo visoko nivo.
veroqtno deviza na personala e
"klienta vinagi e prav,nie ztova sme tuk"

Георги Стоилов2009.07.03 14:31
Всичко е чудесно. Персоналът е перфектен.
Уют и топлина лъха отвсякъде
зоя георгиева2009.08.31 16:02
семейството ми остана много доволно от престоя ни в този хотел.тихо и спокойно място в иначе динамичния сланчев бряг.

Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share