Rumen Georgiev (1)
отседнал Юли 2018 за 1 седмица семейно
2018.07.15
06:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отсядам в къщата вече десета година и не съм забелязал такова нещо като в предния коментар.Аз също съм с деца и до сега не са правили забележка никога ,а децата ми не са от най кротките. Може би трябва да потърсите причината във вас щом ви правят забележка. Логиката аз си плащам и ще си правя каквото искам не е правилна. Да собствениците живеят в къщата(те за това са си я построили и си е тяхно право). Собственика го виждам сутрин в 5-6 часа когато се грижи за поддръжката на двора или ако аз го потърся при някаква нужда.През останалото време не можеш да разбереш ,че са там. Всяка година отсядат гости с кучета ,което категорично оборва твърдението ви че е забранено за деца и че не разрешават на децата да играят(собствениците нямат куче а разрешават да си доведеш). Демонстративното изгасване на лампите в двора още веднъж доказва ,че просто си пишете за да клеветите. Лампите се включват и изключват от реле което е настроено така а когато и при мен изгаснаха аз отидох при собственика и човека стана от леглото за да ми покаже от къде мога да си ги включа ръчно когато стоим до по късно на беседката. Това че детето ви се уболо на палмата пак доказва ,че трябва да потърсите причината в себе си(розите и палмите бодат), а в двора има и рози.В момента е 15.30ч и някакви деца играят в басейна но не виждам собственика да им се кара , а моите спят и ни им пречат.
Е останете си със здраве и си намерете подходящото място за вас.Тук явно много забележки ви правят.


това е опасният двор с палмите още мало от опасния двор
2022.06.14 03:43
Отвратителни хора пълни помисли и абсолютни скандалджий
Muscarin (1)
отседнал Юли 2018 за 3-5 дни с група
2018.07.08
00:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добри условия, но неприятно и непрофесионално отношение от собствениците. За мен е абсурдно да живееш в къщата, която даваш под наем и по този повод непрекъснато да правиш забележки на гостите си, че ти пречат да си живееш. В тази къща е "забранено" да идват деца.Забранено им е да тичат, да ритат топка и като цяло да се забавляват. Лампите в двора демонстратирно се изгасят в 24:00. Има някакви ужасни растения тип палми в двора. На едно от тях се нарани едно от децата, наложи се да ходим спешно в медицинския център в Созопол, където му извадиха 2 сантиметра шип от крачето. Случката се разигра на метри от собствениците, които грам не се трогнаха и дори не дойдоха да видят или попитат какво се е случило. В една от стаите душът не работеше, в друга се разпадна някакво шкафче, за което естествено ние бяхме обвинени. При положение, че има достатъчно други места за почивка, аз лично не ви препоръчвам това.


Въпросната палма.
puff (1)
отседнал Юли 2010 за 3 седмици семейно
2011.06.19
21:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

УРААААА!!!...СЛЕД 10 ДНИ ПАК ОТИВАМЕ В СОЗОПОЛ…ПОВЯРВЯЙТЕ МИ,ЧЕ ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ-УНИКАЛНИТЕ МЕСТ А НА КОИТО СМЕ БИЛИ-КОМБИНАЦИЯТА ОТ УЮТ, СПОКОЙСТВИЕ ,ГОСТОПРИЕМСТВО И КОМФОРТ НАПРАВИХА ПОЧИВКАТА НИ НЕЗАБРАВИМА И НАЙ-ХУБАВОТО НИ ЛЯТО ДОСЕГА. ЛЯТОТО НА 2010 ГОДИНА НИЕ ОТИДОХМЕ ТАМ УЖ САМО ЗА 7 ДНИ , НО ТОЛКОВА МНОГО НИ ХАРЕСА ВСИЧКО,ЧЕ ОСТАНАХМЕ ЦЕЛИ 25 ДНИ. ТУК Е МОМЕНТА ДА КАЖА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ТОВА РАЙСКО КЪТЧЕ : ЗЛАТИНКА И ПЕПИ, ВИЕ СТЕ УНИКАЛНИ…НАЙ- СЪРДЕЧНО ВИ БЛАГОДАРИМ ЗА ТОВА, ЧЕ СТЕ СЪЗДАЛИ ТОВА УНИКАЛНО ТВОРЕНИЕ, КОЕТО УПРАВЛЯВАТЕ С НЕВЕРОЯТЕН ХЪС , ЛЮБОВ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ФИНЕС…ОСВЕН НА ВАС, ИСКАМЕ ДА БЛАГОДАРИМ И НА ЦЕЛИЯТ ВИ ПОМОЩЕН ПЕРСОНАЛ, КОИТО ДЕНОНОЩНО СЕ ГРИЖЕХА ЗА НАШАТА НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ВСЕОТТДАЙНИ В ТОВА, КОЕТО ПРАВИТЕ- ТОВА ЯВНО Е ВАШЕТО ПРИЗВАНИЕ В ЖИВОТА. НАДЯВАМ СЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ КАТО НАС ДА УСЕТЯТ ,ЧЕ И В ЗАБАТАЧЕНА ОТ ВСЯКЪДЕ РОДНА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ С ДЕНОНОЩЕН ЧЕСТЕН ТРУД ДА СЕ ПРАВИ КАЧЕСТВЕН ТУРИЗЪМ НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО И С ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО…ДО СКОРО!!! ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ : ПЕТЯ , ПОЛИ, ТОНИ, БЪДИ И РОНИ


bg_paint (1)
отседнал Септември 2009 за 2 седмици семейно
2009.09.14
11:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-прекрасната ни почивка, на най-прекрасното място! Всичко беше страхотно! Хубаво е, че повече няма да се замислям къде ще отседнем.Още един плюс е, че къщата работи целогодишно, има отопление и може да се ползва във всеки един момент, когато искаме за малко да избягаме на спокойствие. Собствениците са едни от малкото хора в България, които знаят как да накарат туриста да се върне пак! Благодарим им за всичко!

мария петрова вълкова
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2009.08.23
10:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Райско кътче за почивка, посетете го.Всичко е на ниво.Ще останете доволни.Чисто, удобно, прекрасна кухня.стаите са просторни с чудесна гледка или към басейна разнообразна.Има и паркинг за коли.ако намерим време до края на лятото пак ще го посетим.

силвия ганчева монева
отседнал Август 2008 за 1 седмица с приятели
2008.08.27
14:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е едно райско катче за пълноценна почивка...Къщатата се намира на самите скали в местността Буджака.Обслужването и вниманието което ни обърнаха собствениците и персонала на къщъта беше перфектно..


изглед от третия етаж джакузито в двора на къщата детски кът

Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share