Krastevi (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици семейно
2010.08.02
20:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Току що се прибрахме от почивка, 10 дена бяхме в този страхотен хотел и искаме да искажем своята благодарност за отличните условия и пълноценната почивка. Рядко срещани любезни и отзивчиви домакини,който във всеки момент са готови да реагират на всяка ситуация. Отлични условия на тихо и удобно място. Дори сядайки на терасата на чаша бира се чуствахме като удома си.Вече със сигурност знаем къде ще почиваме следващото лято. Едно огромно БЛАГОДАРЯ на цялото семейство Комитови!!!!!
Поздрави от Ловеч :-)

Ирена, Васко и Мишо.

Божана Бечева
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.08.29
13:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз също нямах намерение да пиша коментар,но това, което ме накара да променя мнението си, беше едно от вече направените изказвания. Мисля, че престоят на всеки един от нас в този хотел е протекъл различно според обстоятелствата, на които е попаднал. В този сайт ни се предоставя възможност да изразим мнението си, както и да бъдем максимално обективни, а не да обиждаме тези, които са написали коментар, без да знаем със сигурност как са стояли нещата!Отношението, което беше проявено към мен и приятелите ми, беше меко казано нелюбезно и нелогично, защото как бих нарекла ситуация, при която сме подходили нормално, а сме получили в замяна грубо и невъзпитано отношение?!Защото където и да съм била по света, никога не са ме съдили по възрастта ми,нито по времетраенето на престоя, а по отношението, което съм показала!Да, в България има правила, но за разлика по света, където те се спазват, тук такова нещо няма!Или поне собствениците на този хотел не ги спазваха!Защото явно максимата "Доброто отношение на хотелиера се изпарява в момента, в който клиентът си плати" беше водещата в моя случай!

Цветелина Василева
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.26
21:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволна от престоя си при сем.Комитови-добро обслужване и приветлив персонал.Стаите са уютно обзаведени с всички удобства.Въпреки,че съм с малко дете,което е палаво не съм имала никакви проблеми.Догодина пак бих се възползвала от гостоприемството на този семеен хотел.Поздрави на домакините от гр.Враца

Мариана Петрова
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.07
22:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямах намерение да пиша коментар, защото пребиваването ми в тази къща беше идеално. Приятели ме помолиха за помощ в избора им за почивка на море и случайно се натъкнах на предходния коментар. Учудването ми беше голямо, защото задочно познавам недоволстващият господин, т.е. неволно бях свидетел на арогантното му и невъзпитано държане, злоупотребата му с гостоприемството на домакините. Възмутена съм от начина му на мислене: Плащам си, значи всичко ми е позволено! По цял свят има правила и хората се разбират и живеят добре, защото ги спазват. За съжаление у нас все още надмощие има глупостта и невежеството. Почивах със семейството си в нормални условия, както като обстановка, така и като отношение на домакините. Доволни сме от прекараното време в тази къща и смятаме определено следващата година отново да се възползваме от добрите условия в този дом.

Александър Аджиласки
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.08.02
21:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Гласувам с ниска оценка,не защото стаята не ми хареса, а поради отвратителното отношение на персонала и домакините. Хора,които ти се усмихнат и лубезничат до момента, в който ти вземат парите, а след това си "трабва да се изнесеш" възможно най-скоро, не могат да правят туризъм. Същите хора не издават касова бележка, а ти си по-черен от дявола щом я посикаш. Към всичко това се добавя и счупени дръжки и брави, които домакините поправят "майсторски".


Други хотели в РавдаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share