хотел Ханът ***, Карлово

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Сопот - родно място на Иван Вазов
Пловдив    4.3 км
крепост Копсис (Анево Кале)
Пловдив    7.2 км
Джендемски водопади
Пловдив    8.8 км
водопад Райското пръскало
Пловдив    11.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
lina35 (2)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.05.03
14:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотел "Ханът" на 1 и 2 май 2010. Група съсътуденти отпразнувахме там годишнина от завършване на Университета.Изключително приятно сме изненадани от условията,които предлага хотела. Ние сме от различни краища на страната и бяхме доволни да видим тук в Карлово умело съчетаване на уют, чистота, любезно отношение и предоставяне на отлични условия за релакс.бяхме посрещнати на рецепцията от любезно момиче, което впоследствие се разбра,че била дъщеря на собствениците По нищо не личеше, че е собственичка, а не служителка Внимателно ни настани по стаите, като ни предостави право на избор. А на мен, която по принцип имам специални интереси в областта на туризма разреши да разгледав всички стаи, студиа и апартамент, за да придобия пълна представа за хотела.Стаите не са големи, особено тези в ачастта, която преди години е била истинският хан, но затова пък са чисти, с всички удобства.Шумоизолацията не е на ниво и пускането на водата в баните на съседите се чува, но това с екомпенсира от невероятния двор. Той е едно райско кътче с много зеленина и уют .Действително съчетанието на възрожденски дух със съвременни условия е уникален.
Единствената забележка се отнася до кухнята на ресторанта.Доста еднообразно е менюто, за изпълнение на поръчките се чака дълго, а грамажа би могъл да бъде и по-големичък.
И последно Цената не е висока- 40 лв двойна стая,но няма включена закуска- нещо , което е недопустимо за всеки уважаващ себе си хотел Пък и това е европейската традиция, която би трябвало да се спазва и у нас в хотелиерския бизнес
като цяло , обаче, оценката за хотела е отлична и с чисто сърце бих го препоръчала на всеки!

adventure (1)
отседнал Ноември 2008 за 3-5 дни по бизнес
2009.01.02
01:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мисля,че това е един хотел издържал всичките ми изисквания за чистота,уют,удобства и обслужване, а и цената за нощувка е абсолютно нормална! често пътувам до този район и съм избрал да отсядам там всеки път,когато ми се налага да нощувам!

Skitnik neumoren
отседнал Август 2008 за 2 седмици по бизнес
2008.11.29
12:39
коментар
камен иванов2009.06.13 10:04
отговор

Други хотели в Карлово

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share