къща за гости Анаксимандър 28a, Созопол

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Созопол - стария град
Бургас    0.2 км
На море в Созопол
Бургас    0.7 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.5 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    1.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Диляна Димитрова
отседнал Юли 2007 за 1-3 дни млада двойка
2008.09.03
14:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ви препоръчвам това място. На снимките изглежда добре, но иначе намясто не е точно така - врата на нашата стая се затваряше с ритник,тоалетната чиния се разпадна, а сутринта нямаше топла вода. Всичко е закрепено така, че само да не се разпадне. Накрая собственика ни направи на 5 стотинки, защото закъсняхме с половин час с освобождаването на стаята. Далеч са от качественото обслужване, за жалост.

Ал Маринов2009.09.03 09:43
Мястото беше много добро, нищо общо с това което пише в другия коментар, много добро местоположение, на 30сек. от ул.Морски скали - улицата с най хубавите кръчми и ресторанти в старата част на Созопол, на 45сек. от главната улица със сергиите и галериите и магазинчетата, много колоритно, спокойно и тихо място. Намира се зад една стара къща което го изолира от шума.Хазяйката ни посрещна още с пристигането ни, направи ни място за колата, обясни ни кое къде е из града, каза кога се чистят стаите, въобще много добре се държа. Самото студио беше хубаво, всичко си беше здраво, истина е че от време на време нямаше топла вода през деня. Общата тераса има страхотна гледка към морето и островите. Преди да освободим, жената каза че няма проблем дори и да се забавим с освобождаването, дори ни предлови една баня и тоалетна на първия етаж която може да ползваме ако решим да стоим до следобяд. Препоръчвам, ако имаме възможност бихме повторили.
Мариана Ангелова2009.09.06 21:08
5 септември 2009 г.

Препоръчвам на всеки стаите за гости - студиата на "Анаксимандър" 28!Обикновено избягвам да отсядам в Созопол, защото имам горчив опит с хазяйките, които са станали нещо като нарицателно за това как не бива да се посрещат туристи.Сега обаче ми се наложи да бъда в Созопол няколко дни по време на "Аполония" и бях принудена да си тъся стая в Стария град. Попаднах случайно от Интернет на този адрес и направо бях изненадана колко е дръпнало обслужването ни. Хозяите ме посрещнаха на пристигане, закараха ме до адреса да не се лутм с големия куфар. Стаите се оказаха чисти, светли, просторни и най-важното - тихи! Нямаше ги шумните компании на "ракийка и салатка" от съседенти стаи, които са съсипали почивката на не един и двама души. Къщата се оказа не непосредствено на улицата, така че потокът от хора не пречеше, нито се чуваше шум от нощни заведения. А изгледът от терасата към о. Св.Кирик е за милиони!!!! Много добро впечатление ми направи хозяйката Цвета - любезна и заедно с това делова. И още нещо много важно - кухненският бокс беше оборудван с всичко необходимо, както и прословутата тераса с панорамна гледка, която беше за общо ползване. След престоя си на "Анаксимандър" се обнадеждих, че и ние ще направим конкурентен туризъм, ако има повече такива хазяйки като Цвета!

Мариана

Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share