вилно селище Бора, Лозенец

Рейтинг:  3 star rating  3 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0 км
На море в Китен
Бургас    4.1 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.5 км
плаж Оазис
Лозенец    1.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
nein (1)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни семейно
2016.07.14
03:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко дни посетих, това прекрасно място в кавички и останах страшно разочарована.С моята братовчедка решихме да си починем някъде,далече от големия град и посетихме Бора. За голямо съжаление там изобщо не може да се спи.Опитах на два пъти между 16.00 часа да полегна уморена от плажа, деца пищат неистово, родители крещят по тях,някакъв зверски ужас.Правих, забележки, молих хората да спрат, накрая затворих всички врати и пак се чуваше, нямаше климатик,едва се дишаше в стаите, стаите са страшно мизерни чисти се отгоре, отгоре.В камерата на хладилника имаше на други хора неща, сладоледи и пликове. Вечерта лампата на банята спря, къпахме се на свещ,молих се да отида на плажа на другия ден да поспя в бора не ставаше.На другия ден камериерката ни събуди в 6.00, деца преди това пищаха до 1.00 часа някакъв пълен ужас,а на третия ден беше кошмар изобщо не ме питайте, как шофирах до софия, 400 км на 4 часа сън и на всичкото отгоре за цялото си нещастие платих 300лв. само за дните престои.Ресторанта биваше макар,че беше скъпо и пак не можеше да се яде спокойно от пищене на деца и откачени родители, които ги бият.Ако Ви се ходи на хубаво място с цел почивка и отдих, забравете за Бора там само ще си дадете, като мен парите!

different_guy (0)
отседнал Август 2015 за 1-3 дни млада двойка
2016.04.09
09:46
коментар
anistaevska (0)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни семейно
2014.01.30
17:02
коментар
Danny (2)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица с приятели
2013.07.30
14:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволна и не бих почивала отново там!!! Има много какво да се желае от към чистота и отношение към гостите. Почивах със съпруга и двете си деца, като по-малкото е бебе. Преди да отидем бях говорила с управителката, която ме увери, че предоставят кошари без да се таксуват допълнително. На място обаче се оказа друго - наистина бяха ни предоставили кошара в стаята, но тя беше без матрак?! Вместо него ни предоставиха олекотена завивка. След като изкарахме криво-ляво две нощувки така попитах управителката дали не се е освободило матраче, тъй като детето се мушка под завивката и се опасявам да не се задуши. Не знам защо това разгневи управителката, която се разкрещя и каза, че ще предостави матрак за кошарата, но ще го таксува по 20 лв. на ден, след което ни каза да си събираме багажа, да освободим стаята и да напуснем комплекса ... Семейство с две малки деца!!! Отвратително отношение! Не добра хигиена в стаите и тоалетните! Отделно цените в заведението към комплекса са неоправдано високи! Комплексът е предназначен основно за семейства с деца, но тишината я няма - възрастни говорят високо отвсякъде, камериерките при почистването на стаите вдигат прилично шум! Ужас!!! Със сигурност няма да се върнем отново на почивка там! Останах с много лоши впечатления!!!

witchz (5)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2012.08.24
13:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отврат!
Стаите се почистват всеки ден, но само видимите участъци. Под и около мебели пълно с прахоляк, мухъл, паяжини. Дори зад пердето имаше вековни паяжини. В банята - предимно мухъл. Но по-стряскащи бяха извадените контакти в стаята! Е, това е "семеен хотел", предполага се, че ще има малки деца! Как пък не им хрумна, че може някое да се убие заради техния мързел!
Отвън има 2 къта за игра със съоръжения, като само единият, който е при ресторанта е използваем, защото в другата част, зад къщите не пръскат против комари и там са на рояци! Децата просто бягат от там и с право! Там, при комарите, е и барбекюто. Една вечер се борихме с комарите и повече не повторихме прилючението.
Басейна е със студена вода. Съответно също неизползваем. Казаха, че е така, защото всеки ден му сменят водата. Ама да им се чуди човек за какво им е изобщо басейн ако никой няма да го ползва? Стоя си празен, явно им е само за красота!
Ресторанта.... Твърде високи цени. За нищо особено, даже и за по-малко. Не си заслужава да се ползва. Освен това куриозно беше как един чай всяка сутрин си сменяше цената според това кой се е паднал на смяна...
Плажът Корал... Да не забравяме, че е къмпинг. Е, аз забравих и бях неприятно изненадана от спринцовките в пясъка. Повече не си заведох децата там.

Иначе ни посрещнаха любезно, да. Но с това приключиха приятните изживявания.

потребител
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.09.08
15:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубаво място за почивка със семейство и приятели-спокойно, чисто, тихо.В действителност изглежда по-добре отколкото на снимките и видеото в сайта.Всички са много любезни и учтиви.Отрицателните коментари вероятно са от конкуренти.

тихомир костов
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.10
12:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

това е наи-красивото място на което сме почивали до сега на нашето черноморие.всичко е перфектно организирано.

Елена Петрова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.28
14:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е перфектното място за почивка. Очаровани сме. Изключително чисто, с всички удобства.
Догодина пак сме там.


Георги Иванов2009.08.09 20:42
Превърнали са хубавото място в зверилник. Буквално, без да преувеличавам няма и минута спокойствие - отвсякъде реват малки деца, възрастните говорят крещейки, камериерките влизат в стаите като с взлом - с ужасен шум почистват стаите тряскат вратите, тропат като че ли нарочно.

Безжичния нет го има само наужким, в ресторанта сервират ужасни и манджи на високи цени.
gitobg (1)
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.26
09:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

комплекса е много добър ,цените са по ниски от тези които са побликувани,райско местенце.


Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share