вила Крисми **, Рибарица

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    0.1 км
Клисура
София    19.1 км
Гложенски манастир
Ловеч    20.6 км
Беклемето-Троян
Ловеч    22.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Миглена Мачева
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.02.16
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не сме доволни от вила Крисми. Беше си студено,вилата се затопли на третия ден. Няма печка за готвене,използва се единствено барбекюто навън.Вилата е на 3 етажа като трите стаи най-горе използват баня на първия етаж.Двете стаи са преходни и е много неудобно.Има по една стара кърпа в стаите. Стълбището е много студено и е неудобно за използване на баните.Тази вила не е това ,което изглежда и не си заслужава цената за тези удобства /неудобства/.Ние бяхме с малки деца и ни увериха ,че всичко е супер удобно и е топло,но като пристигнахме нищо не беше същото.Обзавеждането не е лошо,но общо взето това си е преустроена стара къща ,а не нова вила.

s.peeva_74 (1)
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.05
21:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

който иска да избяга от шума и града да посети това невероятно спокойно място можеш просто да дойдеш и без досадните дребни работи които са иначе нужни в ежедневието ти-тук всичко от което имаш нужда домакините са го предвидили възхитени сме от посрещането от красивата природа от чистият въздух от чистотата във вилата от удобствата в нея елате и се убедете сами няма да сгрешите


Други хотели в РибарицаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share