хотел Шопска среща, Синеморец

Рейтинг:  2 star rating  2.2 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Dari (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с група
2010.08.09
16:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Този уикенд бяхме отседнали в този "Хотел", което е много силно казано хотел. Снимките, които виждате за хотела не отговарят на действителното състояние. Няма нито една снимка на баня в хотела, я те са в потресаващо състояние. Бих добавила и неудобствата като липса на вода, неприятната миризма в стаите. Моля, не се подлъгвайте и не ползвайте този хотел за Вашата почивка. Освен това цените са 20 лв. на легло, направо потресаващо, при условие, че има нови и уютни хотелчета на по-добри цени. За цялата група беше негативно изживяване и определено повече няма да отидем там, както и на всеки ще споделя негативния си опит с този хотел.

2022.09.05 06:14
Това е възможно най-отвратителния ако въобще може да се нарече "хотел", в който се отсядали. Невъобразима мръсотия, миризма на мухал и неприятни собственици.
Аптека "Доника", точно до "Шопска среща" се "управлява" от противната жена на Руслан-хазяина и е под всякаква критика за аптека - меко казано ужасна-малка и мизерна!
Не препоръчваме на никой!
2022.09.05 06:16
Това е възможно най-отвратителния ако въобще може да се нарече "хотел", в който сме отсядали. Невъобразима мръсотия, миризма на мухал и неприятни собственици.
Аптека "Доника", точно до "Шопска среща" се "управлява" от противната жена на Руслан-хазяина и е под всякаква критика за аптека - меко казано ужасна-малка и мизерна!
Не препоръчваме на никой!
Semeistvo(mitovi) OT OPICVET
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2009.10.25
17:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

АБЕ КАК НЕ ВИ ХАРЕСВА НАИ-ХУБАВИЯ И ГУСТОПРИЕМЕН ХОТЕЛ,ВЕДНАГА ТИ ОБРШТАТ ВНИМАНИЕ!!!
АТИЯ КАДЕ ПИИШАТ ПО НАГОРЕ ТЕ НА ХОТЕЛ ЛИ ОТИВАТ ИЛИ У БОЛНИЦА, ТА СИЧКО ТРЕБВА ДА СВЕТИ - НИЕ 4 ГОДИНИ ХОДИМ ПОД РЕД И НИ Е ЕКСТРА
ТАЗИ БЕХ У ПРИМОРСКО ТА КВО - НА СЕКАДЕ СМЪРДИ У КВАРТИРИТЕ НА БАБИЧКИ И ЗЕМЯ
И ДОГОДИНА АКО НИ ПОКАНАТ ШЕ ХОДИМЕ ПАК

desislava stoqnova
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2008.11.09
21:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите.От няколко години почивам в този хотел и изказванията до тук не отговарят на истината.Мога да кажа че там е тихо спокоино и приятно.Кухнята на ресторанта е страхотна .Отидете и ще се убедите сами.

несъгласен 2009.06.17 15:11
Абе, Деси, колко ти платиха за да напишеш такива долни лъжи?!!! Или всички ние сме слепи, нямаме обонание и вкус!!!
Щото и на мен ми се стори, че кочината е пълна!
vuzmuten klient
отседнал Август 2008
2008.08.19
09:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мръсно,мръсно,мръсно...!!!На такова място не бях спала! Досега не бях давала пари за такава гнус! Баня е силно казано че има, по-точно къпеш се в тоалетната, а джапанките ти са в мухъл, косми и мръсотия!Голямата хавлия е всъщност събрани три малки. Пердето стига до половината прозорец и не се надявай да успееш да поспиш сутринта, ако въобще успееш да заспиш от невероятния шум по улицата на която е разположен хотела. Но по-големия проблем е ужасната мръсотия в която си принуден да прекараш почивката си.Собствениците си нямат представа какво е хотелиерство - никакво обслужване, никакво отношение, никаква потдръжка!!! Отвратена съм!!!!!

Nedovolen klient
отседнал Август 2008
2008.08.18
15:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мръсно е меко казано!!!! Това подобие на хотел, което явно е собственост на неуспял свинар, който си мисли, че може да се занимава с хотелиерство, никога не е чистено откакто е станало хотел. Мръсотията е на всякъде. Мухъл, косми, пясък, паяци и какво ли още не ще ви посрещнат в банята.
Всички други думи са излишни!!!!!

анна кънева
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.26
23:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасно мръсно! Негостоприемни! Ако решите да отседнете там си вземете всичко необходимо за да си почистите преди да се настаните. Не се надяваите по време на гостуването Ви в "хотела" някой да влезе и да Ви изхвърли кошчето, да почисти или да зареди с тоалетна хартия.Дори и когато си тръгвате няма да ви попитат - "хареса ли Ви" или "как прекарахте"...


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share