ваканционен комплекс Бряста ***, Велико Търново

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (15 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Соколски манастир
Велико Търново    2.8 км
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    9.2 км
Дряновски манастир
Габрово    9.4 км
пещера Бачо Киро
Габрово    9.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
konstantina (1)
отседнал Май 2015 за 1-3 дни по бизнес
2015.05.05
04:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, аз често пътувам, защото работата ми го налага - останах много доволна от обстановката - всичко беше ново, от кухнята - перфектна, от обслужването - което беше на страхотно ниво. Изискванията ми бяха удовлетворени от прекрасния, дружелюбен и приятелски настроен персонал. Държа много на чистотата и мога да заявя категорично че относно това останах очарована. Препоръчвам на всеки, който иска да избяга от динамичния и шумен град, да отседне в комплекса. Там ще се погрижат за Вас!!!

1234556 (1)
отседнал Април 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.05.05
01:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Място на което преживях истински ужас, след като пияният почти 100 килограмов собственик падна върху петгодишното ми дете, в резултат на което му размаза физиономията. Същият собственик след това се покри. Нито се появи да се поинтересува от състоянието на детето. Нито се появи да се извини. УЖАС.

Alexanderrr (1)
отседнал Септември 2014 за 1-3 дни сам турист
2014.09.28
03:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Наскоро посетих хотелски комплекс ,,Бряста" и съм очарован от обастановката и обслужването.Стаята бе чиста и приятна, а персоналът - любезен и услужлив.В ресторанта ме обслужваше едно пълничко момче, Краси мисля му беше името - страхотен сервитьор.Храната е вкусна и не е толкова скъпа.Непременно ще посетя мястото при първа възможност.

Neli 19 (1)
отседнал Април 2014 за 3-5 дни семейно
2014.04.26
17:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло сме много доволни от комплекса.
Приказна градина, страхотна кухня, много удобства и отношението на персонала беше чудесно!

baldjiev (1)
отседнал Май 2013 за 3-5 дни семейно
2014.04.26
17:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Престоят ни в хотелa беше страхотен. В стаята и навсякъде в хотела имаше интернет. Персонала в ресторанта беше винаги усмихнат и любезен. Храната беше разнообразна и всеки можеше да си избере нещо по вкуса. Другата година отново ще предпочетем Хотел Бряста лятната ни почивка и бих го препоръчала на приятели.

traiana1976 (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.12
17:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно място. Тихо, спокойно и удобно за почивка. Много любезен персонал, красиви гледки и нормални цени. Непременно го посетете, няма да сбъркате! Благодарим на хората от персонала, които се погрижиха да изкараме чудесна почивка!

daniel romanov (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни семейно
2012.09.11
01:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

аз,посещавам комплекса от години и ще кажа,че нивото на всички услуги е на най високо ниво.персонал,обстановка,чистота,уют са на много високо ниво на, което те мога да претендират,че имат.обожавам това райско кътче и мога да кажа за себе си,че ще продължа да го посещавам и за напред винаги.от както го има,море не съществува за мен и моите близки.тази година го посетих цели 4 пъти.това е по вече от показателно.благодаря,че Ви има и,че мога да се възползвам от вашите услуги,така си почивам пълноценно винаги ,когато съм ваш гост.обожавам този комплекс и определено ще чакам догодина лятото за да се върна отново тук.на персонала на комплекс"Бряста" пожелавам много здраве и все така позитивни в работата си.до нови срещи.

Maria Stoimenova2012.11.25 21:09
Mясто с нулва хигиенам незнам кой им ги е дал тиа три звезди, преди 5 6 години може да е било хубаво, сега не е.Занемарено е.
jenshen_6 (1)
отседнал Април 2012 за 3-5 дни семейно
2012.04.28
21:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчвам хотелски комплекс Бряста на всеки решил да посети Великотърновски регион. Местоположението е отлично- хем си съвсем близо до В.Търново, хем се намираш в гората на тихо и спокойно място. Перосонала е винаги усмихнат и любезен, кухнята е страхотна, стаите са чисти и свежи. Много сме доволни!!! Има достатъчно пространство за децата за игра. Едно прекрасно място за почивка сред природата.

Desi A (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2012.02.20
21:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Бях със семейството си в комплекса и много ми хареса разположението му. Хотелската част се намира сред зеленина и сутрин те буди песента на птиците,а вечер те приспива ромонът на преминаващата в близост река.
Ресторантът и лятната му градина са просторни и спасяващи от лятната горещина с автентичен интериор.
Басейнът е обширен с детска част където спокойно да се забавляват малчуганите.

Maria Stoimenova2012.11.25 21:11
Мен вечер ме приспиваха преминаващите автомобили, понеже е крайпътен хотел а сутрин ме събуждаше влака ВАРНА-СОФИА, преминаващ от другия бряг на румолящата рекичка
Plamenna2013.06.14 22:13
Г-жо Стоименова,

Явно не сте се запознали с точното местоположение на комплекса. За да не оставате неприятно изненадана, може да се поинтересувате къде всъщност отивате. И за да не останат с грешно впечатление другите хора, влака СОФИЯ - ВАРНА изобщо не минава от там. Комплекса се намира в посока Дряново, Габрово т.е това е пътя за прохода Шипка. Има железопътна линия,която е далече от комплекса, по нея 2-3 пъти на ден се движат влаковете от Стара Загора и аз не мисля , че ехото на преминаващия влак за по малко от минута е проблем.

Често човек е воден от недоверието си, когато нещо не е очевидно за него. Ние сме свикнали да се доверяваме на компютъра, телевизора, радиото и телефона, за това Ви съветвам сами да се убедите в това райско кътче.
belraeva (2)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни с група
2011.08.15
18:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя, че водихме група ученици на детски лагер в комплекс "Бряста". На тръгване имахме малки съмнения, защото цената беше "народна", но все пак за групи правят големи отстъпки. Веднага с пристигането всички съмнения се изпариха.Посрещна ни една райска атмосфера. Комплексът се намира сред природата, за площите в него са пълни с цветя и зеленина. Персонала е много любезен и отзивчив. Ние стояхме 5 дни и всеки ден минаваха да почистят баните и коридорите, да изхвърлят боклука. Освен това ни помолиха ако имаме нужда от нещо, било то допълнителни кърпи, смяна набельо извън дните за смяна и т.н. да не се притесняваме да се обадим. За децата ни предложиха, освен люлки на открито и занимания с тихи игри - "Не се сърди човече, домино, карти и т.н. Предложиха да ни организират детска дискотека с аниматор. Улучихме чудесно време, така успяхме да се възползваме от открития басейн. Водата е чиста, имахме безплатно ползване на шезлонг и чадър. Много сме доволни от почивката

nadelin (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.07.23
15:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Към всички бъдещи посетители на хотела ви препоръчвам да не ходите или ако сте решили да го посетите първо искайте да си видите стаята и тогава. Какво мога да ви кажа: Влизате наистина в една "приказка" външния вид на хотела е невероятен в горичка закътано и прохладно. Влизате във фоаето на рецепцията и започват леките съмнения за стаите, защо ли?-стените неизмазани, столовете занемарени случайно офиса беше отворен и изгледа му не изглеждаше добре все едно е паднала бомба и стари мебели(а все пак от там започва мнението как ще е стаята ВИ). Започват малки пътечки към къщичките за гости, но когато минавате покрай тях виждате градинските люлки които са в окаяно състояние и крещяха " не се качвай че ще паднеш", а да не казвам че едната просто беше огъната. При влизането ни в стаята се отчаяхме още повече миризмата беше ужасна, стаята мрачна И МРЪСНА, банята НАКРАТКО не поддържана, фугите бяха просто ... НЕ МОГА ДА ВИ ГО ОПИША УЖАСНО Е.
При посещението ни на басейна в късния след обяд към 15ч, не мога да ви опиша какво състояние беше мръсен (ДА предния ден е имало буря - това беше изказа на рецепцията -А ВЪПРОСА МИ Е КОГА ЩЯХА ДА ГО ПОЧИСТЯТ СЛЕД КРАЯ НА ЛЯТОТО ЛИ, КАТО ОТ БУРЯТА ДО НАШЕТО ПОСЕЩЕНИЕ СА МИНАЛИ НЕ ПО МАЛКО ОТ 7ч и можеха през спокойно сутринта да минат със съответното съоражение да оберат боклуците). Но не спирам до тук с басейна, по него имаше вече и следа от плесен (този басейн въобще не се чисти по мое мнение, а мога да кажа че си обикаляме много и сме посещавали какви ли не места и басейни, но по ужасен от този не съм срещала.Дори градския басейн не е с плесен каквато този имаше). Седяхме не повече от 1час и си тръгнахме. Добре че бях платила една нощувка от 3, че на другия ден се отървахме от този хотел.
НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ПАРИТЕ, А ЗА СЕМЕЙСТВО С МАЛКО ДЕТЕ НЕ ГО ПРЕПОРЪЯВАМЕ

admin Bryasta2011.08.03 10:05
Екипът на комплекс „Бряста” най-искрено отговаря на въпросния коментар, като го намира за неуместен, некоректен и неотговарящ на действителността. Хотелската част на комплекса не може да се конкурира с хотели от категория 4 и 5 звезди. Когато клиент пожелае допълнителни екстри, той трябва да се съобрази с категоризацията на хотела и типа обслужване. От името на собственика и комплексния управител се извиняваме, че госпожицата се е почувствала дискомфортно. В подобен случай е необходимо да се обяснят причините и точните аргументи на рецепция, (която е в прилежен и модерен вид и не отговаря на описанието) или да се повика управител, за да се стигне до решение на проблема, ако има такъв. При възникване на някакво неудобство за клиент, винаги решението е в негова полза, това е златно правило в нашия бранш, но в този случай проблем явно бяха метеорологичните условия, визираме лошо време – буря. При тези обстоятелства се получава един неблагоприятен период за почивка. Отказът от рецепция да върне капарото в размер на 60 лв. разгневи госпожицата и тя е решила да върне жеста с написаното. Благодарим на всички за разбирането.

Поздрави от екипа на комплекса!
mokatoshi (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.10.27
21:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Hello everybody. I'm from Romania. I was at Hotel Complex Bryasta this summer. I'm very satisfied from my stay there. The staff is outstanding. The guy on the front desk was very kind and polite. Housekeepers did great job in the rooms.It was clean and neat.If you go there, do not forget to try the kitchen. Everything is very tasty and fresh. For everybody who is going on a holiday I would recommend that place. It was incredible. Great place !!!

eli cholakova (1)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.09.21
22:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Каквото и да напиша за Вас, Приятели... все ще е много малко! Гостувахме Ви в началото на мес.Септември. Бяхме пленени от красотата на това прекрасно място още щом прекрачихме вашя праг!
Бяхте се погрижили за цялото ни удобство! Специални поздрави за Всички Ваши служители - много мили хора!
И, днес отново се връщам при Вас и Ви изпращам искренни Благодарности за гостоприемството! Със сигурност ще се върнем отново в това кътче от Рая!
Приемете нашите сърдечни поздрави:

Райски кът...

Сънувах сън и бе вълшебство,

лежахме на трева във райски кът.

Безброй звезди ни галеха горещо,

сияние видях по млечен път.

Дочувахме щурчета с нежна песен

във тиха нощ и късен час,

те свиреха със тон чудесен,

за любовта, за лятото, за нас!

А после изгревът на слънцето

погали ни със топлите лъчи,

целуна и помилва по лицето,

докосна струните на моите мечти.


admin Bryasta2010.10.16 01:12
Специални благодарности на ЕЛИ ЧОЛАКОВА от целият екип на Хотелски комплекс " Бряста" !!!
Благодарим Ви за хубавите думи !!!
Катя Петрова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.31
15:39
коментар
Elena Petrova2009.08.08 12:39
отговор
Зорница Димитрова
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.07.28
19:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В комплекс "Бряста" бях преди 3 седмици заедно с други ученици от моето училище
Не съм съгласна с останалите коментари за шума!Бунгалата са доста далеч от пътя и е наистина спокойно и уютно!Водата в басейна беше отлична - чиста и топла,благодарение,на което успяхме да стоим в него до около 23ч.
Персонала в ресторанта,обаче,беше малко кофти ... Тъй като съм адски капризна на тема "храна" почти винаги връщах чинията си пълна,при което главния сервитьор (или какъвто е там) ме гледаше доста злобно ...
Условията в бунгалата са що-годе нормални.На вторите етажи са разположени студиата,които разполагат с голямо легло,диван,голям телевизор,климатик,мини-бар и вана тип джакузи.На първия етаж са двойните или тройни стаи,които са доста тесни.Като цяло канализацията и на двата етажа (във всички бунгала) е отвратителна!!!Водата се изтича страшно бавно!!!В нашата стая,която се намираше на първия етаж,дори се наводни коридора!!!
Между другото препоръчвам на всички да си носят хавлии,защото тези,които бяха в нашата стая бяха доста мизерни ... Целите бяха захабени с някакви жълти петна ...
Относно останалата част от персонала ... Момичето на рецепцията беше много любезно,за което го поздравявам,но обслужващия персонал беше ужасен!!!Когато пристигнахме едно от студиата още не беше почистено от предишните гости и се наложи да изчакаме.Жената,която го почиства не беше проверила,какво липсва от мини-бара и обвини две от момчетата,че са изпили 16 патрончета уиски (нищо,че в самия бар има точно 16 различни вида храни и напитки,които в повечето случаи са по 2 бройки),което (както се досещате) е абсурдно ... След дълги спорове за това,дали трябва момчетата да платят над 60лв. за нещо,което не са консумирали (60лв.,защото едно такова патронче от 50гр. струваше над 5лв.)успяхме да стигнем до консенсус ...

Зорница Димитрова2009.07.28 19:47
Забравих да добавя,че гардероба в едно от студиата беше покрит с доста голямо количество мухал,който изглеждаше доста зле на фона на иначе приятната обстановка ...
Александър Иванов
отседнал Юли 2008
2008.07.13
14:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За информация на хората, които търсят тишина и спокойствие, желая да ги информирам, че във ваканционен комплекс Бряста те НЯМА да ги открият. Въпросният комплекс е разположен точно на пътя,което го прави изключително шумен и прашен. Басейна е буквално на пет метра от пътя. Стаите миришат на влага и мухъл, освен това басейна не е само за гости на хотела, но и за всички околни села и паланки. По отношение на хигиената оставям на вашето въображение. За малко да забравя да ви кажа,че въпреки факта, че сте гост на хотела трябва да си платите за ползване на басейна допълнително, което е меко казано несериозно. И не на последно място искам да отбележа,че не би трябвало да се казва ваканционен хотелски комплекс а би било по удачно да се казва мотелски комплекс, тъй като за капак на всичко е и ТИР паркинг.


на пътя на пътя2 ТИР паркинг
Иван Иванов2009.01.04 13:45
Зимата е още по зле в стайте е по-студено отролкото навън кадето беше -5С, от управата любезно ни обясниха, че не предполагали, че ще се къпем. Всичко което се сервира е студено и явно приготвено досто дни по рано.Единственото прилично нещо е любезният персонал който отнася всички негативи, които споменах по-горе. Помислихме че лятото ще е по добре, но като видях предните коментари явно не е така но поне е топло.
Зоя Рускова2009.04.21 12:59
Отсядаме в този Комплекс всеки път когато имаме път към Велико Търново и мога да ви кажа, че мястото си е много хубаво и ако търсите спокойствие и искате да избягате от шумните и комерсиализирани места - Комплекс Бряста е много подходящ. Миналата година имахме забележка само към ресторанта, но преди 2 седмици отново отседнахме там и бях очарована, че са направили ремонт и всичко изглежда супер, а храната си е на ниво! Специално искам да поздравя персонала на комплекса защото са много усмихнати и винаги ни посрещат като приятели!
сем георгиеви2009.06.12 23:40
Бряста е тихо и спокойно място.Това е факт.До преди няколко месеца обаче храната беше мекоказано кофти, и за това се бяхме поотказали от това иначе красиво местенце.Наши приятели го посетили преди около месец и ни казаха 4е това което сме опитвали там ве4е е история.И точно така се оказа,миналата седмица се отбихме за обед и всичко беше шес.Поздрави на готвачане му знаем името но знаем 4е е едно симпати4но мом4е, не е като другите омазани дебелаци.С удоволствие ще посещаваме заведението всеки път когато имаме вазможност.

Други хотели във Велико ТърновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share