venelinvasilevdobrev (17)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2013.08.26
07:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-добрия !!! нямам забележки ............чистота и уют............Отличен персонал !!!!!!! лукс.........

mausali (6)
отседнал Март 2009 за 1-3 дни семейно
2009.05.22
17:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е перфектен.Стаите са удобни и чисти,а басейна е с топла минерална вода.Обслужването също е на ниво.


стандартна двойна стая баня
Лилия Попова
отседнал Септември 2007 за 1 седмица семейно
2008.11.26
14:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година през м.май гостувах на хотела по 5-дневен спа-пакет и затвърдих доброто си мнение за обекта. Стаите са съвсем същите каквито виждате на страницата на хотела, в топли цветове, уютни и с достатъчно пространство така че да не те доведе до дискомфорт. Лечебно-възстановителния център, заедно с медицинския персонал, към хотела също е на много високо ниво, но може да препоръчам предлагането и още спа-процедури за да е съвсем идеален. Минералния басейн беше винаги с топла вода и добре почистен, за децата има дори и специална детска пързалка удобно и безопасно поставена в по-плиткия край на външния басейн, а за родителите една допълнителна глезотия като джакузи. По пакет за хранене ползвахме основния ресторант на хотела за който мога само да изкажа искреното си възхищение както от винаги усмихнатия и на разположение персонал, така и от чудесната кухня. Може би поради гореизброените причини им гостувах още 2 пъти до края на годината, но смятам да не оставам само с тях.

Miglena Milusheva
отседнал Септември 2007 за 1-3 дни с приятели
2008.06.26
16:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всяка есен ходим там с приятели и много ни харесва,мислим и тази година да отидем.Стаите са супер и басеините също. Има всякакжи развлечения ни самоят хотел е на хубаво място.


Други хотели в СанданскиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share