вила Венеса, Синеморец

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
DEMI (0)
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2010.04.12
12:01
коментар
Асен Иванов
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2008.06.15
14:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Перфектна почивка и уникална гледка - много приятно бяхме изненадани! Какво повече да искаме, бяхме абсолютно самостоятелни без шум, хазяи и т.н. А вилата е обзаведена и изградена изцяло творчески в римски стил.

Единствения използвал вилата2009.01.18 16:47
Не ходете в тази вила , гъмжи от кърлежи ,в двора в къщата в леглата.Невероятна мръсотия,и леш. Гляма грешка направих като одидох там,развалиха ми почивката , която чаках цяла година.
Собственик - Димитър Димитров2009.02.03 20:37
Здравейте,
Пише собственика на вилата. Не бих искал да влизам в спор, но се чувствам длъжен да отговоря на г-жата от Кърджали,(веднага я разпознах, защото е единствената недоволна) която така любезно се е изказала за вилата, като разкрия точно цялата история.
Въпросната г-жа, която явно имаше проблем с нервите. Естествено, когато отиваш на почивка с куче не може да си сигурен къде ще ходи то и какво ще ти донесе (плюс че Синеморец е село, а и къщата разполага с огромен двор). И все пак що се отнася до кърлежите - то отдавна беше минал сезона им, а и аз така и не успях да ги видя не съм сигурен дали не са били въображаеми или просто цената не харесваше на гостите и те си намериха повод, както и да е след любезната госпожа останаха кални лапи по диваните, меката мебел, което изрично бяхме говорили да не се случва!!! Бях неприятно изненадан и от мокрите столове поляти с вода и прах за пране нещо като дезинфекция.
И нещо като съвет към всички, които идват в Синеморец - това все пак е село, не е Сл. бряг и ние не искаме да бъде. Не е и Ахтопол с лунапарка всичкия шум, селяния, бунгалата и т.н.
Тук има природа - прекрасна, красива и това е което ние ценим и се борим да запазим, ако толкова ви плаши трева, поляни и т.н. или пък имате мания - страх от природа ПРОСТО НЕ ХОДЕТЕ НИКЪДЕ!
госпожата от Кърджали2009.08.15 16:06
Уважаеми г-н "собственик" , а случайно видях след една година жлъчният Ви коментар по повод моето пребиваване във "вашата вила".Искам да ви напомня , че 1. аз ви платих 300 лв. за една нощувка, което включваше пълно почистване от наша страна на цялата вила защото ни бе предоставена в изключително лошо хигиенно състояние.Това почистване го направихме защото имахме намерение да останем една седмица "а не че цената не ни е изнасяла" 2.Там на кърлежите не им беше минал сезона. Пред вилата пасяха коне и по тях с невъоръжено око можеха да се разпознаят десетки кърлежи.3.Моето куче живее в апартамент, спи на леглото което спим ние, в случая с кошмарното ни пребиваване нашето куче бе снабдено с нова каишка на БАЕР против паразити и ба третирано с ФРОНТЛАЙН /стопани на домашни кучета знаят какво представлява това/ 4. Не нашето куче, а нашето дете бе полазено от кърлежи , както и детето на нашите познати само при преминаването им през тревната площ пред вилата.5.КАКТО И ДРУГИ ЧИТАТЕЛИ ЩЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ЗА "ВАШАТА" ВИЛА НЯМА ДРУИ ОТЗИВИ - НИТО ДОБРИ НИТО"СОБСТВЕНИКА" НЕ ПОЛАГАТ АДЕКВАТНОТО НА ЦЕНАТА СТАРАНИЕ ДА ПОДЪРЖАТ ТАЗИ ВИЛА.
ЗАТОВА АКО РЕШИТЕ ДА ПОЧИВАТЕ ТАМ ПЪРВО СЕ УВЕРЕТЕ НА МЕСТО КАК СТОЯТ НЕЩАТА.
6.ПО ЖЛЪЧНИЯ ТОН В ОТГОВОРА НА "СОБСТВЕНИКА" ПРОЗИРА ТЪНКАТА МУ МИСЪЛ- ВСЕ ПАК КЛИЕНТА НЯМА ПРАВО НА ПРЕТЕНЦИИ, ТОЙ САМО ПЛАЩА.
Димитър Димитров2009.08.23 11:03
Здравейте г-жо,

В края на месец Август 2009 вилата вече е изцяло резервирана за Август 2010г. Този факт говори сам по себе си!

Повече нямам намерение да водя кореспонденция с вас - да бъде както казвате, само да сте доволна!

Поздрави!

Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share