къща за гости Д.Богданова **, Обзор

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Обзор
Бургас    0.7 км
На море в Бяла
Варна    5.7 км
Плажове в близост
плаж Обзор
Бяла    0.2 км
плаж Бяла
Бяла    5.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Lido (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.23
16:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата за гости е супер място до плажа и до центъра на града! Бяхме отседнали на първия етаж и с изглед към морето е разкошен! Живели сме в тройна стая с допълнително легло, въпреки че той е по-малък, но това бе достатъчно сън. Банята е голяма с прозорец, топла вода през цялото време, сапун реклама на мивката. Ястия не само две чаши. Хладилник работи добре, не фризера. Е просторен балкон или тераса с маса и столове + сушилня за дрехи (без игли). Климатик - чудесно! Wi-Fi в стаята работи страхотно! Телевизор в стаята е само на някои канали не работят много добре, но иначе глоба!
На долния етаж е покрит кът с мека мебел и кухненски бокс за приготвяне на топли напитки. На приземния етаж е фризьорски салон, че не сме използвали.
Къщата за гости са били изпълнени. Разбира се върна там отново! Семейство от Чехия.


výhled z terasy výhled s terasy pláž v blízkosti penzionu
alispe2 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.08
15:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях там семейно, не е лошо хотелчето. В сравнение с други места на които съм била е доста чисто. Има под ръка средства с които човек може да си почисти и сам. Има хубава градинка отпред, в задната част на двора има дървени маси с пейки за общо ползване. Гледката към плажа е прекрасна, особено на по-високите етажи! Е както се казва всичко не може да е идеално! Топлата вода следобедите почти нямаше, явно слънчевите батерии не смогваха на консумацията, сат тв беше с ужасно качество, но все пак не сме отишли там тв да гледаме. За паркирането... пред къщата място наистина има, но в разгара на сезона си е бой за места. Е разбира се собствениците вина за това нямат. Абе като цяло ми хареса

stoqnvasilev (1)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.03
18:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко в обявата отговаря на истината. Това беше едно великолепно местенце на 50 метра от плажа. Собствениците са прекрасни хора, които осигуряват комфорта на почиващите. Искрено ви препоръчавме това място за почивка, както на по-млади, така и на по-възрастни!


Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share