къща за гости Кози вир голд **, Троян

 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
elislaveva (1)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни семейно
2016.02.07
08:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратително място.Моля хора не правете тази грешка да го посетите.Мизерията е повече от колкото можете да си представите.Чаршафите бяха сякаш пороят ги е влачил, а паяжините-като рибарски мрежи. Прахулякът беше навсякъде и беше гнусно дори да седиш.Миризмата на тютюн и алкохол те удрят още в първата секунда и се чувстваш сякаш в цигански катун.Вида на собственика-по-скоро -ром с кървясали очи и неколцина съмишленици, които псуваха цяла нощ и поставиха търпението ми на границата на предела.Моят апел е-не ходете там.Ако бяхме пренощували в обор с животни, щеше да е по-добре.Този силно казано хотел ми остави отвратителен спомен от малкото планинско градче Троян.

Божидар Стойчев
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни сам турист
2010.01.16
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Собственикът е изключително некоректен и нагъл. На 30.12.2009 г. при връщането ми в хотела ми се сервира, че багажът ми е преместен в друга стая, защото "имало група". Въпросната "стая" се намира в пристройка, до която се стига през тесен проход без осветление. Вътре е студ, влага, мухъл и невероятна мръсотия. Освен това: напукана тоалетна чиния, течове, електрически ключове без капаци. Леглото е сплескан дюшек върху три каси от бира. Вътрешният двор е затрупан от купища боклуци. Ако това отговаря на категория "две звезди", аз съм извънземен. За плащанията в брой не се издават никакви документи - може би защото собственикът е "беден и плаща заем" (според собствените му думи).
Не бих повторил грешката да посетя това място втори път и не съветвам никого да го прави, освен ако не е кандидат за "Сървайвър".


Други хотели в ТроянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share