хотел Фламинго **, Варна

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Аладжа манастир
Варна    2 км
На море в Златни пясъци
Варна    2.5 км
Плажове в близост
кк.Чайка - плаж Кабакум
Златни Пясъци    0.9 км
Златни пясъци - Централен плаж
Кранево    2.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Сем.Атанасови
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.29
17:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Обслужването беше хубаво и то много, но храната е страшно малко,чистене няма по стаите или даже и да има камериерките не чистят достатъчно. Храната както казах е прекалено недостатъчна. Лично ние не препоръчваме, на никои от България да отива там.
П.С. ---Супер лудница е, туристите се чуват като викат,а до този хотел има друг на които можете да видите ясно готвачите като се карат и дрънчат с тенджери, ужасно е.

martin sevov2011.08.20 10:42
Това е единствения хотел в който няма хладилници в стаите.Ако искаш такъв си доплащаш и ти носят нещо с размерите на хладилна чанта.Храната е малко и некачествена.Цяла нощ слушаш пиянски изпълнения .И най-важното много е далеч от плажа.За същите пари има далеч по добри хотели.Така че българи не ходете там!!!!!
стефан атанасов
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни семейно
2009.06.30
10:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вчера се прибрахме от там и сме много доволни от всичко.Стаите са уютни и се почистват всеки ден.кухнята на хотела е перфектна,а обслужвнето е 6+.Препоръчваме на всички да го посетят.Ще останат доволни.


Други хотели във ВарнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share