хотел Свети Георги ****, Поморие

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Поморие – балеолечение и спа, лечебна кал
Бургас    0.2 км
На море в Поморие
Бургас    2.6 км
Плажове в близост
Градски плаж на Поморие
Поморие    0.7 км
плаж Сарафово
Бургас    9.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Svetlak (6)
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2010.05.26
16:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не знам колко звезди е ресторанта, но аз не бих му дала и една, щом бъркат "ризото" с "ориз". Всяка година летуваме в Поморие. Тъй като няма голям избор на заведения, винаги посещаваме ресторанта на хотел Свети Георги. Това лято обаче останахме напълно разочаровани. Бяхме седнали заедно с чужденка и поръчахме ризото и ориз. За наша голяма "радост" компетентният персонал сметна ориза за ризото и го таксува като такова. Не съм за 3лева, но смятам, че след като се обърнахме с молба да поправят сметката ни, е редно да го направят. А тъпият сервитьор буквално се измя в лицата ни.Такова държане не съм очаквала от хора, чиято работа е да бъдат учтиви и да ни обслужват с усмивка. Повече няма да стъпя в тази елитна помия.

Силвия Желева
отседнал Ноември 2008 за 1 седмица семейно
2009.03.20
15:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много красиво място, уютно, страхотен дизайн и обстановка. Аз лично съм нямала проблеми с обслужването.


Страхотен изглед на залез от терасата!
vesko kasapov
отседнал Февруари 2009 за > 4 седмици възрастна двойка
2009.03.05
21:39
коментар
Веселин Нейков
отседнал Март 2008 за 3-5 дни сам турист
2009.01.05
21:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приличен хотел.Разполага с всичко необходимо за една приятна почивка.Стаите са чисти и уютни,кухнята е добра,разположението на хотела е просто фантастично.Може би персонала като цяло има върху какво да поработи...но като се вгледаме в сравнително ниските цени в ресторанта,за нощувките и другите заведения на територията на хотела,считам че тази слабост е абсолютно разбираема.Когато и да пътувам към морето,по бизнес или забавления,винаги се отбивам в Св.Георги за няколко нощувки.

Юлияна Васова
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни по бизнес
2008.09.20
17:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сърдечни благодарности на екипа на хотела за
отзивчивостта и по-специално на едно момче-
Иван
Благодаря ти Ванка за любезността и коректността

sem.Kiosevi
отседнал Юли 2008
2008.07.27
16:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Живеем в гр Поморие и с още две семейства които ни бяха на гости решихме да вечеряме в ресторант бар грил на хотел Свети Георги/26/07/08/ към 21 часа Пападнахме на "сервитьорката" Роси която се държа изключително нелюбезно даже грубо и провали вечерта на 10 човека Въпросната госпожица дори не си направи труда да донесе прибори на част от хората на масата а когато си поискахме такива тя най демонстративно ги захвърли на единия край на масата Същото се случваше със всяка следваща поръчка като порциите се оставяха на противоположния край на масата и се налагаше да ставаме и да си ги вземаме сами На въпроса ни "Госпожице на Вас май не ви се работи" тя се обърна и изръмжа ДА След това се обърнахме към друга сервитьорка и попитахме кой е управителя на ресторанта Тя ни каза че ще ни го изпрати след 5 мин се появи един господин който допреди това събираше мръсните прибори от масите и се оказа че е общ работник а не управител а той се представи за точно такъв След като му казахме какъв е проблемът той отговори че нищо не може да направи освен да ни се извини 10 мин по късно го попитахме дали имат книга за оплаквания и той каза че не знае и че не е управител Увериха ни че веднага ще изпратят "Шефа" на масата който така и не се появи Персонала направи всичко възможно за да покрие Росито Питаме се с оборота който направихме на ресторанта /около 150 лв/ заслужаваме ли подобно обидно и подигравателно отношение от персонала и сериозно се замисляме дали да използваме за в бъдеще услугите на ресторанта Ви въпреки чудесната кухня На всички наши познати в града ще разкажем какво отношение има персонала към клиентите


Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share