Клиф Биич енд Спа Резорт ****, Обзор

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Обзор
Бургас    1.6 км
На море в Бяла
Варна    7.8 км
Плажове в близост
плаж Обзор
Бяла    2.2 км
плажна ивица Иракли
Обзор    6.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
developer (26)
отседнал Август 2015 за 3-5 дни сам турист
2016.04.12
15:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е хубав, чисти и просторни стаи. Плажа е далече, персонала е тотална щета. Ресторанта преди години беше добре, но вече е под всякаква критика, менюто е правено от плиткоумен човек, а вечер на свободна консумация ти носят храна от обедния или сутрешен инклузив, която разбира се е отвратителна. Само за преспиване става, но за ядене и плаж, не там.

lhotels2016.04.17 23:52
Уважаеми гост, благодарим че сте отделили време да напишете коментар за хотела! Радваме се че хотелът и стаите са ви допаднали. Плажът в непосредствена близост до хотела е достъпен по стълби за около 5 минути. Хотелът полага постоянни усилия за обучение и развитие на млади кадри и подобряване нивото на обслужване. Надявам се че не бъркате хотела тъй като доскоро на обяд не се предлагаше организирано хранене, а и разбира се е невъзможно, недопустимо и несъвместимо да бъде предлагана храна от бюфет при поръчка на конкретен асортимент от а-ла-карт меню. Благодарим отново за коментарът ви и бъдете убеден,
developer2016.05.06 15:30
Не бъркам хотела, защото съм бил 3 пъти в него. По дървената пътечка се слиза до края на плажа, където няма чадъри, а във водата са камъни, до нормалния плаж се стига за около 15-20 минути пеша, но пък басейна ви е готин и чист и ми харесва и в него, плюс това осигурявате бусче и за другите съседни плажове. За ресторанта не ми се коментира, беше много вкусно и готино, когато управител беше едно младо момче с чуплива черна коса, стоеше винаги вечер на масата точно до входа към ресторанта зад един лаптоп, докато последният път менюто наистина не беше на ниво, рибите свършиха и това което хапвахме си беше от инклузива. Разбирам, че на свободна консумация бяхме само 2-3 маси на вечер, но при добре направено меню, това не би трябвало да е проблем. Радвам се, че защитавате хотела и предприемате действия за неговото подобряване, това е хубав хотел и на красиво място.
Tristan1973 (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.07.25
17:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
искам съвсем накратко да разкажа за престоя ми в този хотел миналата година.
И защо повече няма да отида там. Мястото е прекрасно подбрано, комплексът изглежда добре, притежава спа-салон с много добра ковметична марка. Първият сблъсък беше на рецепцията, където не ни бяха получили 3 дни резервацията през booking. Получихме, все пак стая, различна от заявената, и миришеща до такава степен на влага и мухъл, че беше невъзможно да се стои повече от минута.
И две думи за ресторанта - непрофесионално обслужване, неуки и невежи сервитьори, по никакъв начин неотговарящи на категорията и цените на ресторанта и хотела.
Поздрави

muskolino (0)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица сам турист
2010.10.28
21:39
коментар

Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share