къща за гости Младенова къща ***, Златоград

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (16 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Манастир “Св. Йоан Продром”
Кърджали    37 км
пещера Ухловица
Смолян    39.1 км
Храмът-утроба до с. Ненково
Кърджали    41.5 км
Тракийска гробница край Татул
Кърджали    41.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kupenovi (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.08.19
17:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През месец август посетихме за първи път гр. Златоград. Едно чудесно градче, скътано в полите на Родопите. Възрожденската атмосфера и старинните къщи, малките дюкянчета и занаятчийски работилнички от Етнографския комплекс, мигом ни пренесоха в един друг свят, далеч от забързаното ни ежедневие. По тесните калдъръмени улички, заобградени от високи дувари и китни градински цветя, стигнахме до Младеновата къща, където бяхме посрещнати от лъчезарния и усмихнат домакин Младен, който още от вратата ни посрещна така, сякаш бяхме стари познати. Спокойствие и уют, чистота и удобство бяха в хармония с един старинен и същевременно модерен стил на обзавеждане.Приветливи и спокойни, домакините Катя и Младен, предразполагат гостите да се чувстват в приятна домашна обстановка, да не им липсва нищо, да почувстват прохладата на планинските вечери, да побъбрят на верандата под лозницата, да усетят величието и красотата на чудната природа, съчетана с героичната ни история.Прекарахме и един ден по чудните плажове на Бяло море, което се намира на един час път от Златоград. Посетете това чудесно кътче, ще останете очаровани от прекрасното съчетание на планинската прохлада с горещите и привлекателни плажове на съседна Гърция. Поздрави за нашите прекрасни домакини Катя и Младен!
от сем . Купенови
гр. Бургас

sifi (1)
отседнал Април 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.04.18
19:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесна къща, много мили, услужливи и усмихнати домакини. Има възможност за безпроблемно паркиране и къщата наистина се намира в самото начало на етнографската част

sangelska (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.09.07
23:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятна обстановка.Отлична хигиена.Прекрасни домакини. Горещо я препорачваме.Сем.Ангелски , град Казанлък

malkata.stopanka (2)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.15
11:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Младеновата къща е наистина приятно място за почивка. Там прекарахме три чудесни дни. Стаите са чисти, уютни и много просторни - нещо, което за семейства с деца като нас е много важно. Цената за стая беше съвсем разумна. Голямо удобство е, че се намира на десетина метра от етнографския комплекс, от работлничките и уникалната атмосфера на калдъръмите. Собствениците са много мили, отзивчиви. Самото кварталче е спокойно и тихо, пускахме децата сами около къщата.
Да похвалим също и ресторанта в самия етнографски комплекс - чудесно обслужване и кухня.
А на Катя и Младен - благодарим за прекрасната почивка, успех...и слънчеви поздрави от Приморско!


Jordanovi (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.27
12:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уютен и гостоприемен златоградския дом, много дискретно присъствие на собствениците, чистота и вкусно приготвени закуски и всичко това на много добра цена.

kamenrs (1)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.05.12
17:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително обслужване и много добри условия. Определено получаваш истинско гостоприемство, а цената е много приемлива.
На път за Гърция е чудесно да пренощуваш и да продължиш отпочинал. Препоръчвам без резерви.

svet_53 (1)
отседнал Април 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.05.03
08:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

" Млденова къща " трябва да се посети, за да се усети гостоприемството на Катя и Младен. Да поседите на терасата с чаша кафе или чай и да слушате разказите за историята на Златоград, за Дельо воевода и още безброй интересни неща.Били сме там четири пъти и непременно ще отидем пак.


Ioana81 (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни с група
2011.05.02
15:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Заедно с великолепието на Родопа планина, красивия Златоград с накацали бяли къщи приютили българския дух и бит, звучението на каба гайдиите от механите, немога да не изкажа възхищението си от гостоприемството на нашите хазяи от "Младенова къща".
Благодарим им от сърце за прекрасните условия, които са създали човек да се чуства комфортно.

andriana kaneva (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни семейно
2011.04.11
00:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наистина е страхотно в Младеновата къща. Изкарахме страхотно през трите дни там. Хората са много гостоприемни и любезни.Къщатата е много приятна и чиста. С удоволствие пак бихме отишли.

truden (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни семейно
2011.03.29
23:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хора, не мога да изразя колко съм впечатлен от Младеновата къща и Златоград.Запознахме се само с Младен, невероятен човек.За къщата мога да кажа - брилянтна чистота и уют.Стаите са големи,удобни с всички удобства ТВ,Нет и направени с невероятен вкус в български стил.Винаги има отопление и топла вода.Цената е добра и обслужването е перфектно.Хазяинът е страхотен ,да кажа още веднъж.И пататника,киселото мляко бяха ужасно вкусни,Младене.Къщата много си заслужава.Не се чувстваш в България ,а може би така трябва да се чувствам в България.Да кажа ,че и града и хората са невероятно мили и добри.Храната навсякъде където седнахме е невероятно вкусна,порциите са обилни,а цените са повече от приемливи.Етнографският комплекс е чуден,не е изкуствен като Етъра.Разбрах какво са българи да отстояват българското.Шапка свалям на Младен и хората от Златоград.Нито за миг не съжаляваме, аз и семейството ми ,че бяхме в Младеновата къща в Златоград.Пак ще отидем там и на море ...това е за който знае

tz_bratanova (1)
отседнал Март 2011 за 3-5 дни семейно
2011.03.09
10:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

изключително съм доволна, че избрах къщата за гости Младенова къща за почивните дни покрай 3-ти март. Къщата се намира непосредствено до етнографския комплекс. Собствениците са изключително мили и любезни хора и са успели да създадат невероятен уют за своите посетители. Няма да коментирам повече, само ще си позволя да цитирам малкия ми син, който каза "Обичам тази къща". Бих я препоръчала с удовоствие и съвсем спокойно на близки и приятели.

D.Dimitrova (1)
отседнал Октомври 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.11.06
22:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесно място за отдих,ако търсите тишина и спокойствие.Собствениците Младен и Катя са много сърдечни , гостоприемни и отзивчиви хора.Информираха ни всички забележителности в града и околностите.
Къщата е в близост до етнографския комплекс.
С удоволствие бих посетила това място отново.

olia (2)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.08.05
21:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително гостоприемни собственици - Катя и Младен, които ни упътиха към всички интересни и забележителни места в района. Къщата и стаите са много уютни, подържа се отлична чистота и се чувстваш като у дома си. Много удобна е близостта до етнографския комплекс, работилниците и кръчмите. Мястото е тихо и спокойно. Закуската е типично по родопски - вкусна и в големи количества, а пататника беше уникален! Непременно ще се върнем пак!

Liliya (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.05.04
11:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесна къща с много мили, гостоприемни и отзивчиви собственици. Къщата е много близо до етнографския комплекс. Със сигурност ще посетим Златоград отново, останах очатована от топлото отношение на хората в този град.


olia2010.08.05 21:00
Изключително гостоприемни собственици - Катя и Младен, които ни упътиха към всички интересни и забележителни места в района. Къщата и стаите са много уютни, подържа се отлична чистота. Много удобна е близостта до етнографския комплекс и работилниците. Мястото е тихо и спокойно. Непременно ще се върнем пак!
Евгени Карачобанов
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.09
18:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесна къща! Собствениците са много сърдечни и приятни хора. Заслужава си да я посетите. Ние със сигурност пак ще отидем (и то не само веднъж)

nikolai varna
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.11.11
14:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

avgust mesec biahme tam prekarahme strahotno shefa e neveroiaten.s udovolstvie bih otishal pak na tova hubavo miasto pri tezi hubavi hira.


Други хотели в ЗлатоградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share