boniem55 (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.06.29
19:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вече три години посещавам Хотел ХАРМОНИЯ, на 25 юни 2013 г. се завърнах от там. И искам да споделя с Всички, които искат да отседнат там; първата година се свързах чрез интернет, направих резервация преведох авансово, а моите приятели ме стреснаха; Как така ще имам доверие, но аз заедно с внука заминахме. Трябва да Ви споделя само едно, ако имам възможност ще ходя всяка година и точно в този хотел. Втората година отидох с внучката, а тази с двете ми големи дъщери и едно от внучетата. Посрещане, внимание, перфектно поддържане, чисто, на трития ден спалното бельо беше сменено.Цената е достъпна, да, не предлагат храна, но срещу хотела е ресторант Джани, който предлага страхотна храна на достъпни цени.А освен това има много заведения за готови готвени храни около хотела. Няма да изброявам и другите предимства; близо до автогара,до центъра, близо до плажа и т.н.Персонала е страхотен, обслужването също.С една дума, ако сте решили да отседнете в този хотел няма да съжалявате!!!!


Silviq123 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.08.20
13:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме разочаровани от този хотел, още с пристигането започнаха проблемите, защото няма дори едно паркинг място, но бяхме уверени от рецепциониста,че можем да спрем пред хотела и колата ни няма да бъде вдигната. На другия ден, след като се върнахме от плаж, климатика в стаята беше спрян, а вратата отворена, беше неуписуема жега и за капак липсваха 50 лева, които бяха оставени на тоалетката. След като попитахме на рецепция дали е влизала камериерка, въпросния рецепционист си хрускаше най-безгрижно солетката без дори да ни погледне и каза ‘ами не знам.. може и да е влизала..’ при което му обяснихме за липсващите пари, а той отново без грам заинтересованост каза че няма какво да се направи.. Прежалихме парите, но на другия ден аз изнасяме от хотела слизаме с куфарите към колата и гледаме нея я няма... питаме отново въпросния рецепционист къде е а той съвсем спокойно ни заяви ‘ами ей сега я ждигнаха май..’ много се ядосахме взехме си колата и си изнесохме, но на излизане казахме на рецепционоста колко сме ядосани и разочаровани, а той ни догони до улицата да нарече приятеля ми боклук и да му каже ‘искаш ли пак да ти я вдигнат аа?’ След всички тези събития решихме дори да не оставаме за плаж.

vihren1 (3)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.18
17:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пълни нещастници на 15 юли направих резервация за 12 август дефакто 1 месец предварително .На 10 август точно преди да потегля за почивката спокоен че имам резервация званя да попитам дали всичко е наред изведнъж ми се заявява по телефона че нямям резервация смешна работа.Никога повече доверие в такива смешни хотелчета

Вера Драмова
отседнал Юни 2007 за 1-3 дни сам турист
2008.06.16
14:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година отсядах в този хотел.Пристигнах посред нощите и ме посрещнаха и обслужиха - бързо и грижовно. Беше току що отворил врати. Хората бяха много дружелюбни.Базата им е перфектна. Останах много доволна.


Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share