къща за гости Етно Койчеви **, с.Загражден

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Панорама "Плевенска епопея"
Плевен    38.6 км
Римски град Нове-Novae
Велико Търново    56.4 км
Деветашка пещера
Ловеч    60.5 км
Къща-музей "Алеко Константинов" в Свищов
Велико Търново    64.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Случайно Четящ
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни семейно
2009.01.18
19:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добре де, какво за вас е селски туризъм?! Лъскави 5-звездни хотели със спа център и басейни ли?! Ако това ви е разбирането, далече сте от истината. Хотелчето си е чисто, натурално селско хотелче от реставрирана стара къща. Какво очаквате: лъскавина и лукс ли? Ами няма я там! Там се докосваш до натуралното, почиваш истински, забравяш глъча на града и имаш пълен покой на душата и емоциите си. Там са ти достатъчни само 2 дни и си зареден за 1 месец. Приземяването е много силно и това му е красивото на това селце и на хотела и дори на собственика!
Приятна почивка в къща за гости Етно Койчеви!

desislawa simeonowa2009.05.01 22:15
красива е родопа планина нали и аз съм от там и не мога да остана без пристрастна от красотата на това красиво родопско село и от хората живеещити там
Таня Тодорова Варна
отседнал Август 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.09.05
15:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко е хубаво на приказки,като отидете на место ще се разминете с истината.В цената е обявена закуска и вечеря това не е истина.Само нощувката е 15лв.От тавана падат дървояди,прозират дъските и се чува какво се говори във всяка стая.на етажа има един санитарен възел за три стаи.кое му е тогава хубавото единствено персонала мили,прости женици

Mila.p_s2013.06.17 12:43
Това не е ХОТЕЛ,а къща за селски туризъм!!! Когато човек отива на такава къща - не търси удобствата, а гледа да почине и да разпусне, защото е избягал от градската лудница. А тези "прости женици" те карат да се почувстваш истински гост в тази къща!!! Другия път потърсете адреси на луксозни хотели - има ги на всеки ъгъл във всеки град, но такива къщи...не останаха много!!!
лидия иванова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с приятели
2008.08.15
12:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко, което се предлага е страхотно - условията, храната, обслужването, а за природата нямам думи - трябва да се види.В селото има прекрасна екопътека по реката - идете, вижте и ви уверявам, че няма да съжалявате. Ние сме там всяко лято.

Цветелина Попова2009.07.25 12:30
Мястото е прекрасно в всяко отношение.Стопаните са страхотни хора..мили и внимателни.Кухнята е изумителноо вкусна.Посрещнаха ни като стари приятели,а дори нямахме резервация.Гледката от къщата е невероятна.На полянката пред нея излизат сърни от гората.Самата къща е реставрирана като е запазен стария стил на родопските къщи.И в нея не липсва нищо.Прекарахме чудно там и сигурност ще се върнем отново))
Злателина Лесова
отседнал Май 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.06.16
20:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно е ,думи нямаме. Непременно трябва да го посетите .Храната е уникална, дивеч, телешко,качамаци..... вкусутии родопски всякакви.



Други хотели в с.ЗагражденЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share