хотел Димови, Обзор

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Обзор
Бургас    0 км
На море в Бяла
Варна    6.3 км
Плажове в близост
плаж Обзор
Бяла    0.6 км
плаж Бяла
Бяла    6.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Здравко Иванов
отседнал Август 2008 за 3 седмици семейно
2009.06.11
16:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях гост на този хотел през м. август 2008г. Остонах много доволен , но сега виждам др. коментар и не мога да повярвам. Аз лично с моето семейство прекарахме 7 много приятни и спокойни дни . Всичко в рекламата отговаряше на истината .

Георги Салпаров
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2008.09.04
01:46
коментар
krasinani (1)
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.11
10:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм мислел дори,че има хора които имат хотели,правят резервации и накрая се озоваваш на пътя..Направихме си резервация за август месец за 2 двойни стаи и една единична..Приеха резервацията и казаха че няма проблем,звъняхаме преди да тръгнем и пак казаха същото!!И накрая се оказа,че нямало стаи.Пиша това за да предупредя някой от хората,не си струва да си навличате само проблеми.Както и да е ние си намерихме квартира,но въпроса е ,че загубихме половин ден заради въпросния господин.И той дори нямаше смелостта да излезе да се извини,а прави баща си.Е сами преценете дали това е хотелиер ..Аз също съм работил в хотел и съм наясно как се правят резервации,но ако все пак решите да останете там,по-добре първо му се обадете и му обяснете какво значи думата коректност към клиентите!!Съжелявам,но не е този начина !!!Така,че ако искате да отидете на море и да сте спокойни,по-добре звъннете в някой друг хотел..този тук е пълна пародия..както хотела,така и самия собтсвеник!!


Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share