семеен хотел Слънчевата къща, Черноморец

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0 км
Созопол - стария град
Бургас    5.1 км
Плажове в близост
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
scarabei31 (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици семейно
2010.08.03
17:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм предполагала, че по българското Черноморие са останали хора, които се занимават с туризъм и печалбата не е единственото нещо, което ги интересува. Оказа се, че в Слънчевата къща ги има,при това те са млади, много приятни и дискретни.Хигиената е на изключително високо ниво, без компромиси. Бельото се сменя редовно, за 9 дни - три пъти!!!Ако имате нужда от прибори за хранене, чинии, чаши или каквото и да е за една хубава вечер в стаята, всяка от тях с тераса, ги получавате веднага, с усмивка и искрено приятелско чувство. Това беше най - хубавата ми почивка досега, а ходя на море повече от 20 години. Догодина отново сме там, тъй като и градчето Черноморец е много спокойно и уютно!

dj vazelina (1)
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.07.19
00:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

бяхме там миналата година в апартамента и останахме много доволни. Първо едната щора ми падна на главата, второ кафемашината не работеше, трето хазяйката влизаше постоянно жсеки ден и ни местеше нещата (дистанционните на тв-то и на климатика), четвърто вратата на апартамента не се заключваше.Но все пак размера на терасите компенсираше донякъде защото бяха голями и с хубава гледка и кухнята беше много добра.

Стоян Кирлов
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2010.02.22
08:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Семейното хотелче е супер. Спокойно е, чистичко, има къде да се спре кола, нямахме никакви проблеми. Тази година пак ще сме там!

wildsuzi (2)
отседнал Август 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.09.03
13:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хазяите бяха много любезни, чистеше се почти всеки ден. За 9 нощувки смениха кърпите и бельото 1 път. Хотелът е нов, на тиха улица, която е на 10 мин. пеш от централния плаж на селото. Няма гледка към морето, освен от 1 стая на последния етаж. Нашата двойна стая беше малко тясна, тези показани на снимките са малко по-широки. Като цяло си изкарахме си добре и спокойно.


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share