хотел Оазис **, Черноморец

Рейтинг:  3 star rating  2.5 / 5 (16 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0 км
Созопол - стария град
Бургас    5.1 км
Плажове в близост
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
bobara_2 (2)
отседнал Юли 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.03
05:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако искате да си развалите планираната почивка това е "хотелът". След любезно приетата резервация, дойде моментът за почивка в "хотелът". Близостта до плажа бе единственото положително нещо. Уличката водеща до него, тип "Лунен пейзаж", е толкова тясна, че едвам се разминаваш със спрелите на нея автомобили. Местата за паркиране са едва 3-4, пред самия "хотел". Ако решиш да паркираш пред съседите, те грози вдигане с паяк, или "любезно" помолване да си преместиш колата. Самият "хотел" е страхотен, като изключим мравките в леглото, скъсаните и силно захабени чаршафи, огледалото в стаята бе толкова мръсно сякаш не бе чистено от години. Отделно за "комфорта" за мен и моето семейство се бяха постарали миризмата на мухъл да е в изобилие, както в коридорите, така и в самите стаи. Тъй като имах честта стаята ми да има изглед към морето, ми бяха поискани още два лева на вечер за гледката. За малките гости също се бяха погрижили. Климатика в стаята така бе монтиран, че от него висяха захранващи кабели с които детето ни можеше да се забавлява на воля. Тази екстра (климатикът), която се заплаща допълнително, спираше да работи когато се отвори балконската врата. Любезните домакини се бяха погрижили и за вечерния час. Всички трябваше да бъдем по леглата след 23:00 ч., тъй като не се разрешава каквото и да било в двора, на BBQ-то или на басейна. Всики тези „екстри” ни бяха предоставени за скромната цена от 32 до 37 лв. в зависимост от това колко от тях щяхме да ползваме. БЕЗОБРАЗИЕ И НЕАДЕКВАТНО УПРАВЛЕНИЕ НА ТОЗИ „ХОТЕЛ”.

BDimitrova (1)
отседнал Юли 2014 за 3-5 дни семейно
2014.08.28
06:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасен хотел. Не се лъжете от снимките, нямат нищо общо с реалността. Стаите са ужасно мръсни и стари. Имахме обещание след платено капаро за ново обзавеждане с изглед към морето и климатик.Настаниха ни в стаи без климатик, ужасно мръсни и стари. На матрака не може да се спи, банята е по- малка от 1 кв.м. Басейна е мръсен, не посмяхме да се къпем, чистеха го с четка.Джакузито не работи. Топлата вода свършва почти всеки ден.
Не бих казала, че е хотел, а стара пристроявана къща, до 4 етаж се стига по външни метални стълби.
Не препоръчвам на никого да си хвърля парите на вятъра!!!

Ariel (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2011.07.30
11:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме семейно в този хотел две поредни години в една и съша стая.
Първата година всичко беше горе долу добре. На втората година комарника от врата на балкона вече го нямаше, вратата на хладилника не се затваряше, единствения контакт в стаята не работеше, климатика само си духаше и др. неща който направиха почивката ни пълна с неприятни изненади.
Явно стопаните са решили,че не е необходимо да влагат средсва за ремонти и обновяване.
Да не говорим,че джакузито не работи, в басейна се къпят с дрехите /юкато се напият вечер/ а то не се почиства всеки ден,взимат ти курурортна такся и пари за стаята без документи за тези плащания.
Чистачката е само една и несмогва да изчисти стаите.
Нашият съвет е НЕ ХОДЕТЕ НИКОГА ТАМ!

Kati (1)
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2011.04.11
00:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте. През 2010 г ходихме на морев в хотел "ОАЗИС " в Черноморец и пълна глупост. Ние бяхме 2 семейства с по 2 деца ( 2 те са малки бебенца до 1 год, а другите 2 деца бяха на 3 и на 4 год. )Бяхме си платили за апъртамент , а ни настаниха с стая 3 и 2 легла стаята и платихме капаро 1 месец напред от датата която щяхме да ходим.имаше телевизор, но в едната имаше само 3 канала а в другата имаша 10 ама нищо не се виждаше на тях.Джакузито изобщо не работеше защото нямало нагревател,басейна беше със студена вода и много дълбок изобщо не ставаше за деца до 12 години.Стайте бяха в пълна мизерия,.Изобщо не е това което виждате на снимката им.Собственичката е една възрастана жена която изобщо не е лЮбезна с гостите си и когато има някаккъв проблем тя мрънкаше че ние сме виновни за него ( щората на прозореца и падна и тя каза че ние сме я съборили нарочно,душа в банята не работеше и искахме смяна а тя отказа да го смени.Плажа е далече от този хотел,върви се пеша и е много сръмен пътя по който се стига до плажа.Има камъни и дървета много.Беше ужасна почивка.Стояхме 7 дена и накрая тя каза ,че се е усвоодил апъртамента за който сме оплатили,а в началото отивахме "УЖ " на сигурно защото платихме 100 лв капаро и знаем че имаме къде да спим,но уви жената каза ,че няма свободни стай и не искаше да ни настани никъде а ние си бяхме платили преди 1 месец от датата която резервирахме от резервацията началото до края на резервацията.Никога повече докато съм жива няма да ида там на този хотел "ОАЗИС "в Черноморец.

Ivanova (2)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.15
15:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мога да не се съглася с последния коментар - наистина хотелчето е супер близо до плажа и дотам...В началото проблем с чистотата нямахме, понеже бяхме в новите стаи на последния етаж, които са пуснати едва тази година и са много симпатични, но никой не ни спомена, че в тях няма климатик - беше убийствена жега, дори навън да се разхлади, в стаите беше като в оранжерия - не мърдаш и от теб текат реки и едвам си поемаш въздух.
Отделно, към 10-11ч се започва едно чукане по вратата, докато не се събудиш и накрая "а, вие сте били тук, не мога да изчистя". При положение, че има 2 коша за изхвърляне и 2 кв.м. под, не виждам какъв е тоя голям зор, че чак и цупене, че спим до късно - много съжалявам, че нямам 2 деца, които да ме будят с крясъци в 8-9ч (както останалите гости на хотела) и че искам да се опитам да спя въпреки че съм като във фурна.
Собственичката е изключително мила до момента, в който някой не се оплаче за нещо - до сега не ми се беше случвало да ми причернее от яд докато някой отсреща ми се мазни. В последствие ни преместиха - стаята (най вече банята и мръсната тераса) беше гадна и отново без климатик, но бяхме изключително благодарни, че можем да дишаме и спим отново, тъй като на долните етажи е много по-хладно.
Общо взето, ако сте семейство с деца (малките адски се забаляваха на басейнчето в двора, а и ще ви будят рано) и ви се закълнат 87 пъти по телефона, че в стаята ви ще има климатик, можете да пробвате хотел "Оазис"...

mbgree (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.08.09
21:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-голямото предимство на хотел "Оазис" е близостта до плажа. Това обаче е ЕДИНСТВЕОТО ПРЕДИМСТВО.Щеше да е добре ако в обявата бяха споменали, че използването на климатик струва 3лв.на ден. Стаите са като на снимките,но на тях не може те да видите, че мебелите са покрити с прах, а щорите не са почистени сигурно от поставянето им. Покривките на леглата мирищеха (извинете за израза) на мърща. Върха на чершката е "любезната" собственичка - любезна е колкото надзирателка в затвор. Поради липсата на климатик и жегата, когато най-учтиво я помолих да сменят чаршафите получих следния безумен отговор "ЧИ ВИЙ СТИ ТУК ОТ ТРИ ДНИ БЕ ДИЦА. ВИЙ ОЩИ МАЛКО ША МА НАПРАВИТИ ХОТЕЛ ЧЕТИРИ ЗВИЗДИ". Казаннно накратко ако искате да прекарате почивката си заобиколени от мръсотия и негостоприемство - дерзайте,хотел "Оазис" ви очкава.

alekshttp (2)
отседнал Септември 2008 за 2 седмици семейно
2010.06.25
15:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изчетох всички пошли коментари и се убедих,че Бай Ганьо е жив!Ние бяхме в същия хотел през Септември 2008г.Абсолютно не съм съгласна,че е мръсно,няма барбекю и басейна не е достатъчно осветен.Всеки ден стаята ни се почистваше.Когато мина 1 седмица ни смениха чаршафите/нещо което се прави не по-често и в други хотели от този клас/.Който иска 5 звезден хотелчда не е отсядал в "Оазис".За цените в хотела,той предлага много добро качество-басейн,чистота,близост до плажа и центъра.Пожелавам на тези с критичните коментари да си прекарат почивката за същите пари,но другаде.Можеби ще дадат по-добра оценка на някоя кучешка колиба,но в чужбина!За такива пари по света наистина можеш да си запазиш само част от тротоара.

mbgree2010.08.09 21:52
Бай Ганьо наистинае жив,ако има хора като тебе, които смятат, че трябва да са в хотел 5 звезди за получат нещо елементарно - ЧИСТОТА. А тя липсва категорично.
kasapa (1)
отседнал Август 2009 за 1 седмица млада двойка
2010.06.10
21:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

strahotna kashtichka s strahotna hazqika!!!si4ko e super kato izklu4im nqkoi malki zabelejki v wc i malkite stai4ki.no kato cqlo e unikalno.blizo do plaja centara no si e tihi4ko!!!cenite sa super kato za kriza!!!

Никифорова
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2009.08.09
11:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доволна съм от почивката си там и пак ще отида.Хотелът е на тихо място ,басейнът е на разположение по всяко време и барбекюто също.Чистеше се всеки ден.Цената, която платихме за апартамент/спалня и стая с 2 легла/ ни устройваше.Собственичката е стахотна

Николай М.
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.07.06
14:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е добър, като изкльючим всички лоши неща, които ще видите в него. Снимките, с които се представя са хубави, но като влезете ще останете разочаровани !!! Подръжката е под всякаква критика.

alekshttp2010.06.25 17:32
Не е вярно!!!Отидете и се убедете сами.Не се подлъгвайте от коментарите на някои "претенции".Това което е на снимките е и в действителност.
Мария Костадинова
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.06.11
22:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Условиятя изобщо не отговарят на описаното. Цените също. Джакузито не работеше, а барбекю не видях. Единственото предимство е, че е близо до централния плаж. Не бих отишла на почивка отново там.

alekshttp2010.06.25 17:20
Барбекю не сте видели защото не сте гледали!Ще ви извади очите!
Сашка Василева
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.08.28
18:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

не сме доволни от хотела,и въобще не мислим да повторим.Първо в стаята имаше един контакт, в който беше включен хладилника,хигиената беше под всякакъв контрол, чаршафите ни бяха МРЪСНИ, и отгоре на всичко джакузито , за което се предполагаше,че можеше да ползваме Не Работеше!?!
Не се лъжете от снимките които са в сайта....

alekshttp2010.06.25 17:24
Това са пълни лъжи!Възмутена съм от безочието на някои!Бяхме със семейството ми същата година през Септември и нищо от горенаписаното не беше вярно,освен за джакузито.
сем. Атанасови
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.02
20:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ни хареса. Бяхме с 6 годишния си син. Обстановката бе добра. Хотелът е тих и удобен за малки деца.

мария методиева
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.21
10:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

не съм особено впечатлена.Платихме за апартамент, а се оказа, че получихме стая с легло150см. и едно по-малко за 4 човека. Стаята беше малка. Чистеха всеки ден. Близо е до плажа, а колкото до басейна-това май беще най-хубавото, джакузито не работеше, на балкона нямаше осветление и как да седнеш вечер и да гледащ морето, като се вижда малка част от него. Вместо осветление в стаята имаше само една плафониера. Мазилката от външната врата падаше сама. Няма да повторя почивката си там.

Мариела Минкова
отседнал Август 2007 за 1 седмица семейно
2008.07.15
14:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

2007 г.Бяхме там със 2г.си дъщеря.За детето ни което спа при нас не платихме за което много БЛАГОДАРЯ.Много ни хареса там близко е до плажа.Далече е от шума на атракционите в центъра.Препоръчвам го.Собственичката е много любезна.

Александра
отседнал Септември 2007 за 1-3 дни млада двойка
2008.05.28
21:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволна от хотела и обслужването. Направо си излъгаха хората-дадоха ни друга стая, на по-висока от договорента цена, а и стаята не беше почистена, но вече бяхме платили капаро ....

oktarina2009.07.31 16:41
аз не съм ходила и няма и да ида зщото ни излъгаха преди да сме отишли,първо нямало места после имало но ще се местим от стая в стая а точно преди да идем ни се обаждат че нямало изобщо да ни приемат.

Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share