къща за гости Загорови **, Обзор

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Обзор
Бургас    0 км
На море в Бяла
Варна    6.3 км
Плажове в близост
плаж Обзор
Бяла    0.6 км
плаж Бяла
Бяла    6.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
animi2006 (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.09
18:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година майка ми беше със сина ми- на 6 год. в тази къща. На пръв поглед къщата е много красива и със страхотен двор, но не е имало и ден в който собственичката да не се е карала на детето и на майка ми, че вдига шум и не спи от 14 до 16 ч., карала му се е, че говори на балкона и че тича в стаята и казала, че хората от другите стаи се оплакват, а всъщност те са били точно над стаятя на собсвеничката. Сами си направете изводите. Ужасна собственичка. Синът ми е много кротко дете, но тя дори не му е позволявала да тича в стаята. Еми като не иска почиващи с деца да си казва предварително.

Калева
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2009.11.20
16:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято гостувах ме за пръв път и ни допадна.Чисто,спокойно,в близост до морето.Бяхме с нашият син ,който е на 2 годинки и не сме имали проблем от страна на собствениците.


езерцето от градината
кфкфкфкф бубубуб
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.19
15:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотел бива но не ходете с малки деца собствениците ги мразят. ще ви правят постоянно забележки абе с две думи ще ви развалят почивката.в стаите можете да усетите магията на течението от старите прозорци и неудобните легла.абе изборат е ваш!!!!!!!!!

krasimir stoyanov
отседнал Юли 2007 за 1 седмица семейно
2008.06.06
09:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Просто перфектно! Близо е до морето,сединия крак си на пясъка. Тихо и уютно местенце. Курорта е прекрасно съчетание от планина и море.

Пламен Йорданов2009.08.23 12:41
От няколко години посещавам тази красива къща всяко лято. Спечелиха ме с чистота, спокойствие и тишина. Все пак съм на почивка и искам спокойствие. Градината, навеса с барбекюто и всичко в къщата е направено и се поддържа с мерак. Собствениците са мили хора, но не биха направили почиващите в къщата заложници на изпълненията на курортисти дошли на алкохолен туризъм или такива, които вдигат излишен шум. Ето това прави тази къща уникална.

Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share