самостоятелни стаи Екзотик ***, Созопол

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.5 км
Созопол - стария град
Бургас    0.6 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.4 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Deniz_A (1)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни млада двойка
2016.07.11
02:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

най гадното мястo за почивкa на което някога съм попадал.
Стаята ни беше почистена за 4ри дни 0 пъти. Отделно кучето с което бяхме скимтяло а нямаше уж проблем като платихме 200 лева пари за 4ри нощувки. Любезността приключи сleд взиманетоna парите. Децата били спали трябва да се движим с калцуни все едно ни няма. По стара нашенска традиция да се вземат парите па после ще си кажем какво е разрешено и какво не. Хазяйката ни даржеше едва ли не сметка в колко се пребираме. Чувствах се отво все едно съм 7ми клас. Отделно изгледа към морето беше всe едно не си в созопол а на входа на града. Ако сте над 60 и си лягате в 8 дори и да сте на море това е вашето място, но 50 лева и на улицата да ги намеря никога не бих се върнал на това място.
Дениз Абдраман

nastj (0)
отседнал Август 2011 за 2 седмици семейно
2011.10.20
20:56
коментар
shawty (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.09.09
16:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято и аз имах възможността да посетя така наречения ''хотел на ужасите'' и честно казано останах безкрайно очарована!!! При това, когато гледах снимките на хотела и все още не бяхме избрали къде ще почиваме, попаднах и на тези коментари по-долу и се колебаех, но определено не съжалявам, че отседнахме там! Бяхме с приятели в апартамента на последния етаж, гледката е уникална, стаите доста прилични, собственичката винаги усмихната и любезна! Да, наистина в близост има детска градина, но аз така и не чух детски викове и се наспивах идеално до след 10:00ч. В последствие направихме още една почивка на друго място по черноморието, но признавам, че останах по-доволна от ''Екзотик''. Ако догодина или след време пак почиваме в Созопол няма да търся отново хотел, защото без съмнение бих избрала отново това място.
Не мога да разбера какво сте се хванали толкова за това дали мястото е хотел, къща за гости или самостоятелни стаи?! Цените са нормални и най-вече отговарят на предлаганите условия.

Alistaer (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица с приятели
2011.07.19
19:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и приятелите ми останахме много приятно изненадани от малкото семейно хотелче.Седмицата , изкарана там беше чудесна, още повече, че мястото е в близост и до стария и до новия плаж.Доволни сме и от собствениците, и от условията, които предлагат.

moni_62 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.16
15:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доста се колебах преди да отида точно в тази къща предвид коментарите, но за сметка на това изненадата ми бе още по приятна. Бяхме посрещнати изключително любезно. Хазаите са много приятно семейство. Стаите са чудесни и наистина гледат към морето. Препоръчвам на всички да се убедят сами.

ttaanniii4ka (0)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2011.06.20
12:08
коментар
eli_ara (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.19
09:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Потресена съм за пореден път от човешката злоба.Седем дни бях в"къщата на ужасите" и се убедих,че условията там са много по-добри от хотелите с много звезди в Созопол.Избрах къщата от интернет,съвсем случайно,прочетох коментарите и ми беше интересно каква е истината.За мен тя е следната - Г-ЖА КЕРЕМЕДЧИЕВА е един безкрайно внимателен и коректен човек,какъвто рядко се среща напоследък.Благодаря й за отношението и за прекрасните условия за почивка.Надявам се много в България трудолюбивите хора да получават удовлетворение от работата си,а не обиди.

Rubin (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица с приятели
2010.07.28
13:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Споделям мнението на г-н Атанас Сотиров. От коментарите разбирам, че има един недоволен клиент,който всячески се мъчи да ни убеди, че това е къща на ужасите , но аз бях там и видях с очите си. Малка / за стандарта на Созопол /къща, добре уредена, добре поддържана. За наш късмет имахме удоволствието да бъдем на последния етаж, гледката към морето е невероятна.А шумните деца така и не ги чухме, въпреки близостта на детската градина. Ако успея да се "измъкна" планирам в началото на септември пак да отида там. Това е мястото на което искам да почивам.

ne0n4e (1)
отседнал Февруари 2009 за 3 седмици сам турист
2010.06.14
01:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Направо съм потресена от това което пише собственичката....вместо да си замълчите госпожо, вие се показвате като арогантна и неучтива, а никой не желае такъв човек около себе си в тъй дългоочакванатапочивка. Мислехме да отседнем при вас...но бързо размислихме, когато видяхме коментарите ви !

Petar Zahariev (2)
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2010.04.10
00:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналото лято бяхте "Семеен хотел Екзотик с три звезди", а тази година вече сте "Къща за гости Екзотик с три звезди"....а ИСТИНАТА Е:
В сайта на Държавната агенция по туризъм, която е в ликвидация, има нова табличка с "Категоризирани туристически обекти от кметове на общини с валидна категория към 31.01.2010". Собственичката Виляна Иванова Керемедчиева е категоризирала обекта си под пореден номер 21665 отново като обикновенни "САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ" на ул. "Христо Ботев" №4!!!!

Петър Захариев
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.10.07
17:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя с Вас неоспоримо доказателство, че „семеен хотел Екзотик с три звезди” – собственост на Виляна Иванова Керемедчиева всъщност няма категоризация за такъв. В сайта на Държавната Агенция по Туризъм (www.tourism.governmet.bg) има една таблица за "Категоризирани туристически обекти от кметове на общини с валидна категория към 17.03.2009 г.", където изобщо не фигурира "семеен хотел Екзотик с три звезди". Собственичката Вилияна Иванова Керемедчиева е категоризирала обекта си под пореден номер 17036 като САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ на улица „Христо Ботев” № 4, а не като хотел. Излишно е да Ви казвам, че между „три звезден хотел” и „самостоятелни стаи” разликата е доста голяма. Ако не вярвате, проверете сами. Лъжат безобразно още от обявата, отиваш на място и разбираш, че единственото, което отговаря на три-звезден хотел е цената на стаята!!! Обидно е да позволяваме на всякъде да се гаврят с нас! Не трябва да се позволява на такива само провъзгласили се хотелиери да изкарват пари с БЕЗКРУПУЛНИ ЛЪЖИ.

Petar Zahariev (2)
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.09.24
19:05
коментар
Petar Zahariev (2)
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни сам турист
2009.09.11
16:28
коментар
Вилияна Керемедчиева2009.09.12 09:18
отговор
Petar Zahariev2009.09.19 18:42
отговор
Петър Захариев
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.28
17:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първо да започнвм от местоположението на хотела - близо е до двата плажа, но е до детската градина, която работи и през лятото. Ако искате да се наспивате, е добре да спите бързо до към 9.00 - 9.30, иначе от писаците на дечицата (нищо лошо не искам да кажа за милите деца, те са за това деца за да пищят и да си играят), няма да можете да мигнете. Второ - собствениците са безкрайно нелюбезни и изключително арогантни хора. Трето - цената за стаята (60 лв.) е изключително висока за предлаганото качество. При второто сядане на леглото то се чупи, случи ни се три пъти да се счупи и да се молим да го оправят, защото не можеш да си легнеш... Четвърто - стаите не се почистват ежедневно, а когато се почистват всичко спира до изхърляне на кошчето за боклук. Пето и единственото хубаво нещо е че няма да се върна там Моят съвет е ако искате да почивате в Созопол, не си разваляйте почивката в този хотел.


Ето как изгежда хотела от пред.
Вилияна Керемедчиева - собствени2009.08.30 11:38
Уважаеми господин Захариев, когато пожелаете пак да посетите Созопол ще се постараем всички детски градини и паркове да бъдат затворени за да може да си почивате т.е. да се „наспивате бързо” до 13.00 – 14.00.часа без никой да Ви безпокои, особено дечицата на „които работата им е да играят и да крещят”. Относно чистота във Вашата стая - там беше такава кочина, че се чудехме как за няколко часа успявахте да произведете толкова много боклук. Камериерката полагаше доста усилия, за да обере хвърлените от вас фасове под леглото, счупените бутилки от бира и разлята мизерия по ламинирания паркет небрежно замазана с бялата хавлиена кърпа захвърлена после на пода. Относно леглата, ако се налагаше три пъти да ги отремонтираме за това ,че сте ги счупили, то тогава Вие щеше да заплатите нанесените щети. Поглеждайки се в огледалото ще разберете, защо леглата под Вас се чупят. Не зная какво образование имате, но явно с математиката сте били на” Вие” след като не може да сметнете , че 25 лв. нощувка на човек за двойна стая прави не 60, а 50 лв.Ако успеете още веднъж внимателно да прочетете това, което сте написали ще откриете немалко правописни грешки и това ще ви накара да се замислите дали не е необходимо да се дообразовате. Радвам се, че повече никога няма да Ви видя в нашия семеен хотел, защото туристи като Вас на никого не пожелавам . Специални благодарности Ви отправят и нашите съседи, на които сте направили безплатна реклама като сте снимали техния дом..
Petar Zahariev2009.09.08 15:10
отговор
Петър Захариев2009.09.08 16:34
Хубава реч. Превъзходно стилизирана и разбира се невярна. Относно децката градиа, можехте поне да ни предупредите, че е близо да вашия хотел, а не да ни казвате, че сте на тихо и спокойно място. Е карай, явно за вас е по важно да вземете парите а не да сте коректни. За фасовете хитро измислена лъжа с оглед, че не пуша. За чистотата мога да кажа, че нито веднъж чистачката ви не посмя да измие пода а се ограничаваше до леко замитане. Колкото до огледалото, колкото и да се гледам пак ми е ясно, че леглата и мебелите са пълен болкун, както и вие самите си го признахте. Относно какво съм завършил и дали мога да смятам това не е ваша работа. За вас аз съм клиент а не учител по математика (първоначално ни обявихте 60 лв. за стая). И искам да ви посаветвам, че живата реклама е най-хубавото нещо и хората много повече вярват на мнението на свой приятели и колеги отколкото на това какво сте написали вие за собствената си саборетина. Един човек да разобедя да отиде при вас ще е пак добре.
П.С. Относно къщата на съседите от тази мизерия влизах всеки ден в "хотела" а не от парадният вход, който сте снимали.
П.С. Аман от тарикати, който като са дали две стай и вече се мислят за хотелиери.
Вилияна Керемедчиева2009.09.12 09:45
Що се отнася до коментара на г-жа Кристина Павлова., явно г-н Захариев е впрегнал цялата рода да пише в сайта. Моля обърнете внимание на часа и датата на публикуване на коментарите.
Петър Захариев2009.09.17 18:14
Що се отнася до коментара на г-жа Кристина Павлова., явно г-н Захариев е впрегнал цялата рода да пише в сайта. Моля обърнете внимание на часа и датата на публикуване на коментарите.

Господин Хоумс. Предайте много поздрави на Лотсън. А даже ако хората се вгледат по-добре в часа, ще видят, че има нещо гнило в Дания.
Аз да не съм коняр та да впрягам някой. Не е нужно някой да впрягам или да се обяснявам на някой. Не съм аз този който напада и слага имена в кавички и т.н. Аз съм си честен и си казвам желанието да накарам поне един човек да се откаже да стъпи там защото са лъжчи и мошеници. А колкото се отнася да "хотелиерите", то е ясно, че имат цяла зима да мислят какво да отговорят и да напишат. Аз не се опитвам да обедя някой. Аз си казвам мнението. Като мислите, че лъжа отидете в хотела и си дайте парите, никой не ви спира. Не виждам какво е лошото да с изразява мнение. А що се отнася да г-жа Кристина Павлова, е нормално и тя да е недоволна. Защо си милите, че само аз съм недоволен (сигурно защото може би вие сте мъжа на "хотелиерката").
Petar Zahariev2009.09.17 22:02
отговор
Атанас Сотиров
отседнал Юни 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.03
17:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Според мен, това е мясото където искам да почивам. Описанието което е дадено в сайта, отговаря на истината. благодаря на собствениците /хазяите/ за доброто отношение. може би има още какво да се желае, но ние си изкарахме чудесно и смятаме твърдо догодина да сме пак там.


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share