хотел Албатрос ***, Лозенец

Рейтинг:  5 star rating  4.5 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0 км
На море в Китен
Бургас    4.1 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.5 км
плаж Оазис
Лозенец    1.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Elissa (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица с приятели
2012.07.17
10:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела в началото на юли - тихо и приятно местенце. Досега при всичките ми посещения в Лозенец бях отсядала в хотели, които се намират над централния плаж и които се оказваха доста шумни. Затова и Албатрос ми допадна с това, че можах за първи път да се наспя през почивката си в Лозенец. Стаите са с гледка към морето и е доста приятно да си изпиеш кафето сутрин докато гледаш вълните.
Намира се на малкия плаж, където тази година са отворили и едно приято завеение - Хасиенда (мукзиката учудвашо не се чува в съседните хотели, в т.ч. и в Албатрос). Това беше още едни плюс,защото вечер след поредното питие хотелът се оказаваше доста близо
Хигиента също е добра - бельото и кърпите се сменят често, почиства се всеки ден. Единствното, което малко ме разочараова е закуската - в цената не е включено кафе, а човек предполага, че то е основното в едно сутрешно меню. Това аз не го приемам за кой знае какъв недостатък - просто не ми направи добро впечатление.
Както и да е като цяло препоръчвам хотела като тихо и спокойно място, което в същото време е в близост до приятни заведния и ресторанти.

Ясен Иванов
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни семейно
2009.07.02
19:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно чудесно място на брега на морето,направено с много вкус и желание перфектна кухня в ресторанта.С дълбока убеденост препоръчваме хотела.Ходете там!!!

doni_to (1)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.09.08
11:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останах очарована от хотела и обслужването.Едно наистина спокойно местенце за почивка,съчетало в себе си близост до морето,красив интериор,добра кухня и вежлив персонал.Пожелавам им здраве и успехи!


Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share